Alte știri din fotbal
Gigi Becali a dezvăluit ultima „boacănă” a lui Tavi Popescu: „Dacă n-are minte, eu ce să-i fac?!”
0
Lacrimi și torțe: Nae Ungureanu, înmormântat lângă Ilie Balaci, în cimitirul Sineasca » Imagini emoționante: fanii și-au condus legenda din Craiova Maxima pe ultimul drum
2
Tănase și Crețu, out de la FCSB! Gigi Becali a intrat în direct și a spus totul: „Dacă îi dădea ăla o palmă, îl făcea una cu pământul!” + „Nu te agreează MM, la revedere!”
10
Detalii incendiare din haosul de la FCSB! » Vestiarul a „explodat”, jucătorii s-au săturat de Mihai Stoica: „Și Robert, șoferul, are tot atâtea meciuri prin Europa”
22
Știri din fotbal internațional
Tottenham nu se oprește! Un alt star din Premier League i se alătură lui De Zerbi
0
Real Madrid - Malaga, în etapa 3 din La Liga » Echipele probabile
0
Când încep negocierile cu Michael Olise » Strategia francezului e clară
0
Denis Drăguș, liber să semneze cu FCSB! Prima reacție a lui Gigi Becali: „E posibil să fie la noi”
17
Lifestyle
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
9
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
4
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
1
Ce este „Inelul de Aur”, bucla rutieră de 27.000 km, cât două treimi din ...
Libertatea
Venezuela vrea afară din Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol. Cum ...
Adevărul
De față cu Mitică Dragomir, talentul uitat al Diviziei A a fost premiat pe ...
GSP SPECIAL
CTP a răbufnit după ce Nicușor Dan i-a luat apărarea șefului SPP: „Om cu ...
Libertatea
@sundance, tot ce ai enumerat acolo imi place si mie , afara de odiseea spatiala , pe care n-am vazut-o imi plac si unele poezii paunesciene. Mi-a placut si ideea Cenaclului si faza cu "totusi iubirea " Dar tot ce a facut dupa 89' pe mine unul m-a scarbit ... eu l-as descrie asa: un pic prea mult actor pentru a fi poet , un pic prea demagog pentru a fi perfect... scuze pt rima
L-am citit si pe Paunescu si pe Sorescu ! Care problema ta ? Acum il pling pe Paunescu atunci l-am plins pe Sorescu...
A murit marele alb!!!
sundance, comparatia ta Eminescu -Macedonski , ar trebui sa arate cat de cult esti? Ciudata tara , asta in care traim ... la toti trebuie sa ne placa aceasi muzica , aceleasi filme si aceasi poeti... Iar majoritatea care iti dau in cap o fac pentru un poet pe care nici macar nu l-au citit... Nici o surpriza , in tara asta , devii apreciat , cunoscut si iubit abia dupa ce mori ...
Eu sunt loial capitalei dar nu pot fi indiferent pentru ca prin vene imi curge si singe de Oltean si singele apa n se face ! La greu sunt alaturi de ai mei adica de Olteni. Va Iubesc !
@ sandmann - El va ramane tot timpul in amintirea parintilor nostri ca fiind omul ce a redat speranta romanilor intr-o perioada cenusie a acestei tari. Faptul ca in opinia unora sau altora este un poet mai putin inspirat in comparatie cu altii nu schimba cu nimic acest fapt.
"V-am spus, concetateni analfabeti, Si luati aminte si sa tineti minte. Dar nu stiam ca v-ati nascut si surzi Si scoateti arma cand vedeti cuvinte." ... Istetule, mai pune-te la un serial de la lost,si apoi nu te mai da mare destept pe aici
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SI SA-L IERTE
să-i fie ţărâna uşoară. o fi fost comunist, o fi fost ce-a fost, dar el a scris imnul Rapidului şi pentru asta îl voi aprecia mereu.
@justsamba, imi plac vreo 7-8 poezii de-ale lui... As putea sa-ti enumar vreo 20 poeti contemporani mai inzestrati ca Paunescu , dar probabil n-ai auzit de jumate din ei, "literatule"
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.