Alte știri din fotbal
Îl „scutură” pe fotbalistul de la FCSB: „Nu dă nimeni banii ăștia pe el!”
0
UTA - Farul, în etapa #6 din play-out » Meci cu mize diferite pentru cele două formații: echipe probabile + cote
0
Dinamo - Rapid, derby pentru Europa » Echipele probabile + cele mai tari cote
0
Primarul Clujului, ironie la miezul nopții după derby-ul orașului: „Recomandăm un complex de vitamine B, ajută la memorie”
2
Știri din fotbal internațional
Lifestyle
Noul model Dacia a fost surprins pe stradă! Imagini-spion cu mașina care urmează să fie lansată
0
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
5
„O să îmi pun o poză în lenjerie și o să îmi bubuie Instagramul” » Gluma sportivei numită „cea mai frumoasă din România”
19
Focuri de armă la Casa Albă. Donald Trump s-a împiedicat de Melania, când ...
Libertatea
Oligarhii lui Viktor Orban fug pe capete din țară și își transferă banii în ...
Adevărul
Banca Națională a României, decizie spectaculoasă la 40 de ani de la ...
GSP SPECIAL
Un meșter a tocat la păcănele 14.000 de euro din banii clientului și l-a ...
Libertatea
A luat-o presa razna? a venit Iisus pe pamant si nu stiu eu? ce e cu atatea articole despre regheblat si fcsp? :) mergeti si voi la palat sa va dea jiji telemea =))
Steaua face transhumanta de la muntele Champions League catre campie, catre Europa League si inapoi in fiecare an... Dinamo unde face transhumanta sau deshumanta ? :))))
Clona migratoare va avea un antrenor Talentat.
DINAMO- FCSPitesti 3-1 ... FCSP - ASTRA 0-1 .... ASA - FCSP 1-1 ...TACEREA MIEILOR !!!!!!!!
mai scrie odata ...ca te-au cenzurat manelistii :))))))))))))))))
doamne ajutaaa .... shaorma cu praz sa-i faceti !!!!!!
CUM sa vina mai aerienilor ..Marica , sa il antreneze .....regheblat ????!!!! Are si ala orgoliul lui, a jucat la echipe mari, cum sa vina la mocirla asta *** care sunt in *** tot timpul ??!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
*** crede-ma ai batut concurenta serioasa ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
e foarte tare, din aia 13 de vreo 11 zice ca ii place dar sunt prea scumpi ca sa-i cumpere. lista putea continua totusi: Messi, Ronaldo, Bale, Neymar etc. Sanse mari sunt la Zoubir care e interesant dar cand se trage linie tot jucatori din la utimele clasate din div 1 si 2 sunt cap de lista..jucatori de la Petrolul si Ceahlaul. Daca nu il asculta pe Shumi sa bage mana in buzunar sa ia vreo 2-3 piese de rezistenta gen Ivan, Budescu etc atunci se ajunge ca in bancul ala cu schimbatul lenjeriei la inchisoare.
...le dam 4-0...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.