Alte știri din fotbal
Fanii Timișoarei și Stelei, conflict pe străzile din Sibiu » Jandarmii au fost nevoiți să intervină
0
Reghecampf și Neubert l-au „terminat”: „M-am oprit, am simțit că vomit! «Bă, nu ți-e rușine?!»”
0
Scandal în lumea impresarilor din România: „A fost obraznic! N-are cum să se ia el cu mine” + „Anamaria Prodan a avut un moment de glorie”
0
„Greșeli care nu se permit la nivelul acesta” » Costel Pantilimon i-a analizat pe cei doi portari ai echipei naționale
0
Știri din fotbal internațional
Se pregătește marea revenire? » Legenda Realului, surprinsă la Madrid după meciurile din Nations League
0
Lovitură pentru Cristi Chivu » Mijlocașul s-a accidentat și lipsește până la finele lui octombrie
0
Scandal uriaș cu diplome false de antrenor » Fostul secund al lui Maradona este implicat
0
„M-a drogat pe ascuns de mai multe ori!” » Omul care l-a format pe Antoine Griezmann, în centrul unui scandal terifiant de abuz sexual asupra minorilor
0
Lifestyle
Portughezul din Superliga, uimit de ce a găsit în București: „Nu mă așteptam! Uneori îi spun asta soției mele”
0
Sorana Cîrstea a mers în vizită acasă la Ana Ivanovic și s-au fotografiat în diferite ipostaze
6
La 36 de ani, fostul star din fotbalul mondial a plecat să exploreze lumea » A ajuns deja în cele mai periculoase țări
4
Florin Răducioiu s-a însurat cu Andreea » Primele imagini de la cununia civilă a atacantului Generației de Aur
8
Valul de COVID-19 aduce simptome digestive și complicații de sezon. Atenție ...
Libertatea
Școlile românești rămân fără profesori la Matematică, Fizică și Chimie. ...
Adevărul
De ce a renunțat la fotbal unicul fiu al lui Nicolae Dobrin: „Umbra tatălui ...
GSP SPECIAL
Condițiile impuse de PSD pentru a vota Guvernul Luca Niculescu. Memorandum ...
Libertatea
In primul rand victoria e una foarte CHINUITA!Daca adversarii nu gresesc,nu dam gol!Asa ceva nu am mai vazut.Iar in al doilea rand,despre eliminarile celor de la Tg.Mures si care cred ei ca asta rezulta furt pe fatza,eu zic asa:Primul o fost o intrare intarziata,plus un picior fix in burta,al doilea i-a tras un cot in cap cu destula putere,iar al treilea i-a tras o talpa la incheietura piciorului.Ce e asa de suspect?Daca aia de la Tg.Mures intra ca ANIMALELE!Noi suntem de vina?
IREFUTABIL! Esti tare, da, ai dreptate. Tudor e omul Stelei, chestia este ca el a gresit de propria mana, la Dinamo iti dai seama cand e blat. Cand e Borcea suparat in prima repriza si a doua e fericit chiar daca rezultatul e prost, iti dai seama ce urmeaza....
ba cio/rile astea iar cu tupeu aici la noi,pai ce a fost la voi a fost BLAT,aici se vede clar ca eliminarile au fost corecte,koate-n gura si sarituri kung-fu,,asa ca luati-va zborul mai repede.
@pandadej Si se mai intreaba de ce cea mai iubita...Hai incultilor! Mai aveti sa vomitati?
Pai si ce vina au stelistii ca Tudor a arbitrat execrabil? In primul rand e de recunoscut ca Steaua a jucat mizerabil, Lacatus ar trebui sa-si dea demisia.
Ma baieti am avut 9 penalty-uri, adevarat. 6 pe bune si 3 scoase de abilitatea atacantilor, la fel de corect. Din alea 9, 2 au fost in meciul cu voi, clare ca lumina zilei si ati scapat ieftin ca Tatarusan n-a fost eliminat. Adevarat ca noi jucam slab, dar macar vedem asta. Si asa slab cum jucam pe voi tot va batem la orice ora. Iar faptul ca va bucurati la o victorie mizera, fara glorie si sariti sa atacati adversarii ar trebui sa va dea de gandit...Daca este cu ce...
oricum se stie ca Tudor e omul stelei . restul e cancan .
Penibila echipa ca si suporterii ei de altfel si se bucura de parca au batut barcelona!!!!!!
uite-i pe toti ...suporteti de la toate echipele cum ii intereseaza de Steaua ,asta inseamna ca va pasa ca a castigat :)
n-a fost rosu , dar a dat in compensatie ...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.