Comentarii (232)
caesarone
caesarone  •  10 Mai 2020, 16:07
Postat de samertx pe 10 Mai 2020, 15:59

Ai fost vreodată pe stadionul Steaua? Întreb și eu, ca dinamovistul. :))

Pai tocmai ca Ghencea n-avea porti din alea ca in groapa! El se refera la aia din galeria voastra la un meci pe Dinamo, cand in loc sa traga de o poarta ca s-o deschida, aia impingeau de ea! Gasesti faza pe net!:))))))

samertx
samertx  •  10 Mai 2020, 15:59
Postat de iobag pe 10 Mai 2020, 15:58

Bine ca n-aveau iesirea pe la o poarta care se deschide pe interior, ca nu se mai descurcau asa bine :))

Ai fost vreodată pe stadionul Steaua? Întreb și eu, ca dinamovistul. :))

felix_grandet
felix_grandet  •  10 Mai 2020, 15:57
Postat de Stimatul.Domn pe 10 Mai 2020, 15:31

Dar gigistii cu cine or sa tina?

Gigistii o să țină cu Gigi și cu orice porcărie de echipă va avea după ce FC FCSB va fi declarată falimentară.

bigd
bigd  •  10 Mai 2020, 15:47

Aniversare placuta!

samertx
samertx  •  10 Mai 2020, 15:32

Și eu am fost acolo și nu mi s-au părut așa speriați, doar au urcat să se îndepărteze de foc, ceva firesc și uman. Chiar au evacuat peluza la pas, nu s-au bulucit ca oile. :))

Stimatul.Domn
Stimatul.Domn  •  10 Mai 2020, 15:31
Postat de felix_grandet pe 10 Mai 2020, 15:25

Bine că a promovat Steaua in Liga a 3-a. Toată România speră ca Steaua să revină in Liga 1.

Dar gigistii cu cine or sa tina?

felix_grandet
felix_grandet  •  10 Mai 2020, 15:25

Bine că a promovat Steaua in Liga a 3-a. Toată România speră ca Steaua să revină in Liga 1.

bogdandmn
bogdandmn  •  10 Mai 2020, 15:18
Postat de cornelconasu pe 10 Mai 2020, 14:58

De la primul foc de cartoane până la incendiul propriu-zis au trecut 15-20 de min. timp care ...pompierii au primit ordin să nu intervină !!! Dacă s-ar fi vrut , era stins în 5 min !!! A fost o strategie a celor ce conduceau Steaua atunci , incendiul a fost ...lăsat în speranța că Dinamo va primi o pedeapsă mare !!! Oricum 1/4 din scaune erau crăpate sau rupte și se dorea înlocuirea lor ! Așa că Steaua si-a ”autoincendiat” peluza cu ajutorul unor tineri iresponsabili !

Si nu numai asta! Eu am fost pe stadion si stateam la tribuna a 2a la exact 2 sectoare de gardul peluzei sud pt ca sectorul galeriei era plin si inchisesera portile la peluza nord... asa zisa realizare a cateilor este inventata... inantea meciului si la inceputul acestuia, s-au aruncat f multe hartii, pt ca asa se facea spectacolul atunci... si noi si ei... La un moment dat, s-au dat si fumigene... fumigene, nu torte cum sunt acum... fumigenele se faceau din lac turnat intr-o doza taiata si intarit... scoteau un fum negru... nu prea auzise lumea de torte atunci... una din fumigenele alea a cazut intre hartii si astea au luat foc... d c nu au intervenit pompieriidecat dupa 15 min asa cum spui, nu stiu, dar asa este.. a durat ceva pana au stins! Cert este ca: in tot acest timp, cateii, se ghemuisera sus spee iesire si asteptau sa fie evacuati, speriati si ei de foc... dupa ce au vazut ca nu se intampla nimic si pompierii si jandarmii nu vin, ca atunci nu erau stewarzi, cativa mai tupeisti au luat niste cartoane cu care facusera coregrafie si le-au aruncat in foc, dar asta la vreo 10 min de la inceperea incendiului si atat! Deci ei au dat foc accidental, erau impietriti de frica sa nu arda ca sobolanii si acum se lauda ca au incendiat Ghencea... aceasta poveste reprezinta folclor de stadion!!! Nu au dat foc peluzei... au fost aproape sa isi dea foc, ***! Asta este adevarul pt ca am fost acolo!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Stimatul.Domn
Stimatul.Domn  •  10 Mai 2020, 15:12

ce bine!

caesarone
caesarone  •  10 Mai 2020, 15:09
Postat de cornelconasu pe 10 Mai 2020, 15:02

Eiii, eu îți spun ce s-a întâmplat !

Nu mai conteaza oricum, a trecut atata timp! Bine ca n-a fost nimeni ranit! Si...spune-le alor tai sa nu mai sarbatoreasca atunci!:)

• 1
  • •••
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • •••
  • 24
Comentează