Alte știri din fotbal
Dat afară de Rapid, a semnat cu Farul și s-a prezentat la primele antrenamente conduse de Sabău
0
„A venit cu pretenții exagerate!” » Urmează o nouă plecare din Giulești! Postul care îi dă bătăi de cap lui Daniel Pancu
2
Alex Chipciu a ales: „El e cel mai bun fotbalist cu care am jucat!”
0
Darius Olaru, felicitat pentru alegerea făcută: „Era mai simplu să meargă după bani”
0
Știri din fotbal internațional
Argentina - Algeria » După două goluri anulate vine un EUROGOL de pus în ramă
0
Haaland n-are trac! Debut formidabil la Campionatul Mondial: două goluri și assist în Irak - Norvegia
0
Ratează primul meci de la Mondial, după ce apelul a fost respins
0
Austria - Iordania, în grupa J la Campionatul Mondial
0
Lifestyle
Îl deturnează FCSB? » Denis Drăguș, surprins în vacanță cu „agenții” lui Gigi Becali
4
De data asta chiar nu a fost AI! Cum a fost fotografiată iubita lui Neymar în tribunele Mondialului
1
A făcut pasul cel mare! Internaționalul român a publicat primele fotografii
2
S-a însurat și Ștefan Baiaram » Imagini de la cea mai importantă zi a jucătorului Craiovei
7
Băsescu explică scenariul pentru Guvernul Veștea și pasul inevitabil pentru ...
Libertatea
Când vântul a schimbat cursul istoriei: momentele în care vremea a decis ...
Adevărul
Barca Academy România, afacere de stat: șeful ANS, Bogdan Matei, și ...
GSP SPECIAL
Oligarhii lui Putin duc o viață de lux în ciuda războiului și a ...
Libertatea
pana acuma au pacalit fotbalul , adunau de prin romanica jucatori pe bani putini si ii exportau pe bani multi, cluburile nu mai botul la vrajeala ciobanului ca le da procente la transferuri, asta e doar inceputul risca retrogradarea care trebuia sa se produca iarna trecuta , au inca relatii la arbitrii construite pe spaga si blaturi din astea inca supravietuisc plus inca au oamenii in politica gen Ponta care ia ajutat si ii ajuta !
Articol scris bine(chiar daca nu stim de cine)Acum mergi fuguta la gabi oprea sa-ti dea de-o bere.Multumim UNPR ca ai reusit sa distrugi Steaua.
fcsbistule, spune-ne si noua cum e sa sustii o clona cu emblema penibila.
Mosneagule, nu ti-e greu sa te trezesti dimineata sa vezi meciurile echipei bolsovice Rapid Bucuresti in ligile inferioare?
E foarte bine ca exista clona fcsb. De ce sa nu aiba si persoanele becalizate o echipa pe care s-o sustina ?
a, da? habar nu aveam. multumesc :)
Eu nu am nimic cu steaua,daca ai iq subunitar si nu ti-ai dat seama! Ba chiar pe articolul cu notele am atras atentia ca si steaua e furata meci de meci ca si dinamo ca sa ia miyagi titlul! Eu am cu presa fecesebizata care crede ca presa inseamna sa bagi doar becali si sa vomezi ceva de fecesebe nu tata gsp-ul e ultimul bastion dar va crapa si asta in curand si se va duce dupa prosport!
Vezi ca vorbesti cu o clona a lui valah.
Astra, bineinteles. Iar daca invingatorii de aseara, CFR, isi primesc punctele, Dinamo va fi - ca si Steaua - mai aproape de play-out decat de "cine e pe primul loc" :D
Ce zici metre de arbitrajul de aseara? Eu cred ca a fost impecabil!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.