Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Trei variante: italienii au anunțat unde poate ajunge Radu Drăgușin, dacă pleacă de la Tottenham
0
Aproape de cea mai mare surpriză de la Cupa Africii » Antrenorul român a fost „răpus” de Salah în prelungiri
0
PSG pregătește un contract istoric pentru Luis Enrique
0
Napoli este noua supercampioană! » Super David Neres a răpus-o în finală pe Bologna, cu o „doppietta”, la Riad
0
David Popovici, „Sportivul Anului” 2025
Cristi Chivu e „Antrenorul Anului”
„Fotbalistul Anului” e Andrei Rațiu
7 situații uluitoare din istoria Anchetei GSP
Favoritul lui Pițurcă în Ancheta GSP
Final de an în Liga 2
„Bomba” iernii în Superliga
„Era boschetar pe stradă”
Înlocuitorul lui Olaru!
Mondial de locul 9
Lifestyle
Fosta soție a legendarului Tom Brady s-a căsătorit în secret cu antrenorul de jiu-jitsu: „Nu ar trebui să fiu învinovățită”
1
Imagini fabuloase » Își dispută meciurile de acasă pe cel mai pitoresc stadion din Europa!
1
După ce și-a mărit sânii, jucătoarea de tenis a intrat pe o platformă pentru adulți » Va câștiga într-un an mai mult decât în întreaga carieră
2
Prezentatoarea TV și-a sărbătorit ziua de naștere într-o ținută extrem de provocatoare: „Un zece curat”
3
Legăturile lui Ion Iliescu cu generalii din rețeaua „Corbii” racolați de ...
Libertatea
Țara considerată „veriga cea mai slabă” a Europei în fața Rusiei lui Putin
Adevărul
Românul care a cucerit Cupa Africii pe Națiuni » Povestea singurului ...
GSP SPECIAL
Daniel David și-a dat demisia din funcția de ministru al Educației, ...
Libertatea
pana acuma au pacalit fotbalul , adunau de prin romanica jucatori pe bani putini si ii exportau pe bani multi, cluburile nu mai botul la vrajeala ciobanului ca le da procente la transferuri, asta e doar inceputul risca retrogradarea care trebuia sa se produca iarna trecuta , au inca relatii la arbitrii construite pe spaga si blaturi din astea inca supravietuisc plus inca au oamenii in politica gen Ponta care ia ajutat si ii ajuta !
Articol scris bine(chiar daca nu stim de cine)Acum mergi fuguta la gabi oprea sa-ti dea de-o bere.Multumim UNPR ca ai reusit sa distrugi Steaua.
fcsbistule, spune-ne si noua cum e sa sustii o clona cu emblema penibila.
Mosneagule, nu ti-e greu sa te trezesti dimineata sa vezi meciurile echipei bolsovice Rapid Bucuresti in ligile inferioare?
E foarte bine ca exista clona fcsb. De ce sa nu aiba si persoanele becalizate o echipa pe care s-o sustina ?
a, da? habar nu aveam. multumesc :)
Eu nu am nimic cu steaua,daca ai iq subunitar si nu ti-ai dat seama! Ba chiar pe articolul cu notele am atras atentia ca si steaua e furata meci de meci ca si dinamo ca sa ia miyagi titlul! Eu am cu presa fecesebizata care crede ca presa inseamna sa bagi doar becali si sa vomezi ceva de fecesebe nu tata gsp-ul e ultimul bastion dar va crapa si asta in curand si se va duce dupa prosport!
Vezi ca vorbesti cu o clona a lui valah.
Astra, bineinteles. Iar daca invingatorii de aseara, CFR, isi primesc punctele, Dinamo va fi - ca si Steaua - mai aproape de play-out decat de "cine e pe primul loc" :D
Ce zici metre de arbitrajul de aseara? Eu cred ca a fost impecabil!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.