Alte știri din fotbal
Adrian Mutu a intervenit în „cazul Octavian Popescu”: „Nu e drog, se inhalează. Cei de la FCSB să-și pună semne de întrebare”
0
Gigi Becali, anunț-„bombă”! Ofertă pentru Edi Iordănescu: „Îți dau dublu față de cât vrei tu”
6
La FCSB se știa demult că Octavian Popescu consuma gaz ilariant! S-a mai întâmplat și acum un an: găsit și ajutat de un coleg de la club
7
Mircea Sandu se implică la un club din România: „Încerc să îi ajut”
1
Știri din fotbal internațional
Elche - Real Madrid, în etapa #6 din La Liga. Revenire incredibilă, madrilenii sunt groggy
0
Liverpool a bătut-o pe Tottenham și s-a calificat în optimile de finală din Cupa Ligii Angliei
0
Unul dintre cei mai mari jucători ai naționalei și-a anunțat retragerea în lacrimi: „A sosit momentul”
0
Dezastru pentru Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor Asiei! Umilit, nu și-a putut stăpâni nervii
2
Lifestyle
Arbitra a pozat în bikini: „Să intervină VAR!”, apoi s-a revoltat: „Corpul meu nu e o invitație”
0
În ziua în care Arena Națională a primit din nou finala Europa League, GSP dezvăluie dezastrul care i-a fost ascuns lui Ciprian Ciucu: „Nu ne lasă să-i spunem primarului!”
10
Revolta campioanelor olimpice împotriva actriței Sydney Sweeney: „Urăsc din tot sufletul ce a făcut”
8
După US Open, noua senzație a tenisului feminin a defilat în trei ținute diferite la Săptămâna Modei de la New York
0
Violențe la protestul fermierilor din fața Guvernului. Jandarmii au folosit ...
Libertatea
Ucraina anunţă că a lansat operaţiunea „Vivaldi”, o ofensivă în nordul ...
Adevărul
Se naște greu și scump! Polivalenta din România la care se lucrează de 10 ...
GSP SPECIAL
Verdict dur dat de un judecător la adresa SRI, într-un caz de expulzare ...
Libertatea
CAMPIONATUL DE FOTBAL AL ROMANIEI NU INSEAMNA NUMAI STEAUA !!!! .... poate ma intereseaza ce fac fostele campioane ale romaniei RAPID , GALATI .... SAU POATE MA INTERESEAZA ALTE SPORTURI !!!! .... GSP INSEAMNA NUMAI STEAUA ?????? ...este cumva ziarul lui GIGI BECALI ?????? ...sa stiu dracu sa nu-l mai accesez
Imi place de cel care a scris articolul, isi si face vise umede, cum ar arata steaua daca :) imi si imaginez faza aia visatoare a lui :))
STITI CUM VAD EU SITUATI ACTUALA DE LA STEAUA ....PRECUM DEZASTRUL DIN CLUBUL COLECTIV ...... PROPUN CONDUCERII DINAMOVISTE ...INAINTEA MECIULUI CU POLI IASI ...SA SE TINA UN MOMENT DE RECULEGERE PENTRU INFRAGERILE FCSB--ului !!!!
pai steaua nu mai exista ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Pe bune mai exista si alta echipa in afara de Steaua ? Pe bune ? .. Hmmm... CARE ?? Zi tu una !
esti nebun... tot gsp-ul este plin de stiri cu steaua ...telenovele SF ... .au inebunit astia .. de cand a inceput campionatul nu am vazut o stire despre chiajna , botasani . iasi ..sau timisoara .... SAU CRAIOVA .. DE ASTRA SCRIE NUMAI DE SUMUDICA CAND ESTE SUSPENDAT !!!! ...nici nu zici ca s-a jucat meciul fcsb - astra !!!!!!
pai nu te asteptai de aseara am fost sigur ca vor apare vor iesi la soare ziaristii c*** de aseara l-am vazut pe trpadusul ala de la digi moraru cum i s-a luminat fata si gspsul au inceput cu intoxicarile parca se mai curata-se un pic de tot fotbalul romanesc incepe iar circul si toata lumea cu gura cascata la un puscarias
Cum ar arăta Steaua dacă Gigi ar reuși să-i ia pe toți: Niță - Celeban, Varela, Toșca, Junior Morais (Bancu) - Bourceanu (Mateiu), Pintilii (Zoubir) - Chipciu (Enache), Sînmărtean, Budescu - Marica (Alibec, Ivan) ........................... BA ASTA CARE AI SCRIS ARTICOLUL *** ..... TI_A PLACUT SA TE UITI LA RABOIUL CLONER SI STAR TREK ?????? .... NUMAI SF-URI AVETI IN CAP
Messi , Ronaldo si Bale au declarat deja ca nu vor la Steaua !! Au declarat ca au primit o oferta mai buna deja, de la Dinamo ! :)))
A luat-o presa razna? a venit Iisus pe pamant si nu stiu eu? ce e cu atatea articole despre regheblat si fcsp? :) mergeti si voi la palat sa va dea jiji telemea =))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.