Alte știri din fotbal
Cine transmite la TV Turcia - România, baraj pentru Campionatul Mondial
0
Echipe la Turcia - România, baraj pentru Mondial + ultimele informații: mesajele din vestiarul „tricolorilor”
22
Lotul Turciei pentru baraj: Montella a lăsat 7 jucători pe dinafară, inclusiv doi titulari!
0
„Pronostic? 3-0!” » Fosta mare speranță a fotbalului din Turcia nu ne dă nicio șansă
0
Știri din fotbal internațional
O altă vedetă examinată la piciorul greșit?! » L'Equipe face dezvăluiri halucinante
0
Xabi Alonso, tot mai aproape de Liverpool, dar cu o condiție importantă încălcată de Real Madrid
0
Semifinalele barajului de calificare la Campionatul Mondial » 16 naționale luptă pentru un loc în finală
0
„Real Madrid a concediat pe toată lumea pentru gafa cu Mbappe!” » Atacantul a reacționat după ultimele relatări din presă
0
Lifestyle
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
O firmă mufată politic livrează mâncarea bolnavilor din Spitalul Județean ...
Libertatea
Aurul ascuns în Carpați: peste 2.000 de tone scoase în ultimele două ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Gesine Weber, cercetătoare la Centre for Security Studies: „Dacă Europa ar ...
Libertatea
Cand am maibah si mertan ... nu sa vede ca-s cioban ... nu sa vede ca nu stiu ... nici sa numar, nici sa scriu ... machidon cu 4 clase, poreclit si rupe oase ... ca destul eu i-am furat ... pe romanii de *** !!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Nu sărbătorim. Depunem o coroana pentru Dibamo
DA, iar in vara anului viitor, 1 AN de DoarDiviziaB in mamaLiga 3 (trei) ;)))))
Și 20 de ani în care o singură echipă din România a mai ajuns în SEMIFINALE de cupă europeana.Restul sunt niște debilitati pe care le debitezi,la fel ca încă câțiva frustrați,lafoc continuu.(ca în armata)
Bun articol.Nota 10!N-am mai ras asa de mult timp!Mi e mila totusi de fecesebisti.
Mai degraba o carte de colorat, ca sa fie si pe-ntelesul lu' tibi iqEE ... ;))))
20 de ani de cand unii cred ca Fcsb ar fi STEAUA. :))) Din pacate pentru ei Fcsb nu a fost si nu va fi niciodata STEAUA.
Și cică voi ați scos-o p-aia cu "ne pasă de sport..."! Gluma secolului, nu alta... Ceea ce faceți voi, de fapt, se numește prostituție! Iar abominația ce o promovați cu atâta ardoare, este propria voastra creație! Doar că acum nu faceți decât să vă împerecheați zi de zi, ora de ora, articol de articol, cu această creatură, ceea ce incepe să țină mai mult de sfera codului penal ("Raportul sexual consimţit, săvârşit între rude în linie directă sau între fraţi şi surori, se pedepseşte cu închisoarea de la 1 an la 5 ani") deoarece dpdv medical mă îndoiesc că v-ar mai putea vindeca cineva de acest complex, cu toți banii din lume... Totuși aș mai avea o întrebare către redacție: Când o crăpa ciobanu' (are și el o vârstă totuși) cui o să-i mai provocați senzații de catifelație cu articole de genul ăsta?
Copiii care simpatizează echipa FC FCSB vor putea spune că sunt fcsbiști de mici.
Hai că m-ați mai înveselit cu articolul ăsta de "Urzica". După debitările lui Nea Jiji ar trebui făcută o carte de benzi desenate. Așa, fără prea mult scris ca să îi placă și lui.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.