Alte știri din fotbal
Nana Boateng, prezentat la Petrolul Ploiești! Urmează atacantul
0
Încurcată de Petrolul, Dinamo umblă la „pușculiță”: „Suntem în discuții pentru apărare, mijloc și atac”
0
Zeljko Kopic l-a scos din lot: 99% pleacă de la Dinamo!
1
Șeful VAR a fost „reactivat” pe post de secund! » A avut mai multe meciuri în țările arabe decât în Superligă
0
Știri din fotbal internațional
Cristiano Ronaldo, golul #961: cum a înscris astăzi, în campionat
0
Câți bani a obținut FCSB din participarea în grupa unică Europa League
2
Mărturia chirurgului care l-a operat pe unul dintre fanii lui PAOK rănit în accidentul din Timiș: „E un miracol că a supraviețuit, dar...”
0
Chivu face „hattrick-ul” la Inter » „Conduce cu claritate, entuziasm, determinare și arată perspicacitate tactică”
3
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Mobilizare pentru Autostrada Bucureștiului: circulăm la vară pe A0 între A2 ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Ministrul de Externe maghiar, intervenție la două cluburi din Ungaria, ...
Libertatea
Mintea ta in 2 colturi considera ca o banala afirmatie, spusa mai mult ca sa ironizeze celelalte clase sociale, este o mare scofala, iti scoti palaria, ai descoperit demnitatea din afirmatie, glorie ciobanului etc. SIuga ficisibi-ista, de ce nu spuneti si ca sunteti FC FCSB si o dati la deruta cum ca ati fi Steaua, ca FC FCSB inseamna Fotbal Club Fotbal Club Steaua Bucuresti? De ce nu ne spui tu cum ai ajuns stripperitza?
Bietul Lali , ce n-ar da sa îl angajeze jiji la miniferma să-i mulgă berbecii...
"Nu mi-a fost şi nici nu-mi va fi vreodată ruşine să spun că am fost cioban." Una din putinele afirmatii ale lui Becali pentru care imi scot palaria. Cati dintre ceilalti finantatori, infinit mai putin persiflati, ironizati, injurati, ar avea puterea sa spuna: ”Nu mi-a fost şi nici nu-mi va fi vreodată ruşine să spun CE AM FOST”?
Cu ocazia implinirii a 15 ani, vrem pe GSP stema echipei noastre FC fcsb!!! De ce ne obligati sa folosim stema principalului nostru dusman Steaua Bucuresti?
Ați înseninat ziua valahului randomului și lu pâlnie. S.au închinat de 75 de ori înainte de a citi articolul despre Gheorghe. Au stropit monitorul cu aghiasma în timp ce behaiau muzica religioasa
15 ani de la desfiinarea glorioasei echipe Steaua Bucuresti ar trebui sa fie un moment de tristete! Numai prostii sarbatoresc 15 ani de existenta a FC fcsb!
Pai da, asta imi e valoarea.. Astept si eu, poate, poate o sa am ce manca azi.. Daca nu, fac niste plecaciuni pe la palat, poate e stapanu in voie buna si imi da el ceva. Azi implinim 15 ani de existenta, ma duc si eu, cant La Multi Ani, zic de rau de Dinamo si de Steaua.. Fac ceva si o sa fac rost de mancare, nu ma las!
Esti cu ricșa nelule?
RIP Steaua Bucuresti!
RIP Steaua Bucuresti! Traiasca FC fcsb! Apropo, vrem stema cu FC fcsb pe GSP!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.