Alte știri din fotbal
Ciprian Marica, disperat de rezultatele naționalei: „Asta e singura speranță! Uitați-vă ce face Bosnia”
0
Notele GSP, după Slovacia - România! 5 corigenți la Bratislava și singura surpriză plăcută
0
Răzvan Marin anunță imediat după Slovacia - România: „Este pe lista domnului preşedinte”
0
MM Stoica prevede un dezastru la echipa națională: „Mă tem că va fi tragic”
0
Știri din fotbal internațional
Gennaro Gattuso, pus la pământ de rușinile suferite de Italia: „Suntem devastați! Dacă mi-ați înfige un pumnal...”
0
Știm grupele și programul complet de la Campionatul Mondial 2026 » Ultimele două naționale calificate
0
DRAMATISM fără margini în cele 4 baraje pentru CM 2026! Italia, un nou DEZASTRU
6
Povestea Campionatului Mondial! A terminat preliminariile pe ultimul loc, fără victorie, dar s-a calificat la turneul final
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
4
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Andrea Chiș, fostă judecătoare și membră CSM: „În sistemul de justiție din ...
Libertatea
Mai există cale de întoarcere în Iran? Fost consilier al președintelui ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Inspectorii ANAF au confiscat 68,93 de milioane de la o casă de schimb ...
Libertatea
CE S-A ZIC UN !...... MARE OM!!!
Dumnezeu sa il ierte si ...imi pare rau ca nu pot sa fiu si eu prezent pe Oblemenco . Ce mai conteaza acum in clipelea acestea sa ne gandim la meci ca il pierdem ...nu cred ca mai e nimik de pierdut .... JUCATI PENTRU EL . FORZA STIINTA va ramane mereu in inimile noastre
CE S-A ZIC UN !...... MARE OM !OF DOAMNE!!!!
Dumnezeu sa-l odihneasca! Universitatea are obligatia sa renasca pentru ca FLACARA sa nu se stinga niniodata! Cat despre cei ce nu au suflet, le spun doar atat : Paunescu isi dorea medicamentul pentru boala semenilor sai, voi l-ati fi murdarit si pe Eminescu daca erati contemporani cu el!
Dumnezeu sa te odihneasca maestre....TE VOM IUBI MEREU !!! E cea mai trista zi din istoria Universitatii Craiova....chiar nu mai prea conteaza meciul de deseara...lumea va veni ca la un priveghi...din dragoste si atasament pt cel mai important om din istoria acestui club istoric...
FORTZA STIINTA!!!
intardevar om mare cat avea 200kg :)))
o sa va aduceti aminte de anul in care retraogradati deaceea aprindeti lumanari cu toti :)))),vor fi 24000 de lumanari la imnormantarea universitatii craiova
Mare Om a fost , mare om va ramane , Odihneasca-se in pace , respect Mititelu si craiovei pentru ce fac pentru acest mare poet
sper ca toata lumea sa aiba lumanari sa ii aducem un ultim omagiu marelui maestru
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.