Comentarii (14)
 •  26 Martie 2008, 15:38

Am citit in ziar ca sunt bilete la meciul nationalei si m-am dus si eu, ca stau in ghencea si n-am avut timp sa-mi iau bilet din Giulesti. era o casa deschisa si zeci de bisnitari urati, urati, bruneti si stelisti, fauna stelista urlau in cor ca acolo se dau doar bilete online. am cumparat la tribuna 1 bilet cu 250,000 de la un bor-t de stelist bisnitar si in afara ca stau printre oi mai trebuie sa ascund si brelocul cu Rapid, sa-mi iau steagul fara bat etc. nasul fura si la bilete urate, urate.

•  26 Martie 2008, 14:02

Daca esti suporter adevarat poti castigi si bani. Pentru cunoscatorii de bux.to ..daca iti faci cont si treci la refferent goolssteaua (cu 2 de oo si 2 de ss) primiti cate 1 cent la fiecare gol marcat de Steaua si 3 centi pt fiecare meci castigat. Daca Steaua castiga campionatul se da bonus de 1 dolar plus 3 dolari pt ca intra in Campions League! Pt fiecare gol in liga campionilor primim 15 centi plus 30 de centi pt un meci castigat. Daca castiga cupa campionilor se da bonus de 10 dolari

•  26 Martie 2008, 12:01

Mai dau 500.000 la arbitri,cite 1 milion lu Mitica,Nasu,Lupesc..si pac..fac abonament pe 5 ani..la UCL.Slavite Doamne..

•  26 Martie 2008, 10:33

Asa asa, jucatorii, dar primele lui Alexandru Deaconu, Ionel Ivan, Brad Pitt Tudor si mai ales D. Dragomir, Mircea Sandu si Ionut Pulescu la ce suma se ridica? Aproximativ cati miei?

•  26 Martie 2008, 08:56

bai baieti knut sa amuzat de iei prin faptul k aia au pus Y si el sa amuzat punand si el tot Y k baiatul stia cum se scrie! dar pe voi nu prea va duce capul sa ganditi:))lool hai pa k am ras destul:)))

•  26 Martie 2008, 07:50

PT buRn -> commentu' lu' knut era ironic, citeste mai sus in articol si vezi cum au scris gsp-istii: Kia= Kya!!

•  26 Martie 2008, 07:40

banii cash, bani negri. de unde 200 de mii, cind pt. 10 mii dai dceclaratie de unde/i ai cine/l tine in brate pe acest guler alb cit mai promoveaza mass/media incultura, prostitutia, coruptia,nebunia, scandalul cu orice pret, balacareala in laturi de sus in jos.

•  26 Martie 2008, 06:42

knut ... las dreaq y'ul ala Ferrary Aston Martyn :))) hehe ba baiatule se scrie Ferrari shi Aston Martin dar se prea poate k eu sa ma inshel

•  26 Martie 2008, 05:25

sti tu ce sti dar la capitolu ironie nu excelezi ma iuliane

•  26 Martie 2008, 03:10

Cata prostie in Romania asta toti se dau cunoscatori si critica pe toti,pacat.Parerea mea e ca se scrie FERRARI , dar ce stiu eu...

• 1
  • 2
Comentează