Alte știri din fotbal
FCSB l-a șocat pe Adrian Mutu: „Nu am văzut niciodată”
0
Rapid și-a pierdut omul de bază pentru cel puțin 5 meciuri: „Problema e la genunchi”
0
Opinia lui Marius Avram despre penalty-ul acordat Rapidului: „Avem instrucțiuni foarte clare”
3
Aurel Țicleanu presimte „explozia” unei forțe din Superliga: „Aveau o problemă pe care au rezolvat-o”
0
Știri din fotbal internațional
Imagini copleșitoare de la Salonic, după tragedia din România » Cum a apărut și Răzvan Lucescu
1
Tribuna oaspeților închisă la Lyon - PAOK: suporterii greci s-au întors din drum
0
Preferatul lui Daniel Pancu, prezentat oficial la Ferencvaros
0
Scrisoarea înduioșătoare a lui PAOK după tragedia din România: „Timpul îngheață. Cuvintele seacă. Durerea străpunge trupul și mintea!”
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Ilie Bolojan a recunoscut pentru prima dată că nu exclude un guvern ...
Libertatea
De ce cauți mereu pe altcineva, chiar și atunci când ești într-o relație
Adevărul
Anghel Iordănescu, uluit de dosarul de la Securitate al lui Ștefan Kovacs: ...
GSP SPECIAL
Renta viageră pe care Sandra Izbașa o primește lunar de la statul român. ...
Libertatea
Fratilor daca ala se poate numi penality inseamna ca arbitrul ala nu e capabil nici sa faca baremul de divizia "q" pe sate ..... Deplorabil arbitraj ! Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!
de asta spuneam ca avem nevoie de arbitrii straini ! ............................................. PRIMUL DUAL SIM CU Baterie Lithium-Polymer 3000 mAh ! Convorbiri pana la 5 ore ! DUAL SIM, DUAL BLUETOOTH, DUAL CAMERA, RADIO FM - il gasesti pe M Y G A D G E T . R O .............................................
PENIBIL cum se da penalti la dinamo si cum nu se da la gloria!! imposibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
auzi!!! spera la locul 2!!!hahahahaha
La primul contact este penalty pentru bistrita si rosu pentru fundasul dinamovist care nu atinge mingea si ste ultimul aparator, iar la penaltyul acordat luio dinamo cred ca este mana lui Lupescu pentru ca doar este dinamovist si trebuie sa fien mai sus dinamo in clasament. Decizia corecta era galben pentru simulare sau sa lase jocul sa continue! Rusine!
penalty clar pt Bistrita... circumstante la dinamovist...
pomana pt cacatii de caini,dinamo=varza
din nou albitru sia facut datoria fata de dinamo daca asta a fost penalty atunci ar trebui sa se refaca regulamentul fotbalistic. bratu este un trisor desavarsit,doar albitrul a vazut acest penalty! RUSINNEEEEE!!!!
HAHAHAHA !!!!! Nota 1(0) pentru domn' arbitru... foarte tare :))))) =))))) daca si la asa ceva se da penalty, nu cred ca ar mai fi ceva de spus...
penalty clar pentru bistrita ,,,
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.