Alte știri din fotbal
Daniel Pancu l-a convins să semneze cu Rapid: „Mă regăsesc în mentalitatea pe care o are”
0
UTA Arad - Rapid: accidentare gravă înainte de pauză!
3
Nici vorbă de un transfer de 2,5 milioane de euro! » Cât a costat-o Răzvan Sava pe Craiova: „E o sumă mult mai mică”
1
O nouă plecare de la CFR Cluj! Al patrulea jucător dat afară după umilința cu Tromso
9
Știri din fotbal internațional
Atacantul care a fost dorit de Rapid a provocat furtună în Rusia: „Ruși și sârbi, frați pentru totdeauna”
0
Imagini șocante: unul dintre cele mai frumoase stadioane din Ucraina a fost lovit de Rusia
0
Fosta „perlă” a lui Gică Hagi, care a bifat un record istoric în România, a semnat cu echipa lui Pique: „Înalt de doar 1,60 metri”
7
Florin Prunea a revenit cu un mesaj după derapajul anterior: „Băi, aveți niște fete incredibile! Ce am văzut aseară la Tiraspol...”
2
Lifestyle
Fiica fostului mare internațional român, apariție incendiară în vacanță: „Ibiza și magia ei”
6
Anamaria vrea să obțină 50 de milioane de dolari de la superstarul Luka Doncic
3
Cătălin Cîrjan e un „câine” fericit » Imagini de la cununia civilă: Evelyn i-a spus DA!
3
Și-a etalat formele lucrate la sală pe plajele din Egipt » Campioana națională, imagini spectaculoase din vacanță
22
Originea vieții pe Pământ este pusă la îndoială de oamenii de știință: „A ...
Libertatea
„Mi-a aruncat numărul în prăpastie”. Pățania unui turist român în Thassos: ...
Adevărul
Cum a ajuns să arate stadionul fostei campioane a României, pe care au ...
GSP SPECIAL
Piloți români de avioane F-16 povestesc cum sunt doborâte dronele care ...
Libertatea
RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE aia erau in 7 jucatori de camp....abia in min 92....marea echipa a stelei... unde e bhaaa tiki taka....suntei de rahat. CINE P***A MEA E sTEAUA....TOTI TARANII O IUBESC
penibililor daca ati ajuns sa va bucurati de o victorie cu o echipa ca Tirgu-Mures si care mai aveau putin si jucau ca la hanbal in 6,atunci sinteti vai de mama voastra sinteti niste gunoaie,si am o vb pt voi :sa ma pi5 pe echipa asta de ratati pe care voi o vedeti ca o mare echipa
MAI TACI CAINE! AVTI BONUS 11M LA FIECARE MECI, SA NU VORBITI VOI DE ARBITRAJE
rapids..acu esti curwa mare ah?:)) te facusi cheferest muica?:))) sau unguroi oltean nu am mai vazut.. craiovean rapidist da:))))))
Tudor a facut praful meciul!
A fost cel mai slab meci al campionatului si cel mai slab arbitraj posibil. Rusine Tudor! Rusine Steaua!
Vam dat la mueeeeeeeeeeeeeee \:D/
vine denethor de la meci acusi,sa vedeti ce sa apuca sa injure pe aici.
A inteles cineva ce a vrut Lacatus sa scoata din meciul asta? Absolut penibil! Cele 3 puncte is bune dar jocul a fost sub orice critica. Probabil ca FCM trebuia sa joace in doi ca sa avem si noi un joc de pase... tot respectul pentru Lacatus dar din iarna ar trebui sa se intoarca in Spania.
a arbitrat tuor ca pe tg ocna numai perverse una dupa alta cred ca s-a julit de cata prostie are in el
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.