Alte știri din fotbal
Denis Alibec semnează astăzi cu Farul » Gigi Becali vrea să mai trimită doi fotbaliști importanți la Hagi: „Să vorbesc cu ei”
16
FRF a amendat Csikszereda, două cluburi mari din Ungaria vor să o plătească
0
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
2
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Banii ținuți la saltea își pierd din valoare. Cum îi poți proteja de ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Pai tocmai ca Ghencea n-avea porti din alea ca in groapa! El se refera la aia din galeria voastra la un meci pe Dinamo, cand in loc sa traga de o poarta ca s-o deschida, aia impingeau de ea! Gasesti faza pe net!:))))))
Ai fost vreodată pe stadionul Steaua? Întreb și eu, ca dinamovistul. :))
Gigistii o să țină cu Gigi și cu orice porcărie de echipă va avea după ce FC FCSB va fi declarată falimentară.
Aniversare placuta!
Și eu am fost acolo și nu mi s-au părut așa speriați, doar au urcat să se îndepărteze de foc, ceva firesc și uman. Chiar au evacuat peluza la pas, nu s-au bulucit ca oile. :))
Dar gigistii cu cine or sa tina?
Bine că a promovat Steaua in Liga a 3-a. Toată România speră ca Steaua să revină in Liga 1.
Si nu numai asta! Eu am fost pe stadion si stateam la tribuna a 2a la exact 2 sectoare de gardul peluzei sud pt ca sectorul galeriei era plin si inchisesera portile la peluza nord... asa zisa realizare a cateilor este inventata... inantea meciului si la inceputul acestuia, s-au aruncat f multe hartii, pt ca asa se facea spectacolul atunci... si noi si ei... La un moment dat, s-au dat si fumigene... fumigene, nu torte cum sunt acum... fumigenele se faceau din lac turnat intr-o doza taiata si intarit... scoteau un fum negru... nu prea auzise lumea de torte atunci... una din fumigenele alea a cazut intre hartii si astea au luat foc... d c nu au intervenit pompieriidecat dupa 15 min asa cum spui, nu stiu, dar asa este.. a durat ceva pana au stins! Cert este ca: in tot acest timp, cateii, se ghemuisera sus spee iesire si asteptau sa fie evacuati, speriati si ei de foc... dupa ce au vazut ca nu se intampla nimic si pompierii si jandarmii nu vin, ca atunci nu erau stewarzi, cativa mai tupeisti au luat niste cartoane cu care facusera coregrafie si le-au aruncat in foc, dar asta la vreo 10 min de la inceperea incendiului si atat! Deci ei au dat foc accidental, erau impietriti de frica sa nu arda ca sobolanii si acum se lauda ca au incendiat Ghencea... aceasta poveste reprezinta folclor de stadion!!! Nu au dat foc peluzei... au fost aproape sa isi dea foc, ***! Asta este adevarul pt ca am fost acolo!!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
ce bine!
Nu mai conteaza oricum, a trecut atata timp! Bine ca n-a fost nimeni ranit! Si...spune-le alor tai sa nu mai sarbatoreasca atunci!:)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.