Comentarii (27)
realrapid
realrapid  •  26 Mai 2013, 13:41
Postat de id45 pe 24 Mai 2013, 20:10

Turcii aveau si ei echipa atunci , de asta au ajuns sa joace cu Steaua .... faza interesanta a fost la meciul retur de la Istambul , cand portarul gazdelor degaja mingea direct in capul lui Lacatus , mingea intra in poarta dar arbitrul nu acorda gol ... ce a urmat ... finala .... eu am inteleso ca un meci dubios ... nu contest valoarea lui Gullit si a lui Basten dar la noi parca n-a fost pe teren apararea , cu Bumbescu in frunte ... Gullit jucand intr-un picior find accidentat o perioada de timp . Oricum totul e istorie ! ... As dori sa vad si pe Dinamo , Rapid etc intr-o finala de cupa europeana dar pina atunci , aceste echipe sa intre in silencio stampa si sa se demonstreze ca pot !!!

Asta era diferenta atunci intre steaua si milan.Acum ca sa ajungi intr-o finala europeana trebuie sa joci cam dublul meciurilor fata de atunci.

iulix73
iulix73  •  25 Mai 2013, 16:01
Postat de id45 pe 24 Mai 2013, 20:10

Turcii aveau si ei echipa atunci , de asta au ajuns sa joace cu Steaua .... faza interesanta a fost la meciul retur de la Istambul , cand portarul gazdelor degaja mingea direct in capul lui Lacatus , mingea intra in poarta dar arbitrul nu acorda gol ... ce a urmat ... finala .... eu am inteleso ca un meci dubios ... nu contest valoarea lui Gullit si a lui Basten dar la noi parca n-a fost pe teren apararea , cu Bumbescu in frunte ... Gullit jucand intr-un picior find accidentat o perioada de timp . Oricum totul e istorie ! ... As dori sa vad si pe Dinamo , Rapid etc intr-o finala de cupa europeana dar pina atunci , aceste echipe sa intre in silencio stampa si sa se demonstreze ca pot !!!

" ... portarul gazdelor degaja mingea direct in capul lui Lacatus ... " . Sigur nu era Piturca ?! )))

mihaitanase
mihaitanase  •  25 Mai 2013, 11:12

VULPEA CAND N-AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRI!SI APROPO STEAUA IN PERIOADA ACEA A JUCAT DE TREI ORI CU MILAN SI N-A PIRDUT DECAT O DATA,IAR MILANUL IN ACEI ANI LE DADEA 4-5 LA ZERO REALULUI , BARCELONEI CAND VROIAU EI.AM VAZUT ACUM DOI ANI MECIUL LA RAI 1 SI NU MI S-A PARUT RAU DE LOC VAZUT LA RECE,AU FOST DOAR CATEVA GAFE MARI IN APARARE DE CARE MILAN A STIUT SA PROFITE.4 SEMIFINALE,3FINALE SI 2 VICTORII IN CUPELE EUROPENE REPREZINTA SI PT.ECHIPELE DIN VEST UN PALMARES FOARTE BUN CU CARE SE POT MANDRI ORICAND.CA ROMAN SA NU TE LAUZI CU ASA CEVA LA CARE POTI ADAUGA CUFALA SI PERFORMANTELE LUI DINAMO SI ALE CRAIOVEI NU MI SE PARE NORMAL. MULTE TARI MAI BOGATE NU SEPOT LAUDA CU ASTA!

mihaitanase
mihaitanase  •  25 Mai 2013, 11:02

VULPEA CAND N-AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRI!

id45
id45  •  24 Mai 2013, 20:10

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  24 Mai 2013, 19:08
Postat de gag1u pe 24 Mai 2013, 17:06

Prost sa fii ,noroc sa ai , sa cazi cu Galatasaray....

eu zic noroc sa ai ca prost esti destul!

id45
id45  •  24 Mai 2013, 17:54
Postat de golrapid123 pe 24 Mai 2013, 15:01

Ii dati intruna cu steaua si performantele ei . E istorie ma fratilor . GATA eu nu cred ca englezi sarbatoresc in fiecare an pe Notingham ca a luat cupa de 2 ori belgieni pe Malines sau spanioli pe Real ca au luato acum 50 si ceva de ani GATA ce a fost a fost ! o tineti langa cu steaua . ACUM E STEOAIA IN TARC !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma comentatorul lui peste ... spune si tu ce alta echipa din tara asta a castigat o cupa europeana si o supercupa a Europei ... eu cred ca in B , cupele se fac din carton ... asta asa ca nu gandesti.

ghandalf
ghandalf  •  24 Mai 2013, 17:31
Postat de gag1u pe 24 Mai 2013, 17:06

În cazul tău : prost să fii, noroc că ... ești :)))) Tu să fii sănătos :)))

gag1u
gag1u  •  24 Mai 2013, 17:06

moro1974
moro1974  •  24 Mai 2013, 16:05

Din punctul meu de vedere drumul inceput la Vijle in Danemarca a fost incheiat la Eindhoven dupa 1-0 si 1-5. De atunci Steaua nu a mai reprezentat o amenintare pentru Europa. Abia anul acesta dupa meciurile cu Ajax si victoria Chelsea sa spunem s-au obtinut rezultate cat de cat importante.

• 1
  • 2
  • 3
Comentează