Comentarii (66)
gherghiceanuionel
gherghiceanuionel  •  24 Iunie 2009, 11:10

Este cea mai buna stire pe care am aflat-o azi. Ii doresc lui Sanmartean sa prinda un contract bun....unde sa joace in continuare 3 meciuri pe sezon. Mi-a fost frica de cioban....sa nu-i satisfaca pretentiile acestui nesimtit.

•  24 Iunie 2009, 11:07

hai mai lucian...nu au vrut sa iti plateasca atat?of...si tu care meriti 500.000 pe an...mai ce oameni rai!eu in locul tau m-as lasa de fotbal!cum sa te refuze pe tine un club ca steaua!ce drama! ps: tu chiar nu iti vezi lungul nasului?

•  24 Iunie 2009, 11:02
Postat de pe 24 Iunie 2009, 10:54

Probabil ca majoritate care comenteaza aici sunt niste mucosi care in momentul in care sanmartean a fost transferat la phanatinaikos se jucau inca in nisip si nu au de unde sa stie ca acolo avea un salar de 500.000 anual iar la Utrech 250.000.Deci sa de ce sa mearga la bucale l o echipa de locurile 7-8 pe un salar de c....t?

bai mucosule! pai cand faceam eu galerie Stelei in 86 la aeroport nu erai nici pe teava! apropo....cine este Panatinaikos??? este cumva vre-o forta in fotbalul european de ne-o dai ca exemplu???? nu vrei sa-l iei pe sanmartean ata la tine acasa??

tilik09
tilik09  •  24 Iunie 2009, 11:00
Postat de pe 24 Iunie 2009, 10:56

mai scutiti-ne cu propaganda ptr tot felul de jucatori expirati. chiar si 120.000euro ptr sanmartean este enorm. steaua nu are nevoie de tot felul de pacalici care s-au strecurat prin fotbal si becali ar trebui sa uite de acest jucator. steaua nu trebuie sa se puna in calea fericirii lui: sa semneze ptr cottbus si sa ne uite pe noi! fortza steaua!

sunt altii care pt 10000 euro pe luna isi rup capul muncind si el e vedeta acuma , daca a trecut pe la panatinaikos . pai ori esti fotbalist(joci ca iti place si nu pt bani) , ori esti milog(joci pt bani, te milogesti la un salariu mai mare)... asta e milog

•  24 Iunie 2009, 10:56

mai scutiti-ne cu propaganda ptr tot felul de jucatori expirati. chiar si 120.000euro ptr sanmartean este enorm. steaua nu are nevoie de tot felul de pacalici care s-au strecurat prin fotbal si becali ar trebui sa uite de acest jucator. steaua nu trebuie sa se puna in calea fericirii lui: sa semneze ptr cottbus si sa ne uite pe noi! fortza steaua!

tilik09
tilik09  •  24 Iunie 2009, 10:56
Postat de pe 24 Iunie 2009, 09:23

bv sanmartean. oricum echipa din cimitir era prea mica pt tine. esti un jucator prea bun si te stricai la spurkkkkti. la anu se lupta la retrogradare steaua la ce echipa au.

hai mars wai... chiar crezi ca stelistii il vroiau la steaua?? de varsta apropiata cu mutu si nici un sfert din valoarea lu mutu ... toti expiratii se duc la dinamo, nu la steaua ... iar daca sunteti care nu il considerati bun pe mutu, imaginati-va un sfert din valoarea acestuia ..:)))

•  24 Iunie 2009, 10:54

Probabil ca majoritate care comenteaza aici sunt niste mucosi care in momentul in care sanmartean a fost transferat la phanatinaikos se jucau inca in nisip si nu au de unde sa stie ca acolo avea un salar de 500.000 anual iar la Utrech 250.000.Deci sa de ce sa mearga la bucale l o echipa de locurile 7-8 pe un salar de c....t?

•  24 Iunie 2009, 10:40

din nou fecali vorbeste si nu face nimik... jucatorii de valoare nu-i ia... numai scursuri aduce... asta nu e un jucator scump, dar e foarte bun... dar el tine banu' la ciorap... eu cred ca bergodi se va razgani... e un om serios care vrea sa stie ce lot are cand pleaca in pregatire...

•  24 Iunie 2009, 10:30

bai sanmartene! cine te crezibai varz-o??? uite ca ai devenit si tu cunoscut,de cand s-a interesat Steaua de tine! pai ...bai ciong-o,cu banii aia platim 3-4 pusti de 18-19 ani si talentati si de viitor! hai dute la puscarie! in sfarsit la dus si pe cioban capul la ceva bun! sa nu dea bani multi unui ratat!

•  24 Iunie 2009, 10:23

Prietene Sanmartean, te-am laudat pe aici ca esti mijlocas bun, dar contextul venirii tale la Steaua era urmatorul: - tu ajutai echipa prin revitalizarea jocului ofensiv - echipa Steaua iti relansa cariera si te scotea din conul de umbra in care esti acum la Gloria Se pare totusi ca romanii tot lacomi sunt, sa ne gandim putin la salariul mediu al unui roman din zilele noastre si la faptul ca matale ai fi castigat zece mii de euro pe luna dand cu piciorul in minge. Sa ne traiesti, ba

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 7
Comentează