Alte știri din fotbal
Anunțul momentului în Superligă: Marius Șumudică negociază cu CFR Cluj
0
Victor Pițurcă a numit favorita la titlu în Superliga: „Pe ea o văd”
0
Start în etapa #2 de Liga a 2-a, cu Unirea Slobozia - Gloria Bistrița » Două goluri în 2 minute!
1
Sabău explică prăbușirea fotbalului românesc: „De asta ne elimină toți”
1
Știri din fotbal internațional
Fosta „perlă” a lui Gică Hagi, care a bifat un record istoric în România, a semnat cu echipa lui Pique: „Înalt de doar 1,60 metri”
1
Florin Prunea a revenit cu un mesaj după derapajul anterior: „Băi, aveți niște fete incredibile! Ce am văzut aseară la Tiraspol...”
0
Cel mai mare rival al lui Cristi Chivu din Serie A, reverență la adresa lui Inter: „Încă avem de învățat”
0
Real Madrid și-a cedat jucătorul la Fiorentina! Va fi coleg cu Radu Drăgușin
0
Lifestyle
Fiica fostului mare internațional român, apariție incendiară în vacanță: „Ibiza și magia ei”
3
Anamaria vrea să obțină 50 de milioane de dolari de la superstarul Luka Doncic
3
Cătălin Cîrjan e un „câine” fericit » Imagini de la cununia civilă: Evelyn i-a spus DA!
3
Și-a etalat formele lucrate la sală pe plajele din Egipt » Campioana națională, imagini spectaculoase din vacanță
22
Un șofer a condus un Logan prin Dunărea secată: „E o Dacie de pe vremea lui ...
Libertatea
„Mi-a aruncat numărul în prăpastie”. Pățania unui turist român în Thassos: ...
Adevărul
Cum a ajuns să arate stadionul fostei campioane a României, pe care au ...
GSP SPECIAL
Mall-ul de plante din București are cinci niveluri cu peste 1.200 de ...
Libertatea
qwertt: corect ei si ungurii...:))
Mare GOLANEALA ! Steaua o echipa de ! Derbedeii care conduc fotbalul asta de kakao iar si-au batut de munca unor oameni cinstiti! NICIODATA NU VOM AVEA PERFORMANTE CU GOLANII CARE CONDUC LIGA !!
repetarea este unul din simptomele de prostie acuta si inapoiere mintala severa.
@qwertt: daca nu as vedea ca scrii mesaje, as crede ca esti analfabet, incapabil sa citesti mesajele urdarilor tai. vazand insa ca esti alfabetizat, inseamna ca esti pur si simplu ticalooooos, lipsit de caracter, ca orice sustinator al mizeriei de meci de azi pe care voi o sa o pretuiti ca o noua victorie stelista (tipica). noi vom continua sa va batjocorim astfel de victorii care compun istoria voastra, spurky :)))
STEAUA SI ARBITRUL TUDOR....DRAGUTA ECHIPA.ACEASTA STEAUA NU ARE FATA NICI DE MIJLOCUL CLASAMENTULUI,E PENIBILA SI LIPSITA DE CONSISTENTA. CRAIOVA E DEFILAT LA TG MURES,STEAUA S-A FACUT DE CACAO.UN EGLA ERA NORMAL,DOAR CA ......
Atat timp cat Seful DNA a declarat ca procurorii nu se baga peste fotbal nici macar in cazuri suscectibile de blat, iar el este stelist infocat, steaua are drum liber la blaturi. Mult succes. Stati linistiti DNA e stelista si doarme.
Hai coloratilor! Mai aveti? Ce bine ii merge lui ghesepeu. Vin toti coloratii si comenteaza numai de Steaua. Si se intreaba de ce sunt stiri numai cu Steaua. Numai sa injure stiu coloratii astia. Fratii lui Guta si Mailat sunteti!!!
daca nu as vedea ca scrii mesaje, as crede ca esti analfabet, incapabil sa citesti mesajele urdarilor tai. vazand insa ca esti alfabetizat, inseamna ca esti pur si simplu ticalooooos, lipsit de caracter, ca orice sustinator al mizeriei de meci de azi pe care voi o sa o pretuiti ca o noua victorie stelista (tipica). noi vom continua sa va batjocorim astfel de victorii care compun istoria voastra, spurky :)))
In primul rand victoria e una foarte CHINUITA!Daca adversarii nu gresesc,nu dam gol!Asa ceva nu am mai vazut.Iar in al doilea rand,despre eliminarile celor de la Tg.Mures si care cred ei ca asta rezulta furt pe fatza,eu zic asa:Primul o fost o intrare intarziata,plus un picior fix in burta,al doilea i-a tras un cot in cap cu destula putere,iar al treilea i-a tras o talpa la incheietura piciorului.Ce e asa de suspect?Daca aia de la Tg.Mures intra ca ANIMALELE!Noi suntem de vina?
steaua o echipa de re.tardati mintal
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.