FOTBAL  »  Superliga  »  REMEMBER

VIDEO „Aveam foame de rezultate” » 14 ani de la victoria Gloriei Bistrița cu Atletico Madrid: amintirile eroului partidei

Gloria Bistrița - Atletico Madrid / foto: Arhivă GSP +17   FOTO
Gloria Bistrița - Atletico Madrid / foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 21:27 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 22:31

Astăzi, 21 iulie, se împlinesc fix 14 ani de când Gloria Bistrița o învingea pe Atletico Madrid, 2-1, în manșa tur din finala Cupei UEFA Intertoto.

  • Actuala campioană a Spaniei s-a impus cu greu în dublă manșă, grație golului marcat în deplasare. Bistrițenii au câștigat acasă cu 2-1, dar au cedat în deplasare, 0-1.

Cosmin Tilincă, eroul partidei tur, în care a reușit un gol și o pasă de gol, a rememorat la GSP Live ziua în care Atletico a plecat învinsă de la Bistrița. La 14 ani distanță, Gloria nici măcar nu mai există. 

„Am jucat împotriva lui Atletico, o echipă cu jucători puternici, mult mai titrați și mai cunoscuți. În acel meci am reușit o pasă de gol și un gol. 

Primele de joc au existat, le-am așteptat și le-am primit după terminarea sezonului de Intertoto. Toți banii s-au împărțit în mod egal jucătorilor, dar noi am jucat pentru renume, pentru a ne face cunoscuți. Aveam o foame de rezultate, voiam să ne afirmăm”. 

Gloria Bistrița - Atletico Madrid / foto: Arhivă GSP
Gloria Bistrița - Atletico Madrid / foto: Arhivă GSP
Gloria Bistrița - Atletico Madrid / foto: Arhivă GSP
Gloria Bistrița - Atletico Madrid / foto: Arhivă GSP
Gloria Bistrița - Atletico Madrid / foto: Arhivă GSP
+13 FOTO

Cosmin Tilincă: „Forlan n-a fost de acord să mergem mai departe”

Tilincă a continuat: „La retur, cu Aguero și Forlan în echipa lui Atletico, am pierdut cu 0-1 și nu am reușit să ne calificăm. Forlan n-a fost de acord să mergem mai departe, ne-a dat gol”, a rememorat Cosmin Tilincă în luna mai, la GSP Live.

Am fost susținuți de mulți conaționali la meciul retur, nu ne-am simțit atât de străini. Am rămas impresionat de public. A fost și Jean Pădureanu cu noi la Madrid, dar noi ne-am văzut de treaba noastră, domnul Ioan Ovidiu Sabău ne-a ținut în priză - Cosmin Tilincă

Gloria, echipa din tur: Albuț - M. Rus, Abrudan, Frăsinescu, Sepsi - Ragipovic, Coroian, Nalați, Dobre - Tilincă, D. Zaharia 
Antrenor: Ovidiu Sabău 

Gloria Bistrița, echipa din retur: Tătărușanu - Frăsinescu, Abrudan, Toma, Rus - Dobre, Coroian, Nalați, Costea, Sepsi - Tilincă 
Antrenor: Ovidiu Sabău

VIDEO Rezumatul meciului Gloria Bistrița - Atletico Madrid 2-1

Citește și: 

EXCLUSIV Bogdan Stelea i-a criticat pe proprietarii de cluburi din România: „Patronii au bani, dar în proporție de 95% habar n-au de fotbal!”

EXCLUSIV Dinamo a scăpat de o mare problemă! Decizia cu efect imediat luată de noua conducere a „câinilor”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
radookoo
radookoo  •  22 Iulie 2021, 00:46

Am avut onoarea sa fiu prezent la meci. Am stat pe partea de stadion de catre poarta lui Albut,din repriza a doua. Am vazut atunci ca mingea a intrat in poarta la golul lui Seitaridis. Meci insa foarte bun facut de bistriteni! Imi mai amintesc ca era o foarte foarte cald afara!

gigi_pedala
gigi_pedala  •  21 Iulie 2021, 22:52

Ce vremuri! Bun jucator Tilinca! A avut reusite mai multe si mai importante in meciuri internationale decat in campionatul intern.Pacat ca nu a fost vazut de cine trebuie pt nationala sau pentru vreun transfer important in strainatate! Un jucator, ca multi altii, pierdut in hatisurile coruptiei din ***.Culmea este ca cea mai corupta echipa din Liga nationala a avut acest rezultat cu Atletico Madrid. In prezent, nu ii mai batem pe astia, nici daca vin beti din club si supti de puteri de cate 3 folcloriste de jucator.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează