Alte știri din fotbal
Victor Angelescu s-a convins de Moruțan și Paraschiv după remiza obținută de Rapid cu Petrolul: „Atunci vor ajunge la un nivel optim”
0
Incredibil! Ioan Varga și-a „amanetat” jucătorii pentru a plăti salariile
3
Constantin Gâlcă a explicat ce se întâmplă cu Moruțan și Paraschiv, care n-au avut randamentul așteptat: „De asta au nevoie”
0
Și-a avertizat colegii imediat după Rapid - Petrolul: „E cel mai important meci al sezonului”
0
Știri din fotbal internațional
Reghecampf, prima înfrângere de când e în Sudan, chiar în Liga Campionilor Africii
0
Primul transfer din vară al lui Chivu » Ce sumă va trebui să achite Inter pentru fiul fostului coleg al antrenorului!
0
Mikel Arteta a anunțat o absență de marcă la Arsenal: „Este out câteva luni”
0
Ce spune fanul interist arestat care a aruncat petarda: „Nu m-am gândit la consecințe!”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Lucrările ilegale ordonate de Negoiță: „Bă, șefule, sunt anumite lucruri pe ...
Libertatea
Individul misterios care știa tot ce mișcă și se vorbește în România. ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Doi soți au cumpărat o casă în care știu că vor fi inundați, dar nu regretă ...
Libertatea
Educatie si bun simt, ce sa mai ;) Mare om...Pacat ca stai sa injuri ca birjaru' si sa savurezi o victorie fara glorie, in loc sa gandesti putin. Echipa nu joaca, cu 2 oameni in plus arunca mingi in careu, s-ar putea sa bifati 5 antrenori in 20 de meciuri...Urmeaza meciuri cu echipe bune, 2 in Europa si 2 in campionat...Uite iti spun eu aceste lucruri sa vad daca te face sa te simti mai bine injurand pe aici. Varsta nu conteaza, trebuie sa vezi si tu lucrurile astea.
nu ai cum sa dai mimisor ca nu ai dotarea necesara :)))))))
pentru stelisti cultura inseamna guta si florin salam.
sincer eu ma bucur ca a castigat Steaua pt faptul ca ramane Lacatus .
iliesiioan: pana atunci crapa rautatea si frustrarea in tine..stai relax nu te mai agita in plm atat k faci infarct :))) si mai scapa tzara asta de un prost ca tine!:( pfhahahahah :)))
dc Tudor are o cota asta ridicata cand e vai mama lui ? pt ca a ajutat Steaua de cate ori a putut . imi vine acum in minte meciul cu cfr
baiete, apuca-te de popice ca la fotbal sigur nu te pricepi :))) vasilache a meritat, restul...INVENTII. nu aveti treaba cu fenomenul, voi aveti treaba cu injuratul si cu afisarea ignorantei pe care o aveti...
Pe noi cand ne mai bateti?Mai tineti minte cand ati castigat ultima oara impotriva lui Dinamo?Asa ca ciocu micMuistilor,deocamdata voi va bateti cu TG.Mures(in 7 oameni!!!) si cu Mediasul,ca atunci cand jucati cu noi,ati devenit de ani buni incoace sacul nostru de box.Echipa cu care ne refacem moralul in clipele mai delicate.
asta-i adevarul adevarat ca stoie e de cacait
si la toti stelisti si familiiile lor le dodoresc sa crape inima in voi gunoie umanne
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.