Alte știri din fotbal
Rebelul Pascal Nouma, rupt între două iubiri înainte de România - Turcia: „Sunt mama și tata” » Ce îi așteaptă pe „tricolori” la Istanbul: „Este «Mecca» fotbalului”
0
Decizia anunțată de Claudiu Niculescu după ce Unirea Slobozia a urcat pe loc de baraj: „Trebuie să muncim”
0
Stjepan Tomas nu se teme după debutul cu înfrângere pe banca Oțelului: „Am nevoie de timp ca să schimb ceva”
0
FRF, prima reacție despre venirea lui Ionuț Radu la Mogoșoaia: „Vine să apere finala barajului”
0
Știri din fotbal internațional
Fotografia extravagantă care a costat 17 milioane de euro » Ultima fiță a celebrului cuplu s-a viralizat instant
0
„Ați fost căutat de Real Madrid?” » Răspunsul lui Jurgen Klopp
0
Cel mai nebun meci al weekendului: aveau 5-3 în minutul 90+5, dar ce a urmat este SF
0
Decizia lui Alexander-Arnold după ce Alvaro Arbeloa l-a trecut pe bancă » „I-a fost rușine pentru ce-a făcut!”
0
Lifestyle
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
20
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
4
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Gheață uscată și tuneluri de lumină: secretele din spatele mașinilor ...
Libertatea
Ambasadorul Iranului la Sofia: „România să fie atentă să nu devină parte ...
Adevărul
A adus toți românii mari la Galatasaray și este impresionat de Mircea ...
GSP SPECIAL
Giorgia Meloni a suferit prima mare înfrângere politică de când a venit la ...
Libertatea
de la care a luat si bataie
Un accident totuși. În grupe au fost cei mai slabi.
Mare echipa. A fost un joc norocos. Apoi mai departe in grupa au terminat ultimii. Pentru ca aia le era valoarea.
Meciul cu Dinamo s-a jucat la 4 luni de la terminarea sezonullui precedent si dupa desfasurarea a 5 etape din noul sezon cu Everton ocupand ultimul loc, cu siguranta nu era in cel mai bun moment. Fusesera eliminati si in play offul Ligii campionilor.
da pisoi ... te-a luat valul , ceea ce-i de inteles acum la zi '' aniversara'' ... cand sarbatoriti si voi SINGURA calificare in grupe ... hahaaat din 1984!!!doar ca ai cam amestecat tarata(meciurile de calificare in grupe) cu faina(meciurile din grupe)!! Concret , ca sa putem face o comparatie , nu ma voi referi la semifinala , sferturi se finale , optimi de finale in care steaua/fcsb s-a calificat dupa 2000 ... ca nu avem termen de comparatie .. la dinamo lipsind cu desavarsire!! putem doar compara intrarea in grupele EL sarbatorita , cu cele 4 intrati in CL si sapte intrari in EL ale steaua/fcsb!!... nu poti arata cu degetul necalificarile steaua/fcsb cu sherif , rioave/aalborg ...in optimi de finala pentru simplul motiv ca dinamo n-a avut NICIUNA !!cat priveste ''umilintele '' cu maccabi .. am batut cu 4-2 in inferioritate numerica si ne-am calificat in optimi !!, cum ne-am calificat in optimi si cu lugano!!.... aaa si ai '' uitat'' de UMILINTELE cu 17 nentori si vorskia poltava !!
Imi amintesc ca i-au prins pe Everton intr-un moment prost, erau pe ultimul loc, dar au si intrat golurile ca niciodata in repriza a doua, in fine o intamplare, in mod normal valoric vorbind Dinamo trebuia sa piarda chiar si in fata unei echipe de Liga a 2a engleze.
Tu nu stiai ca astia au inventat conceptul de fair-play ca sa-i pacaleasca pe altii? :)))
asta inseamna PRul.... eu sunt "domni" ca doar sunt anglezi, si-n realitate sunt niste betivi frustrati (probabil pt ca femeile lor sunt urate ca ***)
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
am spus-o cand era vorba despre steaua si o spun cand e vorba si de dinamo (desi sunt fan dinamo): hai sa nu traim in trecut!
Moyes =))))))))))) Aceeasi gloaba de antrenor care a ingropat-o pe United
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.