Alte știri din fotbal
Noul transfer al lui Dinamo, primul interviu după ce a bătut palma cu Nicolescu: „Îmi pierdusem entuziasmul, simțeam că stagnez!” » Ce spune despre Kopic și cum s-a realizat mutarea
0
Mihai Stoica i-a răspuns conducătorului din Superliga: „E urât de face”
1
„Mi-a fost clar” » Robert Ilyeș a dezvăluit de ce a plecat de la Csikszereda, clubul-revelație din Superliga: „Le-am spus ce vreau”
1
Adrian Bumbescu, dus la spital după ce i s-a făcut rău la stadion » Ultimele informații
4
Știri din fotbal internațional
„Incredibil” » Cei mai buni jucători de la Aston Villa, reacții după trofeul așteptat patru decenii: „I-am pedepsit! Vom rămâne în istorie”
0
Panduru i-a demolat, după finala Europa League: „Niște amatori! De mult n-am văzut așa ceva”
0
Triumful lui Aston Villa din Europa League schimbă calculele în Premier League » Cum se poate califica locul 6 în Liga Campionilor
0
Mister Europa League! Unai Emery a rescris istoria după trofeul de la Istanbul
0
Lifestyle
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
10
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Laila, iubita-fotomodel a lui Sinner, la momentul mărturisirilor: „Complimentul favorit? Când cineva îmi spune asta”
0
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
2
Șantierele din București blochează traficul și enervează șoferii. Cum arată ...
Libertatea
Detalii despre uciderea fondatorului „Mango”: motivul pentru care ar fi ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Ce este gazoductul Puterea Siberiei 2 al cărui construcție ar costa 34 de ...
Libertatea
@sundance, tot ce ai enumerat acolo imi place si mie , afara de odiseea spatiala , pe care n-am vazut-o imi plac si unele poezii paunesciene. Mi-a placut si ideea Cenaclului si faza cu "totusi iubirea " Dar tot ce a facut dupa 89' pe mine unul m-a scarbit ... eu l-as descrie asa: un pic prea mult actor pentru a fi poet , un pic prea demagog pentru a fi perfect... scuze pt rima
L-am citit si pe Paunescu si pe Sorescu ! Care problema ta ? Acum il pling pe Paunescu atunci l-am plins pe Sorescu...
A murit marele alb!!!
sundance, comparatia ta Eminescu -Macedonski , ar trebui sa arate cat de cult esti? Ciudata tara , asta in care traim ... la toti trebuie sa ne placa aceasi muzica , aceleasi filme si aceasi poeti... Iar majoritatea care iti dau in cap o fac pentru un poet pe care nici macar nu l-au citit... Nici o surpriza , in tara asta , devii apreciat , cunoscut si iubit abia dupa ce mori ...
Eu sunt loial capitalei dar nu pot fi indiferent pentru ca prin vene imi curge si singe de Oltean si singele apa n se face ! La greu sunt alaturi de ai mei adica de Olteni. Va Iubesc !
@ sandmann - El va ramane tot timpul in amintirea parintilor nostri ca fiind omul ce a redat speranta romanilor intr-o perioada cenusie a acestei tari. Faptul ca in opinia unora sau altora este un poet mai putin inspirat in comparatie cu altii nu schimba cu nimic acest fapt.
"V-am spus, concetateni analfabeti, Si luati aminte si sa tineti minte. Dar nu stiam ca v-ati nascut si surzi Si scoateti arma cand vedeti cuvinte." ... Istetule, mai pune-te la un serial de la lost,si apoi nu te mai da mare destept pe aici
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SI SA-L IERTE
să-i fie ţărâna uşoară. o fi fost comunist, o fi fost ce-a fost, dar el a scris imnul Rapidului şi pentru asta îl voi aprecia mereu.
@justsamba, imi plac vreo 7-8 poezii de-ale lui... As putea sa-ti enumar vreo 20 poeti contemporani mai inzestrati ca Paunescu , dar probabil n-ai auzit de jumate din ei, "literatule"
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.