Comentarii (18)
dihorul
dihorul  •  01 Martie 2013, 11:54

Va fi un joc frumos intre doua echipe care sufera si, dupa parerea mea, de acelasi nivel sportiv. O sa castige in teren cel care pune mai mult suflet; cu ajutorul zeitei Foruna, poate o sa fim noi cei care plecam cu victoria! INIMA CE IN PIEPT NE BATE, LA NEVOIE E UN TUN, PENTRU O SINGURA DREPTATE, SA CASTIGE CEL MAI BUN!

gabonne1982
gabonne1982  •  01 Martie 2013, 11:44

sunt curios cum se comporta "gradinita" Rapidului intr-un asemenea derby.De regula aceste meciuri te calesc in cariera de fotbalist.Daca Dinamo se chinuie de cativa ani cu proiectul "new Dinamo" la noi s-a facut in disperare de cauza,ca altfel nu cred ca vedeam vreodata o echipa atat de tanara a Rapidului.Antrenorii si politica cluburilor din Liga I,ingradesc de cele mai multe ori ascensiunea tinerilor jucatori.FZR si sper sa umplem batranul Giulesti.Si cu rapidisti si cu dinamovisti

badeadorian
badeadorian  •  01 Martie 2013, 11:39
Postat de dog_one pe 01 Martie 2013, 10:33

BATE DINAMO CU 3-1! FORZA DINAMO

Pune scorul la pariuri ... ai o cota foarte buna . Cu 100 lei pariati iese bine . :))

mariuss72
mariuss72  •  01 Martie 2013, 11:25

Comentarii decente, atmosfera de fair play...se vede ca nu e nicio oaie prin zona :)

badeadorian
badeadorian  •  01 Martie 2013, 11:13

Eu cred ca cele doua echipe sunt intr-un mare echilibru de forte . Sunt multe pro si contra la fiecare echipa . Posibilitatea ca Negoita sa devina unic actionar cu promisiunile de rigoare precum si varianta revenirii lui Borcea sunt elemente ce pot mobiliza jucatorii dinamovisti. Daca in aceasta saptamana Copos a achitat prima promisa pentru victoria de la Iasi ( supernorocoasa ) prima mica dar macar atentia conteaza , atunci poate exista si o mobilizare suplimentara celei aduse de tribuna Giulestiului la astfel de meciuri . Eu mizez pe un 1x dar am mari rezerve ca si Dinamo poate castiga . Bafta si sanatate maxima ... :)

fremenash
fremenash  •  01 Martie 2013, 10:45
Postat de dog_one pe 01 Martie 2013, 10:33

3-1 ar fi victoria Rapidului, pentru e se joaca in Giulesti. eu as fi multumit si cu un 1-0 2-1 sau chiar egal. Sper doar sa nu fie arbitrii iar personaje negative ca in tur cand au decis complet cine a luat punctele. FZR

jalemare
jalemare  •  01 Martie 2013, 10:40

suntem in secolul vitezei si pe terem apar toti tataicii. si la noi si la dinamo. din spate trofeu din fata muzeu :))

dog_one
dog_one  •  01 Martie 2013, 10:33

Comentează