Alte știri din fotbal
UTA - CFR Cluj: oaspeții înscriu, contrar cursului jocului
5
Conducerea vrea să vândă echipa, antrenorul oferă detalii din vestiar: „Două luni de întârziere”
0
Claudiu Niculescu a semnat pe un an și jumătate cu Unirea Slobozia!
6
A semnat! Ronaldo Deaconu s-a transferat la echipa care vrea să ia pe sus Liga 1 în sezonul viitor
2
Știri din fotbal internațional
Un înalt oficial al Uniunii Europene îi răspunde dur lui Gianni Infantino, care a deschis ușa Rusiei: „Nu totul este negociabil”
0
Pariul câștigat de președintele lui Inter cu Cristi Chivu: „Suntem unicii în Serie A”
0
Inter - Torino, pentru un loc în semifinalele Cupei Italiei
1
Manchester City - Newcastle, duel în returul semifinalei Cupei Ligii Angliei
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Ce tablouri a pictat Ion Nicola, românul care schimba mesaje cu infractorul ...
Libertatea
Răzvrătire fiscală în localitatea unde a început Răscoala de la 1907. ...
Adevărul
Fostul arbitru din Liga 1 spune că a „zguduit” Bursa de Valori: „Am o avere ...
GSP SPECIAL
Rusia amenință fără teamă că va ataca orice soldat NATO care va ajunge în ...
Libertatea
lol .....nu`s toti in costume.oricum raman fara cuvinte cand vad faze din astea tip becaliene!
Bah needucatilor de la peluza sud. voi chiar sunteti prosti. Nu va dati seama ca Becali traieste din aceste rivalitati si tulburari? Aveti mai mare sansa sa il scoateti din ghencea daca ati tacea si nu iati da importanta, asa nu o sa plece doar pentru a va arata ca el nu pierde batalia, si nu o sa o piarda, sa fiti siguri. Facetil sa creada ca a castigat batalia cu voi, si va pleca. FORZA RAPID!
AFLATI DE AICI CUM PUTETI FACE B/\NI CU SITEUL NE08UX. MAI AM AICI SI DOVEZILE DE PLATA. INTRATI SI CONVINGETI-VA CAT DE USOR PUTETI FACE SI VOI B/\NI PE INTERNET CA MINE. EU AM FACUT PESTE 49 $$ PANA ACUM. VOI CATI $$ PUTETI FACE? _____________________w w w. f a ba ni. b i z .l y
Mihai Stoichita , ai venit la Steaua pe usa din spate intr-o noapte in locul lui Bergodi....te rugam sa pleci tot pe usa din spate...ne este rusine ca un club ca Steaua sa te aiba pe tine pe banca
Asa ceva numai in Romania vezi,(si la Steaua) bineinteles...Pacat !
sa te luam la plimbare in caruta si pe tine si pe ,,domnul'' tau . si cred ca avem loc si pt mamicuta ta .tarane.
suntetii sclavi unui cioban
Nu pleaca ciobanul,toti dragomirii il incurajeaza sa nu vanda unde isi mai gasesc ei un asemenea specimen de care sa rada pe la spate ? Borcea de ce e mare prieten cu el ? Exact,cat e Gigelusha la "eternul rival" poate sa stea linistit...e manevrabil si bun de luat la misto.Mai gasesc ei un asemenea desen animat pe undeva ?
cum ar fi sa-si dea in petic astia si acolo. sa vezi omor pe capul "celebritatilor" :)
felicitari...datii peste nas ciobanului!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.