FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

250.000 € pe an!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2009 00:00

Transferul lui Sînmărtean e compromis, după ce oferta steliştilor în privinţa salariului era de 120.000 de euro

Gigi Becali l-a sunat ieri pe Sînmărtean, convins că mijlocaşul Gloriei Bistriţa va accepta propunerea sa de 120.000 de euro pe an.

Patronul din Ghencea a fost însă refuzat, iar trecerea mijlocaşului în vîrstă de 29 de ani la Steaua nu mai este de actualitate.

- Lucian, te-ai înţeles cu Gigi Becali în privinţa transferului?
- Domnul Becali a venit cu o ofertă sub ceea ce am cerut eu, mai ales că preţul pe care urma să îl plătească pe mine Bistriţei era, mai degrabă, unul modic, ţinînd cont că e vorba de doar 50.000 de euro.

- Asta ce înseamnă? Este adevărat că cererea a fost dublă faţă de oferta Stelei?

- Că nu am ajuns la un numitor comun. Steaua e un club care nu are nevoie de nici o prezentare, însă nu este totul. Am o vîrstă şi e normal să mă gîndesc cu mare atenţie şi la partea financiară. Diferenţa ofertă-cerere e pe-acolo...

"Trebuia să fiu la Ajax sau la PSV, însă am fost operat aiurea"

- Dar transferul pare că este ca şi picat.
- Dacă Steaua mă doreşte cu adevărat, poate vom ajunge, pînă la urmă, la un acord zilele următoare. Am să mai scad şi eu din pretenţii, vor oferi mai mult şi cei din Ghencea. Nu ştiu...

- De ce ai ales să te întorci la Bistriţa?

- Cînd eram la Utrecht, anul trecut, în loc să fiu operat de pubalgie, doctorii au zis că am probleme cu hernia. Astfel, intervenţia a fost total greşită şi a fost nevoie de o nouă operaţie. Mi-am revenit cu greu din cauza asta, iar cei de acolo mi-au transmis că nu mai au nevoie de mine. Astfel, în iarnă m-am întors acasă ca să îmi revin fotbalistic. Dacă nu ar fi apărut necazul ăsta, acum aş fi putut fi la Ajax sau la PSV, cluburi care mă doreau atunci!

Varianta Cottbus
Sînmărtean a purtat negocieri şi cu CFR  în urmă cu scurtă vreme. Cele două părţi nu au ajuns însă la un acord, din acelaşi motiv al salariului pe care mijlocaşul l-a cerut. În acest moment, Lucian se află în discuţii şi cu Energie Cottbus, echipă care tocmai a retrogradat în liga a II-a din Germania, acolo unde activează şi Emil Jula.

LUCIAN SÎNMĂRTEAN, mijlocaş Gloria Bistriţa
"Nu doar Steaua este interesată de mine. Mai sînt şi alte cluburi din stăinătate cu care sînt în discuţii"

Transferul lui Sînmărtean e compromis, după ce oferta steliştilor în privinţa salariului era de 120.000 de euro

Gigi Becali l-a sunat ieri pe Sînmărtean, convins că mijlocaşul Gloriei Bistriţa va accepta propunerea sa de 120.000 de euro pe an.

Patronul din Ghencea a fost însă refuzat, iar trecerea mijlocaşului în vîrstă de 29 de ani la Steaua nu mai este de actualitate.

- Lucian, te-ai înţeles cu Gigi Becali în privinţa transferului?
- Domnul Becali a venit cu o ofertă sub ceea ce am cerut eu, mai ales că preţul pe care urma să îl plătească pe mine Bistriţei era, mai degrabă, unul modic, ţinînd cont că e vorba de doar 50.000 de euro.

- Asta ce înseamnă? Este adevărat că cererea a fost dublă faţă de oferta Stelei?

- Că nu am ajuns la un numitor comun. Steaua e un club care nu are nevoie de nici o prezentare, însă nu este totul. Am o vîrstă şi e normal să mă gîndesc cu mare atenţie şi la partea financiară. Diferenţa ofertă-cerere e pe-acolo...

"Trebuia să fiu la Ajax sau la PSV, însă am fost operat aiurea"

- Dar transferul pare că este ca şi picat.
- Dacă Steaua mă doreşte cu adevărat, poate vom ajunge, pînă la urmă, la un acord zilele următoare. Am să mai scad şi eu din pretenţii, vor oferi mai mult şi cei din Ghencea. Nu ştiu...

- De ce ai ales să te întorci la Bistriţa?

- Cînd eram la Utrecht, anul trecut, în loc să fiu operat de pubalgie, doctorii au zis că am probleme cu hernia. Astfel, intervenţia a fost total greşită şi a fost nevoie de o nouă operaţie. Mi-am revenit cu greu din cauza asta, iar cei de acolo mi-au transmis că nu mai au nevoie de mine. Astfel, în iarnă m-am întors acasă ca să îmi revin fotbalistic. Dacă nu ar fi apărut necazul ăsta, acum aş fi putut fi la Ajax sau la PSV, cluburi care mă doreau atunci!

Varianta Cottbus
Sînmărtean a purtat negocieri şi cu CFR  în urmă cu scurtă vreme. Cele două părţi nu au ajuns însă la un acord, din acelaşi motiv al salariului pe care mijlocaşul l-a cerut. În acest moment, Lucian se află în discuţii şi cu Energie Cottbus, echipă care tocmai a retrogradat în liga a II-a din Germania, acolo unde activează şi Emil Jula.

LUCIAN SÎNMĂRTEAN, mijlocaş Gloria Bistriţa
"Nu doar Steaua este interesată de mine. Mai sînt şi alte cluburi din stăinătate cu care sînt în discuţii"

Citește și:
A depus armele, după Farul - Dinamo, și a numit cele două favorite la titlu: „Noi nu mai avem nicio șansă”
Superliga
A depus armele, după Farul - Dinamo, și a numit cele două favorite la titlu: „Noi nu mai avem nicio șansă”
Inter - Torino 2-1 » Echipa lui Cristi Chivu, prima semifinalistă în Cupa Italiei
Campionate
Inter - Torino 2-1 » Echipa lui Cristi Chivu, prima semifinalistă în Cupa Italiei
Învins de Dinamo, Ianis Zicu a răbufnit: „Urât! Ăsta e cuvântul”
Superliga
Învins de Dinamo, Ianis Zicu a răbufnit: „Urât! Ăsta e cuvântul”
Juri Cisotti își asigură viitorul » A semnat la o cafea: „El și soția au ales”
Superliga
Juri Cisotti își asigură viitorul » A semnat la o cafea: „El și soția au ales”
ULTIMA ORĂ Concedieri la Dacia: până la 50.000 de euro pentru cei care pleacă
Profit.ro
ULTIMA ORĂ Concedieri la Dacia: până la 50.000 de euro pentru cei care pleacă
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Matei Popa la raport: iată ce nu a făcut nici măcar o dată noul portar de la FCSB!

Studiu șocant citat de Guardian: „Aceste alimente sunt atât de nocive încât ar trebui tratate mai degrabă ca țigările, nu ca hrană!”

Comentarii (66)
sabyn14
sabyn14  •  25 Iunie 2009, 19:49
Postat de unualtu pe 24 Iunie 2009, 12:52

"acum erm la psv sau ajax" si zicu a fost la inter si mutu a fost la inter si chelsea ... sa fim serios doar pt ca iti dau aia un rand de echipament si te imprumuta la alte echipe nu inseamna ca esti jucatorul lor. termina cu ideile de mare vedeta ai ajuns la 30 de ani esti vai de sufletu tau si pretentii de tanara speranta pai tu in 6 luni te rupi iar si stai la bologna. revino-ti ma baiatule. fa un contract de 100.000 si pune clauze de performanta ma si daca meriti iei 250.000 pe an

Foarte corect...asta-i adevarul....|FORTZA STEAUA|

sabyn14
sabyn14  •  25 Iunie 2009, 19:48

Stai acolo bine unde esti....hai ciao...|FORTZA STEAUA|

•  24 Iunie 2009, 18:53

sa fim seriosi.sanmartean stie cu mingea insa problemele lui sunt la cap... marea lui sansa a fost la panathinaikos athena.cand a venit aici a facut cateva jocuri bune dupa care a inceput cu binecunoscutele lui scuze si accidentari(inchipuite binenteles).ce era prost sa joace cand putea lua juma de milion stand degeaba... sa stea departe de steaua

Vezi toate comentariile (66)
Comentează