Alte știri din fotbal
Derapaj rasist al suporterilor arădeni la adresa Rapidului
0
Acuză arbitrajul din UTA - Rapid: „Asta i-am spus lui Colțescu”
0
Când a simțit Mihalcea că s-a rupt echilibrul în UTA - Rapid: „Atunci s-a văzut diferența”
0
Victor Angelescu a anunțat negocierile pentru un jucător de la Rapid: „Cred că va pleca”
0
Știri din fotbal internațional
Locul 17 din Premier League a oferit 40 de milioane de euro pentru atacant
0
Controverse după meciul echipei lui Dan Șucu » Italienii au contrazis UEFA: „E scandalos ceea ce s-a întâmplat”
0
Michael Carrick a trezit-o pe Manchester United: ce s-a schimbat față de perioada Ruben Amorim
0
Trei goluri în duelul dintre Marius Șumudică și starurile lui Al-Ittihad » Benzema și Kante, printre vedetele gazdelor
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
10
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Un bărbat din Sri Lanka învață limba română de 10 ani, fără să fi vizitat ...
Libertatea
Alisha Lehmann, cea mai sexy fotbalistă a lumii, a schimbat și echipa, și ...
Adevărul
Stupoare în arhivele Securității: marele Ștefan Kovacs a fost agentul ...
GSP SPECIAL
Rusia a numit primele trei țări pe care le-ar lovi cu arme nucleare dacă ...
Libertatea
Am lumanarile pe birou... Astept doar sa se termine nenorocita asta de zi de munca, sa ma urc in masina si sa plec la Craiova, la meci. De fapt nu va fi un meci pentru olteni, ci mai degraba un pelerinaj la un templu construit si de ADRIAN PAUNESCU. Iti multumim petru tot, MAESTRE !Iti multumim pentru ca ai existat, pentru ca ne-ai iubit, pentru ca ne-ai ferit de indobitocire, pentru ca ai creat CRAIOVA MAXIMA, pentru ca ai scris CANTEC PENTRU OLTENIA... IL VOM CANTA CU TOTII IN SEARA ASTA !!!
Sa mergem la meci si sa-l comemoram pe acest mare om, acest geniu ce ne-a ajutat si sustinut neconditionat! Dumnezeu sa-l ierte!
frumos gestul..dar din pacate romanii se trezesc sau fac ceva notabil doar dupa moartea unui adevarat om...fie el actor,poet,cantaret... DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE PE ADRIAN PAUNESCU!
@stiinta76 , toata Tara este in doliu , nu numai Oltenia
Bravo Craiova! Aveti tot respectul meu.
urata zi....Dumnezeu sa-l ierte!
Dumnezeu sa-l ierte !!!!
Dumnezeu sa-l ierte
DUMNEZEU SA IL IERTE TOATA OLTENIA ESTE IN DOLUI NU TE VOM UITA NICICAND MESTRE
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.