Alte știri din fotbal
Mihai Pintilii intervine în cazul lui Ștefan Târnovanu: „Este vina tuturor”
0
Am aflat cei doi jucători de care Rapid vrea să scape în mercato » Mutare de peste 300.000 de euro pentru fotbalistul de națională
0
Doliu la FC Argeș: doi sponsori morți în aceeași zi
0
Ilie Dumitrescu îl critică pe Gigi Becali: „Te-ai stricat cu ăsta, îl distrugi și pe el!”
1
Știri din fotbal internațional
Lifestyle
„Jucăriile mele” » Cristiano Ronaldo și-a prezentat bolizii de 25 de milioane de euro
3
A treia oară e cu noroc? Dublul campion NBA s-a căsătorit cu modelul celebru croat. Diferența de vârstă e de 19 ani!
0
BYD atacă segmentul de lux: chinezii lansează o limuzină care să rivalizeze cu Mercedes și BMW
0
Omul din umbră din echipa „Zeiței de la Montreal”: „Nota 10? Meritul Nadiei 80%. Eu – 1%!” + De ce nu vorbește Comăneci despre barbariile lui Karolyi
9
Aproape toată țara intră de la ora 12 sub avertizare de furtuni cu grindină ...
Libertatea
Locurile interzise de pe țărmul Dunării, dispărute sub ape. „Grănicerii au ...
Adevărul
Cum a ajuns să arate stadionul fostei campioane a României, pe care au ...
GSP SPECIAL
Marian Voinea, afaceristul arestat în dosarul șpăgilor din industria de ...
Libertatea
de la care a luat si bataie
Un accident totuși. În grupe au fost cei mai slabi.
Mare echipa. A fost un joc norocos. Apoi mai departe in grupa au terminat ultimii. Pentru ca aia le era valoarea.
Meciul cu Dinamo s-a jucat la 4 luni de la terminarea sezonullui precedent si dupa desfasurarea a 5 etape din noul sezon cu Everton ocupand ultimul loc, cu siguranta nu era in cel mai bun moment. Fusesera eliminati si in play offul Ligii campionilor.
da pisoi ... te-a luat valul , ceea ce-i de inteles acum la zi '' aniversara'' ... cand sarbatoriti si voi SINGURA calificare in grupe ... hahaaat din 1984!!!doar ca ai cam amestecat tarata(meciurile de calificare in grupe) cu faina(meciurile din grupe)!! Concret , ca sa putem face o comparatie , nu ma voi referi la semifinala , sferturi se finale , optimi de finale in care steaua/fcsb s-a calificat dupa 2000 ... ca nu avem termen de comparatie .. la dinamo lipsind cu desavarsire!! putem doar compara intrarea in grupele EL sarbatorita , cu cele 4 intrati in CL si sapte intrari in EL ale steaua/fcsb!!... nu poti arata cu degetul necalificarile steaua/fcsb cu sherif , rioave/aalborg ...in optimi de finala pentru simplul motiv ca dinamo n-a avut NICIUNA !!cat priveste ''umilintele '' cu maccabi .. am batut cu 4-2 in inferioritate numerica si ne-am calificat in optimi !!, cum ne-am calificat in optimi si cu lugano!!.... aaa si ai '' uitat'' de UMILINTELE cu 17 nentori si vorskia poltava !!
Imi amintesc ca i-au prins pe Everton intr-un moment prost, erau pe ultimul loc, dar au si intrat golurile ca niciodata in repriza a doua, in fine o intamplare, in mod normal valoric vorbind Dinamo trebuia sa piarda chiar si in fata unei echipe de Liga a 2a engleze.
Tu nu stiai ca astia au inventat conceptul de fair-play ca sa-i pacaleasca pe altii? :)))
asta inseamna PRul.... eu sunt "domni" ca doar sunt anglezi, si-n realitate sunt niste betivi frustrati (probabil pt ca femeile lor sunt urate ca ***)
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
am spus-o cand era vorba despre steaua si o spun cand e vorba si de dinamo (desi sunt fan dinamo): hai sa nu traim in trecut!
Moyes =))))))))))) Aceeasi gloaba de antrenor care a ingropat-o pe United
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.