Comentarii (76)
terminatorul.2
terminatorul.2  •  27 Ianuarie 2013, 14:27
Postat de regele_jiji pe 27 Ianuarie 2013, 14:21

Ostenii mei credinciosi, acum ma retrag in baie sa ma reculeg si sa schimb faianta, o sa pun una roz, ca ultima oara cand a fost michele la mine s-a inhibat de tot cand a vazut motivele din hieronymus bosch, un necredincios dealtfel, sigur tine cu ajax! A trebuit sa chem descarcerarea si dializa ca sa-l pun pe manager pe picioare, i se ingalbenisera deja ochii de la vezica! Aveti tema pe maine sa cititi Miorita si sa-mi faceti un comentariu! Nu va panicati, unul citeste o silaba, altul alta, nu-s absurd! Jiji-ajuta si alfabetizeaza!

vrei sa imi bagi stiuletele in dos ? vrei sa iti fac o clantza ? camarade gay . impreuna spre 25 cu mimi si mache in frunte

regele_jiji
regele_jiji  •  27 Ianuarie 2013, 14:21

Ostenii mei credinciosi, acum ma retrag in baie sa ma reculeg si sa schimb faianta, o sa pun una roz, ca ultima oara cand a fost michele la mine s-a inhibat de tot cand a vazut motivele din hieronymus bosch, un necredincios dealtfel, sigur tine cu ajax! A trebuit sa chem descarcerarea si dializa ca sa-l pun pe manager pe picioare, i se ingalbenisera deja ochii de la vezica! Aveti tema pe maine sa cititi Miorita si sa-mi faceti un comentariu! Nu va panicati, unul citeste o silaba, altul alta, nu-s absurd! Jiji-ajuta si alfabetizeaza!

regele_jiji
regele_jiji  •  27 Ianuarie 2013, 14:15
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 27 Ianuarie 2013, 14:09

Vitesse - Ajax -> 0 -1 , Ajax joaca ca o mare echipa.

Aia nu-s vitezisti adevarati, sa vezi cand o sa se intalneasca cu o super-ultra-gigantica echipa, plus ca are si sponsor crucea pe piept! Jiji-ajuta si lupta pentru credinta oarba!

Imperator
Imperator  •  27 Ianuarie 2013, 14:10
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 27 Ianuarie 2013, 14:06

Eu ti-am mai zis, eu nu ma chinui sa demonstrez nimanui nimic. Ai incredere bine, nu ai la fel de bine.

OK !

behaitoarea_woody_reloaded
behaitoarea_woody_reloaded  •  27 Ianuarie 2013, 14:09

Vitesse - Ajax -> 0 -1 , Ajax joaca ca o mare echipa.

behaitoarea_woody_reloaded  •  27 Ianuarie 2013, 14:06
Postat de Imperator pe 27 Ianuarie 2013, 14:04

Nu-i adevărat ? Demonstrează ! Uite eu bănuiesc că cei mai jos tu ești !

Eu ti-am mai zis, eu nu ma chinui sa demonstrez nimanui nimic. Ai incredere bine, nu ai la fel de bine.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Ianuarie 2013, 14:04

Rodica nu fi isterica ...

Imperator
Imperator  •  27 Ianuarie 2013, 14:04
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 27 Ianuarie 2013, 14:03

Asta e rasplata ca am fost civilizat cu tine? Vezi ca ma pot schimba la nevoie. Daca esti gunoi pervers cu mine, pot sa-ti raspund cu aceeasi moneda amice.

Nu-i adevărat ? Demonstrează ! Uite eu bănuiesc că cei mai jos tu ești !

regele_jiji
regele_jiji  •  27 Ianuarie 2013, 14:04
Postat de lonley pe 27 Ianuarie 2013, 13:50

Ghesepeul este plin de gunoaie! Toti frustratii, poponarii si analfabetii, vin pe articolele destinate suporterilor stelisti sa-si exprime frustrarea! FORTA STEAUA!!!! MEREU SUPERIORI

Asa este scutierul meu singuratic si credincios, te rog sa faci curat ca de obicei, sa nu uiti sa stergi si praful de pe icoane! Jiji-ajuta si protejeaza speciile pe cale de disparitie!

behaitoarea_woody_reloaded  •  27 Ianuarie 2013, 14:03
Postat de Imperator pe 27 Ianuarie 2013, 13:58

ATENȚIE !!! Behăitoarea woody a clonat toți userii de pe Gsp ! :)

Asta e rasplata ca am fost civilizat cu tine? Vezi ca ma pot schimba la nevoie. Daca esti gunoi pervers cu mine, pot sa-ti raspund cu aceeasi moneda amice.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 8
Comentează