Alte știri din fotbal
Note GSP la Georgia - România » Cât a primit Gică Hagi la startul în noul mandat și cum s-a descurcat Ianis: „Cvasiabsent!”
0
Tatăl debutantului de la echipa națională a intrat în direct după Georgia - România: „Mă bucur că m-a depășit din toate punctele de vedere”
0
Selecționerul Georgiei a lăudat 3 jucători: „Au influențat pozitiv jocul cu România”
0
Ce a spus Florinel Coman despre Gică Hagi, după ce a revenit la națională
0
Știri din fotbal internațional
Luis Diaz s-a răsfățat înainte de Mondial » Accesoriul de lux cu care starul lui Bayern se va afișa și în Mexic!
0
Cum s-a terminat amicalul de lux Croația - Belgia
0
Alt club din Pemier League schimbă managerul! » E favorit să-l înlocuiască pe Jose Mourinho la Benfica
0
Dorit de Craiova și de Dinamo, Emanuel Marincău s-a destăinuit Gazetei: „Am considerat că așa e mai bine”
0
Lifestyle
Cea mai bine vândută mașină din China s-a reinventat! Costă sub 10.000 de dolari
3
Escapadă romantică înainte de a veni la reunirea lotului. Noua iubită a stoperului de la Tottenham e model
0
„Îl devorează cu privirea” » Cu cine a fost surprinsă dansând iubita lui Kylian Mbappe
0
Momente fabuloase pe scenă: Loredana a căzut în genunchi în fața Nadiei, după un duet antologic la Onești
31
Ministrul Muncii explică de ce vor pierde militarii norma de hrană și ce se ...
Libertatea
ONU avertizează: „Pregătiți-vă pentru El Niño”. Fenomene extreme sunt ...
Adevărul
Românul cu două recorduri mondiale spulberă mitul proteinelor: „Produsele ...
GSP SPECIAL
Presa germană titrează la unison: România oferă Rheinmetall cel mai mare ...
Libertatea
Asta era diferenta atunci intre steaua si milan.Acum ca sa ajungi intr-o finala europeana trebuie sa joci cam dublul meciurilor fata de atunci.
" ... portarul gazdelor degaja mingea direct in capul lui Lacatus ... " . Sigur nu era Piturca ?! )))
VULPEA CAND N-AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRI!SI APROPO STEAUA IN PERIOADA ACEA A JUCAT DE TREI ORI CU MILAN SI N-A PIRDUT DECAT O DATA,IAR MILANUL IN ACEI ANI LE DADEA 4-5 LA ZERO REALULUI , BARCELONEI CAND VROIAU EI.AM VAZUT ACUM DOI ANI MECIUL LA RAI 1 SI NU MI S-A PARUT RAU DE LOC VAZUT LA RECE,AU FOST DOAR CATEVA GAFE MARI IN APARARE DE CARE MILAN A STIUT SA PROFITE.4 SEMIFINALE,3FINALE SI 2 VICTORII IN CUPELE EUROPENE REPREZINTA SI PT.ECHIPELE DIN VEST UN PALMARES FOARTE BUN CU CARE SE POT MANDRI ORICAND.CA ROMAN SA NU TE LAUZI CU ASA CEVA LA CARE POTI ADAUGA CUFALA SI PERFORMANTELE LUI DINAMO SI ALE CRAIOVEI NU MI SE PARE NORMAL. MULTE TARI MAI BOGATE NU SEPOT LAUDA CU ASTA!
VULPEA CAND N-AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRI!
Turcii aveau si ei echipa atunci , de asta au ajuns sa joace cu Steaua .... faza interesanta a fost la meciul retur de la Istambul , cand portarul gazdelor degaja mingea direct in capul lui Lacatus , mingea intra in poarta dar arbitrul nu acorda gol ... ce a urmat ... finala .... eu am inteleso ca un meci dubios ... nu contest valoarea lui Gullit si a lui Basten dar la noi parca n-a fost pe teren apararea , cu Bumbescu in frunte ... Gullit jucand intr-un picior find accidentat o perioada de timp . Oricum totul e istorie ! ... As dori sa vad si pe Dinamo , Rapid etc intr-o finala de cupa europeana dar pina atunci , aceste echipe sa intre in silencio stampa si sa se demonstreze ca pot !!!
eu zic noroc sa ai ca prost esti destul!
Ma comentatorul lui peste ... spune si tu ce alta echipa din tara asta a castigat o cupa europeana si o supercupa a Europei ... eu cred ca in B , cupele se fac din carton ... asta asa ca nu gandesti.
În cazul tău : prost să fii, noroc că ... ești :)))) Tu să fii sănătos :)))
Prost sa fii ,noroc sa ai , sa cazi cu Galatasaray....
Din punctul meu de vedere drumul inceput la Vijle in Danemarca a fost incheiat la Eindhoven dupa 1-0 si 1-5. De atunci Steaua nu a mai reprezentat o amenintare pentru Europa. Abia anul acesta dupa meciurile cu Ajax si victoria Chelsea sa spunem s-au obtinut rezultate cat de cat importante.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.