Alte știri din fotbal
„Stâlpul” Goian crede că FCSB trebuie să renunțe URGENT la 3 titulari: „Nu mai e ce trebuie, iar de el nu mi-a plăcut niciodată!”
2
Ce decădere! Carlo Casap, dublul campion al României, a fost prezentat la noua echipă: „Bun venit!”
0
Dinamo nu se grăbește să-i prelungească înțelegerea: „Clubul e mai important decât jucătorul”
3
Președintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova recunoaște un blat: „Și jucătorii, și conducerea au participat. Altfel nu se putea”
3
Știri din fotbal internațional
Antrenorul lui PSV explică de ce l-a schimbat pe Dennis Man la pauza meciului cu Bayern: „O aveam în minte”
0
Avocatul firmei de închirieri, detalii esențiale despre accidentul îngrozitor al fanilor lui PAOK Salonic
0
Război, refugiu, promisiune » Povestea omului momentului în Liga Campionilor: „Fotbalul ne oferă mai mult decât ne-am fi așteptat”
0
Sabin Ilie crede că FCSB n-are nicio șansă cu Fenerbahce: „Nu o văd prea bine! Trece printr-o criză cu care nu s-a mai confruntat în ultimii 10 ani”
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Românul brutar care a ajuns cioban în Spania și a câștigat de cinci ori mai ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Familia care trăiește în pădure de 12 ani: „Eram datori față de bănci și ...
Libertatea
Ii dati intruna cu steaua si performantele ei . E istorie ma fratilor . GATA eu nu cred ca englezi sarbatoresc in fiecare an pe Notingham ca a luat cupa de 2 ori belgieni pe Malines sau spanioli pe Real ca au luato acum 50 si ceva de ani GATA ce a fost a fost ! o tineti langa cu steaua . ACUM E STEOAIA IN TARC !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ca dovadă că ”metoda” lui lake e folosită de dna-mo și în perioada postdecembristă vezi cum a adus câinețoiu la dna-mo echipa Craiovei...
Răspunsul la întrebarea ta e destul de ușor de găsit dacă vrei : fc (frustrare și chin) rușinea României 1948 n-a fost niciodată interesată de performanță, ei erau doar o echipă de propagandă a MI-ului și au stat toată viața lor în umbra noastră, urmărindu-ne (la propriu și la figurat) , mușcându-și pumnii de ciudă (vezi-l pe boutelie în 1986) veșnic cu trufa în urma noastră, amușinând și savurând fieștecare bășină trasă vreodată de vreun stelist :)))))) Ce performanțe vrei să mai facă ăștia ? Poate doar ”performanța” de a se face de râs cu echipe de ospătari sau pescari :)))))))
Scuze, Iovan n-a jucat in meciul acela. Doar Boloni. De la Dinamo au jucat: Rednic, Movila, Nicolae si Andone. In sfarsit, informatiile sunt publice. Asta daca vrei sa te informezi si sa stii ce s-a intamplat. Daca vrei sa cauti scuze pentru esecurile proprii si succesele altora poti face ce vrei.
Doar Steaua a avut cei mai buni jucatori? Glumesti sau nu stii nimic. Cu 2 saptamani inaintea finalei de la Sevilla nationala a jucat un meci amical cu URSS. Steaua, care tocmai se calificase in finala dupa un retur entuziasmant cu Anderlecht, avea 2 jucatori la nationala: Iovan si Boloni. Cei mai multi erau dinamovisti. Si desi Dinamo avea cei mai buni jucatori din tara erau eliminati in toamna de 17 Nentori. Deci sal'tare si-un praz verde!
Voi spuneti ca echipele englezesti erau suspendate si era usor . Voi de ce nu ati ajuns atunci in finala, sau alta tara comunista ? Si voi ati luat cu japca ce fotbalisti ati vrut . Cauta sa vezi cand Securitatea a trimis duba la Hunedoara si ati luat tot lotul lui Corvinul . Ulterior dupa jaful vostru securist , clubul Corvinul Hundoara a disparut . Noi eram mai finuti , luam cate unul de la o echipa , dar generalul vostru de securitate Lake , a mers cu duba la Hunedoara si a luat toata echipa .
Pentru ca doar Steaua a avut in componenta cei mai buni jucatori din Romania la vreme aceea. Jucatori adusi de sistemul lui nea Ceasca. Performanta Stelei ramane, asta e clar, insa modul cum s-a ajuns acolo nu face cinste clubului.
A fost un sezon european pe care nu-l pot uita pentru ca eu eram in cele 9 luni de stagiu militar. Exceptand meciul tur de la Praga pe toate le-am prins in armata. In perioada aceea Hagi isi lasase barba , imi amintesc pentru ca aveam un capitan care ne spunea ca singurul militar barbos in armata romana e Hagi. :-))) Imi mai amintesc si ca "hai liberare" a venit exact in ziua finalei Cupei Romaniei castigata de Steaua cu 1-0 la Brasov (am ajuns acasa cu 2 ore inainte de incheierea finalei). A fost un an frumos pe plan fotbalistic, chiar daca eram unde eram. :-)
Nu uita ca la Middlesbrough in minutul 93 englezii au oprit cu mana sutul nostru pe spatiul portii si trebuia sa beneficiem de un penalti clar ca lumina zilei dar calaul Romaniei , arbitrul Lubos Michel a viciat rezultatul. Arbitrul slovac Lubos Michel este o amintire neplăcută pentru microbiştii români. În iunie 2003, acesta a arbitrat un meci de calificare la Euro 2004, între Norvegia şi România, disputat la Oslo şi încheiat cu scorul de 1-1. Atunci, la scorul de 1-0 pentru noi, Michel a acordat un penalty pentru nordici pentru un presupus henţ al lui Chivu, deşi cel care a atins mingea cu mîna a fost Carew, atacantul Norvegiei!
respect!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.