FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI BECALI A DECIS SĂ MĂREASCĂ PRIMA PENTRU CÎŞTIGAREA TITLULUI

200.000 de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 martie 2008 00:00

În cazul în care Rădoi şi compania vor lua campionatul, finanţatorul Stelei le pregăteşte sume fabuloase

Gigi Becali plusează pentru a lua titlul. Le va oferi jucătorilor din Ghencea cea mai mare primă din istoria fotbalului românesc. Nu mai puţin de 200.000 de euro pentru fiecare jucător, în cazul în care echipa sa va lua campionatul, cu 50.000 mai mult decît era anunţat la începutul acestui sezon.

În cazul în care Rădoi şi compania vor lua campionatul, finanţatorul Stelei le pregăteşte sume fabuloase

Gigi Becali plusează pentru a lua titlul. Le va oferi jucătorilor din Ghencea cea mai mare primă din istoria fotbalului românesc. Nu mai puţin de 200.000 de euro pentru fiecare jucător, în cazul în care echipa sa va lua campionatul, cu 50.000 mai mult decît era anunţat la începutul acestui sezon.

Becali le-a spus apropiaţilor săi că a doua zi după ce Steaua va lua, matematic, titlul, fotbaliştii lui Marius Lăcătuş vor avea banii în cont. "Băieţii ăştia au muncit foarte mult şi ar fi o performanţă istorică să meargă de trei ori consecutiv în grupele Ligii Campionilor. Voi da fiecărui jucător cîte 200.000 de euro, pentru că eu o să iau măcar 10 milioane din Ligă. Îmi doresc enorm să cînte imnul Champions League din nou pe Ghencea", a spus Becali.

Prime mari în retur
Patronul Stelei şi-a motivat fotbaliştii încă de la începutul acestui retur, mărind contractele mai multor jucători, dar şi acordînd prime substanţiale la meciurile din campionatul intern. Pentru partida cu CFR Cluj, un fotbalist al vicecampioanei a încasat nu mai puţin de 10.000 de euro, iar pentru meciurile cu Urziceni, Rapid şi UTA, la pachet, încă 20.000 de euro. Cu doar 9 etape înainte de finalul campionatului, roş-albaştrii se află la 6 puncte de liderul CFR, dar după decizia Comisiei de Disciplină de astăzi ar putea rămîne la doar 3 puncte în spatele clujenilor.

Dublu cît un titlu olimpic la Beijing
Dacă steliştii vor termina pe primul loc, atunci vor încasa de două ori mai mulţi bani decît orice sportiv român care va triumfa la Jocurile Olimpice de la Beijing, din acest an. Comitetul Olimpic Român a promis un bonus individual în valoare totală de 110.000 de euro, sumă în care e inclus şi un autoturism Kya, pentru cel care va reuşi să cîştige titlul olimpic.

Alte prime mari la Steaua
Performanţa Suma promisă (dolari) Încasată / neîncasată
Calificarea în grupele LC în 2005 100.000 neîncasată
Calificarea în finala Cupei UEFA 150.000 neîncasată
Calificarea în grupele LC în 2006 100.000 încasată
Calificarea în grupele LC în 2007 150.000 încasată

Fără rivali în Liga I
Echipa Prima pentru titlu (euro)
CFR 50.000
Steaua 200.000
Dinamo 100.000
Rapid 100.000
Poli Timişoara 100.000

Doar Bute îi bate pe stelişti
Echipa / sportivul Performanţa reuşită Prima încasată (euro)
Lucian Bute titlul mondial IBF 470.000
Oltchim titlul naţional 2007 30.000
Echipa naţională de rugby calificarea la CM 2007 5.000
CSM Reşiţa cîştigarea Challenge Cup 2007 5.000

Citește și:
Alibec are rival în Superliga » Jucătorul Craiovei, LIVE pe Counter-Strike a doua zi după meci: „Ce faci, bă, topitule?”
Superliga
Alibec are rival în Superliga » Jucătorul Craiovei, LIVE pe Counter-Strike a doua zi după meci: „Ce faci, bă, topitule?”
Aryna Sabalenka i-a lăsat mască pe reporterii americani: „Pot să spun asta? Am crezut că Badosa e o «cățea»”
Tenis
Aryna Sabalenka i-a lăsat mască pe reporterii americani: „Pot să spun asta? Am crezut că Badosa e o «cățea»”
Cristi Chivu are oferta pe masă! Șefii lui Inter s-au hotărât după 8 luni: ce salariu va avea
Campionate
Cristi Chivu are oferta pe masă! Șefii lui Inter s-au hotărât după 8 luni: ce salariu va avea
Francezii au prezentat noul model Dacia și au anunțat: „Semnătură unică! E o premieră”
Noutati auto
Francezii au prezentat noul model Dacia și au anunțat: „Semnătură unică! E o premieră”
EXCLUSIV SURPRIZĂ Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, vând și ies de pe o piață
Profit.ro
EXCLUSIV SURPRIZĂ Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, vând și ies de pe o piață
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Thierry Henry, apariție rară alături de misterioasa lui iubită!

Studiu șocant citat de Guardian: „Aceste alimente sunt atât de nocive încât ar trebui tratate mai degrabă ca țigările, nu ca hrană!”

Comentarii (14)
 •  26 Martie 2008, 15:38

Am citit in ziar ca sunt bilete la meciul nationalei si m-am dus si eu, ca stau in ghencea si n-am avut timp sa-mi iau bilet din Giulesti. era o casa deschisa si zeci de bisnitari urati, urati, bruneti si stelisti, fauna stelista urlau in cor ca acolo se dau doar bilete online. am cumparat la tribuna 1 bilet cu 250,000 de la un bor-t de stelist bisnitar si in afara ca stau printre oi mai trebuie sa ascund si brelocul cu Rapid, sa-mi iau steagul fara bat etc. nasul fura si la bilete urate, urate.

•  26 Martie 2008, 14:02

Daca esti suporter adevarat poti castigi si bani. Pentru cunoscatorii de bux.to ..daca iti faci cont si treci la refferent goolssteaua (cu 2 de oo si 2 de ss) primiti cate 1 cent la fiecare gol marcat de Steaua si 3 centi pt fiecare meci castigat. Daca Steaua castiga campionatul se da bonus de 1 dolar plus 3 dolari pt ca intra in Campions League! Pt fiecare gol in liga campionilor primim 15 centi plus 30 de centi pt un meci castigat. Daca castiga cupa campionilor se da bonus de 10 dolari

•  26 Martie 2008, 12:01

Mai dau 500.000 la arbitri,cite 1 milion lu Mitica,Nasu,Lupesc..si pac..fac abonament pe 5 ani..la UCL.Slavite Doamne..

Vezi toate comentariile (14)
Comentează