Comentarii (25)
 •  21 Martie 2010, 21:18

lol .....nu`s toti in costume.oricum raman fara cuvinte cand vad faze din astea tip becaliene!

•  21 Martie 2010, 21:06

Bah needucatilor de la peluza sud. voi chiar sunteti prosti. Nu va dati seama ca Becali traieste din aceste rivalitati si tulburari? Aveti mai mare sansa sa il scoateti din ghencea daca ati tacea si nu iati da importanta, asa nu o sa plece doar pentru a va arata ca el nu pierde batalia, si nu o sa o piarda, sa fiti siguri. Facetil sa creada ca a castigat batalia cu voi, si va pleca. FORZA RAPID!

•  21 Martie 2010, 20:59

AFLATI DE AICI CUM PUTETI FACE B/\NI CU SITEUL NE08UX. MAI AM AICI SI DOVEZILE DE PLATA. INTRATI SI CONVINGETI-VA CAT DE USOR PUTETI FACE SI VOI B/\NI PE INTERNET CA MINE. EU AM FACUT PESTE 49 $$ PANA ACUM. VOI CATI $$ PUTETI FACE? _____________________w w w. f a ba ni. b i z .l y

stel1stu
stel1stu  •  21 Martie 2010, 20:54

Mihai Stoichita , ai venit la Steaua pe usa din spate intr-o noapte in locul lui Bergodi....te rugam sa pleci tot pe usa din spate...ne este rusine ca un club ca Steaua sa te aiba pe tine pe banca

•  21 Martie 2010, 20:52

Asa ceva numai in Romania vezi,(si la Steaua) bineinteles...Pacat !

vyb_texas
vyb_texas  •  21 Martie 2010, 20:52
Postat de pe 21 Martie 2010, 20:31

sa-si trimita domnul Becali bodyguarzii sa le dea ce merita acestor needucati care nu stiu alceva decat sa injure si sa se bata!!!!

sa te luam la plimbare in caruta si pe tine si pe ,,domnul'' tau . si cred ca avem loc si pt mamicuta ta .tarane.

•  21 Martie 2010, 20:51

suntetii sclavi unui cioban

black_green
black_green  •  21 Martie 2010, 20:47

Nu pleaca ciobanul,toti dragomirii il incurajeaza sa nu vanda unde isi mai gasesc ei un asemenea specimen de care sa rada pe la spate ? Borcea de ce e mare prieten cu el ? Exact,cat e Gigelusha la "eternul rival" poate sa stea linistit...e manevrabil si bun de luat la misto.Mai gasesc ei un asemenea desen animat pe undeva ?

•  21 Martie 2010, 20:35

cum ar fi sa-si dea in petic astia si acolo. sa vezi omor pe capul "celebritatilor" :)

•  21 Martie 2010, 20:34

felicitari...datii peste nas ciobanului!

• 1
  • 2
  • 3
Comentează