Alte știri din fotbal
Cu ce echipă din România a semnat Paul Pîrvulescu, fostul campion cu FCSB
0
Când va avea Gică Hagi prima acțiune oficială în cadrul FRF
0
Rivalizează cu Steaua și la bani publici! Bugetul oficial CS Dinamo
1
FC Argeș - CFR Cluj, cu Istvan Kovacs la centru » Echipe probabile + titularul de etapa trecută e OUT pentru tot restul sezonului
0
Știri din fotbal internațional
Imagini șocante de la Basel » Incendiul izbucnit săptămâna trecută a produs pagube uriașe
0
Jens Lehmann a ajuns din nou în instanță pentru o amendă de doar 25 de euro
0
Inter - Cagliari, meci în runda 33 din Serie A » Echipa lui Cristi Chivu se poate distanța în fruntea clasamentului
0
Lovitură pentru Spania! Noua țară favorită să trimită 5 echipe în Champions League
1
Lifestyle
Imagini șocante! Sala Polivalentă cu mare istorie în România a devenit un pericol public: „Risc de tragedie” » În ea încă se joacă meciuri de primă ligă
1
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
Ioana Cosma: „Ești una dintre cele mai frumoase sportive” » Replică hazlie: „Pun o poză în lenjerie, bubuie Instagramul!”
15
Ilie Bolojan poate rămâne prim-ministru fără PSD. Ce se întâmplă dacă ...
Libertatea
Cât costă independența energetică pentru o casă de 100 mp în România
Adevărul
Cine o provoacă pe Giorgia Meloni? O fostă aruncătoare de ciocan de la ...
GSP SPECIAL
„Nu ești mult mai mamă, dacă ai născut pe cale naturală”. Interviu cu prof. ...
Libertatea
ideea e ....ca nu era liber de contract,asa ca ce negociere putea sa aibe?vrajeala de babuin
Tu ai aflat cum sa scapi de amenzi? Detalii pe radarsms.ro
da fuga repede. de asta se inghesuie toti jucatorii sa ajunga la Vaslui.
mai glumim si noi :-)) si regret ce-am spus lui fraierul ala de Steaua,...la nervi si nare nicio vina Steaua ca tin cu ea si handicapatii si ca e sapat de un cioban de doi bani. :-)
taci melcule ca-ti ingrop familia in bani si daca am sapat o fost doar ptr aur, cat despre tine ma pishhh pe clubul tau fara stadion si pe Becali al tau ce traieste din specula si bisnitarii,...daca nu stii de gluma fac ceva si peste tine ca doar nu esti tu miezu din pyzdà pe lumea asta ca sa ma jignesti!
da ma se pisha pe el cu jucatori luati dea moca , eu cred ca daca Porumb avea liber la transferuri baga nebunul vreo 3 , 4 mile pana acum , asta chiar ca mananca fotbal pe paine.
Balan este din Ocna Mures, Alba.
era bine,juca si in europa,lua si 200 000 de eruo + un salariu in jur de 150 000 anual iar "opensource" cine pula mea e Porumb+oiu ? becali se pisa pe el,si`n culcare si`n sculare asa ca numai comenta,mai bine dute u si sapa impreuna cu PORUMB`OIU si lasa`ne pe noi sa ne gandim cu cine o sa cadem atunci cnd o sa trecem de grupe ;)
asta e stire de prima pagina? daca... , maine scrie ca daca messi vine la Steaua va primi 10.000.000 euro?
Balan ar fi primit la semnatura 30.000 si, apoi, inca 170.000 de promisiuni niciodata onorate!!! Pe cine mai poate pacali Gigi Becali?!? Balan e din Cluj, nu are paie in loc de creier!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.