Alte știri din fotbal
CFR Cluj, reacție dură după scandalul din derby-ul cu „U”: „Profesionistul Cristiano Bergodi, nu membrul de galerie”
0
Iată imaginile ascunse care au declanșat furia lui Bergodi! Președintele lui U Cluj: „Injurii și gesturi josnice! Nu reziliem contractul lui Cristiano” + Ironic despre Pancu: ”BD la munte și la mare”
0
FC Botoșani - Metaloglobus, moldovenii sunt în pericol să rateze play-off-ul » Echipele de start
0
Zeljko Kopic, după ce a aflat că va pierde un om de bază: „Dinamo este mai mare decât orice jucător, orice antrenor”
0
Știri din fotbal internațional
O casă de pariuri n-are nicio îndoială. Cine a mizat pe Arsenal poată să-și ridice bani!
0
Jocurile Olimpice de Iarnă au reacționat după accidentarea teribilă a lui Lindsey Vonn
0
Verdict! Liverpool trebuie să-i plătească lui Chelsea pentru un supertalent
0
Legenda lui Arsenal îl critică pe Ruben Amorim pentru tratamentul oferit starului lui Manchester United
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
După ce a mers la sală în Oradea, un american spune că România e mai ...
Libertatea
Rezerviști inapți, mobilizați anul trecut. Cum a fost modificată legislația
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Epstein a dus o româncă de 20 de ani „foarte drăguță” la Palatul ...
Libertatea
Va fi un joc frumos intre doua echipe care sufera si, dupa parerea mea, de acelasi nivel sportiv. O sa castige in teren cel care pune mai mult suflet; cu ajutorul zeitei Foruna, poate o sa fim noi cei care plecam cu victoria! INIMA CE IN PIEPT NE BATE, LA NEVOIE E UN TUN, PENTRU O SINGURA DREPTATE, SA CASTIGE CEL MAI BUN!
sunt curios cum se comporta "gradinita" Rapidului intr-un asemenea derby.De regula aceste meciuri te calesc in cariera de fotbalist.Daca Dinamo se chinuie de cativa ani cu proiectul "new Dinamo" la noi s-a facut in disperare de cauza,ca altfel nu cred ca vedeam vreodata o echipa atat de tanara a Rapidului.Antrenorii si politica cluburilor din Liga I,ingradesc de cele mai multe ori ascensiunea tinerilor jucatori.FZR si sper sa umplem batranul Giulesti.Si cu rapidisti si cu dinamovisti
Pune scorul la pariuri ... ai o cota foarte buna . Cu 100 lei pariati iese bine . :))
Comentarii decente, atmosfera de fair play...se vede ca nu e nicio oaie prin zona :)
Eu cred ca cele doua echipe sunt intr-un mare echilibru de forte . Sunt multe pro si contra la fiecare echipa . Posibilitatea ca Negoita sa devina unic actionar cu promisiunile de rigoare precum si varianta revenirii lui Borcea sunt elemente ce pot mobiliza jucatorii dinamovisti. Daca in aceasta saptamana Copos a achitat prima promisa pentru victoria de la Iasi ( supernorocoasa ) prima mica dar macar atentia conteaza , atunci poate exista si o mobilizare suplimentara celei aduse de tribuna Giulestiului la astfel de meciuri . Eu mizez pe un 1x dar am mari rezerve ca si Dinamo poate castiga . Bafta si sanatate maxima ... :)
3-1 ar fi victoria Rapidului, pentru e se joaca in Giulesti. eu as fi multumit si cu un 1-0 2-1 sau chiar egal. Sper doar sa nu fie arbitrii iar personaje negative ca in tur cand au decis complet cine a luat punctele. FZR
suntem in secolul vitezei si pe terem apar toti tataicii. si la noi si la dinamo. din spate trofeu din fata muzeu :))
BATE DINAMO CU 3-1! FORZA DINAMO
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.