Comentarii (65)
maiorul25
maiorul25  •  06 Mai 2014, 19:58
Postat de tazdevil pe 06 Mai 2014, 19:56

Sper totusi sa te inseli.......oricum,calr pe linia de fund avem nevoie de intariri.....iar daca vine portarul de la Vaslui,eu zic ca e asigurat postul!!!!!!Acum sa vedem ce atacant aducem.......:D

fac o p astia,minciuni ori termina pe 4 in grupe ,dar eu sunt mai sigur ca nu intra

tazdevil
tazdevil  •  06 Mai 2014, 19:56
Postat de freegigi pe 06 Mai 2014, 19:53

Astea sunt abureli deja fumate.Inainte de inceperea perioadei de transferuri incep cei de acolo ca au foarte multi jucatori pe lista, ca ne vom intari etc.,si apoi ni se spune ca nu e nevoie de jucatori, avem lot foarte bun si eventual pe ultima suta de metri se mai fac ceva carpeli.

Sper totusi sa te inseli.......oricum,calr pe linia de fund avem nevoie de intariri.....iar daca vine portarul de la Vaslui,eu zic ca e asigurat postul!!!!!!Acum sa vedem ce atacant aducem.......:D

avocado1948_kristipulapopulos
avocado1948_kristipulapopulos  •  06 Mai 2014, 19:54
Postat de stelistulbrasov pe 06 Mai 2014, 19:45

Si zugravul a facut o lista lowcost,Marc si Miranda de la Corona,tari de tot....

zugravul poate fi numit in filozofia filozofica omul cu pensula groasa care acopera perfect gunoismele userii fani dinamo 1948 sau mirosurile mortacilor din cartierul continand podul de cai ferate

freegigi
freegigi  •  06 Mai 2014, 19:53
Postat de tazdevil pe 06 Mai 2014, 19:47

Trage o fuga Reghe pana la Ovidiu inainte de finala Cupei,cu siguranta!!!!

Astea sunt abureli deja fumate.Inainte de inceperea perioadei de transferuri incep cei de acolo ca au foarte multi jucatori pe lista, ca ne vom intari etc.,si apoi ni se spune ca nu e nevoie de jucatori, avem lot foarte bun si eventual pe ultima suta de metri se mai fac ceva carpeli.

tazdevil
tazdevil  •  06 Mai 2014, 19:50
Postat de legendavisinie pe 06 Mai 2014, 19:47

Nu e rusinos sa sustii o echipa finantata de un infractor recidivist si monitorizata de UEFA pentru coruptie ?

Asta pentru tine si tancurile sovietice......:D......nu are legatura cu subiectul,dar nu ma pot abtine!!! "De asemenea, ocuparea în anii '90 a poziţiei de vicepreşedinte al clubului de fotbal Rapid şi implicarea în scandalurile de notorietate publică cu privire la "spălarea" unor sume importante prove­nite din tran­sferurile unor jucători atât la cluburi interne, cât şi în străinătate demonstrează cu pri­sosinţă cât de apreciată a fost "experienţa" şi "competenţa" anterioară în cadrul CIE de patronul Copos şi asociaţii săi" :))))))))))))))asta pentru curatii si neprihanitii de la Rapid.......:D Oricum,tare de tot Anghelache asta vad!!!!

freegigi
freegigi  •  06 Mai 2014, 19:49
Postat de legendavisinie pe 06 Mai 2014, 19:47

Nu e rusinos sa sustii o echipa finantata de un infractor recidivist si monitorizata de UEFA pentru coruptie ?

Invata intai la ce se refera recidiva si apoi vino sa dai lectii de drept...

avocado1948_kristipulapopulos
avocado1948_kristipulapopulos  •  06 Mai 2014, 19:47

dinamo1948 care nu a fost propusa in integrarea acestui articol dezvaluitor nu este propus pentru useri care gandirea lor primitiva in general accentuata la canine devine o ridiculare a userilor canini cu scuzele cred acceptate de haita

legendavisinie
legendavisinie  •  06 Mai 2014, 19:47
Postat de hanmocar pe 06 Mai 2014, 19:45

FORZA STEAUA ! FORZA GIGI ! FORZA REGHE ! FORZA MM ! dusmanii CRAPA DE CIUDA !

tazdevil
tazdevil  •  06 Mai 2014, 19:47
Postat de freegigi pe 06 Mai 2014, 19:45

Si cand aveti de gand sa trimiteti lista aia ciobanului?Iar facem transferuri in ultima clipa?

Trage o fuga Reghe pana la Ovidiu inainte de finala Cupei,cu siguranta!!!!

tazdevil
tazdevil  •  06 Mai 2014, 19:46

Si eu am functia de a fi baiatul lui tata si a lui mama....:D.....auzi,inventam noi functie!!!!!!

• 1
  • •••
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Comentează