Alte știri din fotbal
Coleg din generația Guadalajara, Emeric Dembrovschi este răvășit: „Mircea nu mi-a fost doar coechipier și prieten, mi-a fost și profesor!”
0
Rednic, distrus după moartea lui „Il Luce”: „De ziua mea o să stau la sicriul lui nea Mircea”
0
Federația Turcă, decizie de ultimă oră după decesul lui Mircea Lucescu: „O personalitate apreciată a fotbalului turcesc și mondial”
0
Ionuț Chirilă, mesaj scurt după decesul lui Mircea Lucescu: „O să vă dau un citat”
0
Știri din fotbal internațional
Elias Charalambous, dorit de una dintre cele mai bune echipe din Grecia
0
Criza de nervi a lui Kylian Mbappe! » Pe cine s-a supărat și cum a reacționat după fluierul final
0
Napoli îi pregătește înlocuitorul lui Antonio Conte, așteptat să preia naționala Italiei
0
”Gazzetta” dezvăluie obiectivele nerazzurrilor: „Contractul lui Chivu și un nou Inter”
0
Lifestyle
Prezentatoarea s-a afișat cu fotbalistul mai tânăr cu 11 ani și a „rupt” Internetul: „Genul de dragoste...”
2
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
18
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Cine sunt chiriașii eterni din ambasadele din Africa pentru care plătesc ...
Libertatea
Meserii bine plătite cu școală puțină. Profesioniști cu numai 10 clase pot ...
Adevărul
Ilie Dumitrescu și-a amintit ultima discuție cu Mircea Lucescu, care a avut ...
GSP SPECIAL
CNA a explicat când se oprește emisia Realitatea Plus, după ce s-a retras ...
Libertatea
Asta a fost macel nu un meci de fotbal.
voi vorbiti ma , a lu' 11 metri
qwertt, inceteaza cu minciunile: e prea evident cine injura pe site-uri. Sunteti cativa urdari care nu puteti sa folositi ironia ca nu va duce capul, asa ca injurati ca la usa cortului in care stati. E asa limpede...numai disfunctionalii pot crede minciuni asa gogonate, sincer (iar sa-ti minti proprii urdari nu are rost, asa ca...) :))))
hahahahahaha
FALEMI: "sTEAUA SI-A RESPECTAT BLAZONUL SI A CASTIGAT" :)))))))))))))) Coreeeeeeeeeeeeeect! Asta e blazonul lor =))
Pai va spune omul ca sunteti penibili si voi continuati in prostia voastra. Nu vezi ca numai injuraturi de la frustrati ca tine sunt pe site-ul asta? Incurajeaza prostia la tine acasa, daca iti place.
mare echipa steaua...a invins senzational la tg. mures,dupa un joc fantastic,iar dupa meci conferinta de presa a lui lacatus era pe toate posturile. e clar ca steaua e echipa impinsa de la spate si promovata agresiv pe toate canaliile....scuze canalele. gunoiul de naum din nou nu a putut rezista si l-a atacat pe fundasul lu' gloria ce a facut hent cu cfr. o adunatura de gunoie ,de sugatori de bani si de manipulatori . mergi la ciclism la drogatii si trisorii de acolo.drogatde2bani
La pro.st.i trebuie sa le repeti pana invata. Ai inteles? Prostie mai mare ca la voi n-am vazut.
VICTORIE MAREATA,MECI MAGISTRAL,ECHIPA DE VALORI,TIKI-TAKA BARCELONA ! BRAVO,STEAUA,TE FACI DE RAS PE ZI CE TRECE,DIN CE IN CE MAI MULT ! VORBA CEEA : SCOPUL SCUZA MIJLOACELE ! IAR BLATUL SCUZA FURTURILE !
Hai coloratilor! Mai aveti? Ce bine ii merge lui ghesepeu. Vin toti coloratii si comenteaza numai de Steaua. Si se intreaba de ce sunt stiri numai cu Steaua. Numai sa injure stiu coloratii astia. Fratii lui Guta si Mailat sunteti!!!!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.