Alte știri din fotbal
Ministrul Apărării, despre Steaua: „În această săptămână anunț metoda prin care eliminăm bariera promovării”
0
CFR Cluj nu mai scapă de necazuri: impresarul mijlocașului solicită insolvența clubului! + Ziua Z în Gruia pentru plata datoriilor de peste un milion de euro
0
Buletinul medical la FCSB: „Probabil va fi apt pentru meciul de la Galați. El are laringită”
0
Mihai Stoica a numit „feblețea” lui Gigi Becali: „Îi place foarte mult, dar nu știu de ce. Zice că e cel mai bun la ora actuală”
4
Știri din fotbal internațional
Cere ca jucătorii lui Arsenal să fie suspendați după ce au „dezertat” de la naționale!
0
Dzeko, ironic: „Nu mai e Italia de altădată. Dacă le-a fost frică de Țara Galilor...”
0
Bosniacii acuză: „Un soldat ne-a spionat antrenamentul pentru Gattuso!”
0
Ronald Koeman îl avertizează pe starul naționalei Olandei: „Timpul se scurge”
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
2
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Toți rușii să lucreze în ture de 12 ore, inclusiv sâmbătă, propunerea unui ...
Libertatea
Resursa rară găsită în vechile mine din Apuseni. Ignorat mult timp, telurul ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Ramona Miletic, românca ajunsă viceprimar în Viena: „Percepția austriecilor ...
Libertatea
lol .....nu`s toti in costume.oricum raman fara cuvinte cand vad faze din astea tip becaliene!
Bah needucatilor de la peluza sud. voi chiar sunteti prosti. Nu va dati seama ca Becali traieste din aceste rivalitati si tulburari? Aveti mai mare sansa sa il scoateti din ghencea daca ati tacea si nu iati da importanta, asa nu o sa plece doar pentru a va arata ca el nu pierde batalia, si nu o sa o piarda, sa fiti siguri. Facetil sa creada ca a castigat batalia cu voi, si va pleca. FORZA RAPID!
AFLATI DE AICI CUM PUTETI FACE B/\NI CU SITEUL NE08UX. MAI AM AICI SI DOVEZILE DE PLATA. INTRATI SI CONVINGETI-VA CAT DE USOR PUTETI FACE SI VOI B/\NI PE INTERNET CA MINE. EU AM FACUT PESTE 49 $$ PANA ACUM. VOI CATI $$ PUTETI FACE? _____________________w w w. f a ba ni. b i z .l y
Mihai Stoichita , ai venit la Steaua pe usa din spate intr-o noapte in locul lui Bergodi....te rugam sa pleci tot pe usa din spate...ne este rusine ca un club ca Steaua sa te aiba pe tine pe banca
Asa ceva numai in Romania vezi,(si la Steaua) bineinteles...Pacat !
sa te luam la plimbare in caruta si pe tine si pe ,,domnul'' tau . si cred ca avem loc si pt mamicuta ta .tarane.
suntetii sclavi unui cioban
Nu pleaca ciobanul,toti dragomirii il incurajeaza sa nu vanda unde isi mai gasesc ei un asemenea specimen de care sa rada pe la spate ? Borcea de ce e mare prieten cu el ? Exact,cat e Gigelusha la "eternul rival" poate sa stea linistit...e manevrabil si bun de luat la misto.Mai gasesc ei un asemenea desen animat pe undeva ?
cum ar fi sa-si dea in petic astia si acolo. sa vezi omor pe capul "celebritatilor" :)
felicitari...datii peste nas ciobanului!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.