Alte știri din fotbal
Victor Angelescu a fost criticat în direct la TV după prezentarea lui Talisson: „Este o poză nepotrivită. Ar fi bine să o scoateți”
0
Decizie de ultimă oră a FRF, după tragedia suporterilor de la PAOK
0
Transfer blocat » Unde s-au împotmolit negocierile pentru titularul Rapidului
0
Amendă drastică pentru Csikszereda » Comisia de Disciplină a luat decizia
0
Știri din fotbal internațional
Chelsea a anunțat oficial despărțirea de cel mai bine plătit jucător
0
Surpriza uriașă din Alanya: ce am găsit acasă la Ianis Hagi » „Prințul” captiv în raiul pensionarilor
0
Ziua decisivă în Liga Campionilor » Aflăm toate echipele calificate în optimi și în play-off
0
Înainte de FCSB - Fenerbahce, Fred și-a amintit de Mircea Lucescu
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Pereți desenați, gumă pe mobilier, pături arse – un cabanier explică de ce ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
Asta era diferenta atunci intre steaua si milan.Acum ca sa ajungi intr-o finala europeana trebuie sa joci cam dublul meciurilor fata de atunci.
" ... portarul gazdelor degaja mingea direct in capul lui Lacatus ... " . Sigur nu era Piturca ?! )))
VULPEA CAND N-AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRI!SI APROPO STEAUA IN PERIOADA ACEA A JUCAT DE TREI ORI CU MILAN SI N-A PIRDUT DECAT O DATA,IAR MILANUL IN ACEI ANI LE DADEA 4-5 LA ZERO REALULUI , BARCELONEI CAND VROIAU EI.AM VAZUT ACUM DOI ANI MECIUL LA RAI 1 SI NU MI S-A PARUT RAU DE LOC VAZUT LA RECE,AU FOST DOAR CATEVA GAFE MARI IN APARARE DE CARE MILAN A STIUT SA PROFITE.4 SEMIFINALE,3FINALE SI 2 VICTORII IN CUPELE EUROPENE REPREZINTA SI PT.ECHIPELE DIN VEST UN PALMARES FOARTE BUN CU CARE SE POT MANDRI ORICAND.CA ROMAN SA NU TE LAUZI CU ASA CEVA LA CARE POTI ADAUGA CUFALA SI PERFORMANTELE LUI DINAMO SI ALE CRAIOVEI NU MI SE PARE NORMAL. MULTE TARI MAI BOGATE NU SEPOT LAUDA CU ASTA!
VULPEA CAND N-AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRI!
Turcii aveau si ei echipa atunci , de asta au ajuns sa joace cu Steaua .... faza interesanta a fost la meciul retur de la Istambul , cand portarul gazdelor degaja mingea direct in capul lui Lacatus , mingea intra in poarta dar arbitrul nu acorda gol ... ce a urmat ... finala .... eu am inteleso ca un meci dubios ... nu contest valoarea lui Gullit si a lui Basten dar la noi parca n-a fost pe teren apararea , cu Bumbescu in frunte ... Gullit jucand intr-un picior find accidentat o perioada de timp . Oricum totul e istorie ! ... As dori sa vad si pe Dinamo , Rapid etc intr-o finala de cupa europeana dar pina atunci , aceste echipe sa intre in silencio stampa si sa se demonstreze ca pot !!!
eu zic noroc sa ai ca prost esti destul!
Ma comentatorul lui peste ... spune si tu ce alta echipa din tara asta a castigat o cupa europeana si o supercupa a Europei ... eu cred ca in B , cupele se fac din carton ... asta asa ca nu gandesti.
În cazul tău : prost să fii, noroc că ... ești :)))) Tu să fii sănătos :)))
Prost sa fii ,noroc sa ai , sa cazi cu Galatasaray....
Din punctul meu de vedere drumul inceput la Vijle in Danemarca a fost incheiat la Eindhoven dupa 1-0 si 1-5. De atunci Steaua nu a mai reprezentat o amenintare pentru Europa. Abia anul acesta dupa meciurile cu Ajax si victoria Chelsea sa spunem s-au obtinut rezultate cat de cat importante.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.