Alte știri din fotbal
Premieră la Hermannstadt - FCSB: primul jucător născut în 2010 a jucat în Superliga
0
Ovidiu Ioanițoaia comentează angajarea lui Baciu la FCSB: „S-a ales praful!”
0
Eventul cu Universitatea Craiova are urmări pentru Olexandr Romanchuk
0
Planul secret din vestiarul Craiovei! Mihai Rotaru va băga mâna adânc în buzunar
0
Știri din fotbal internațional
Ce a făcut Lautaro Martinez când a aflat că Inter l-a pus antrenor pe Cristi Chivu
0
Andrei Rațiu, gest viral în Spania: a intrat să cumpere kebab, dar a sfârșit prin a da de băut la toată lumea
0
Haine noi pentru elevii lui Cristi Chivu » Modelul istoric după care sunt inspirate
0
Bournemouth - Manchester City, confruntarea care poate decide matematic titlul din Premier League » Echipele probabile + cote
0
Lifestyle
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
2
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
18
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
9
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
Despre ce e „Fjord”, filmul cu Sebastian Stan, regizat de Cristian Mungiu ...
Libertatea
Ce ne așteaptă dacă președintele nu reușește să facă un guvern stabil. ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Cât lucrează bucătarii care câștigă 3.000 de euro în Croația și Muntenegru. ...
Libertatea
Comisia va trebuii sa ia urmatoarea decizie: 1. Rapid sa castige cu 3-0, pentru ca "lasi" de la Steaua au parasit terenul fara consimtamantul arbitrului. 2. Steaua sa fie depunctata cu cel putin 10 puncte, pentru ca au infiltrat suporteri in tribuna rapidista ca sa arunce cu brighete. 3. Steaua sa fie sanctionata cu suspendarea terenului propriu pe 6 luni, pentru incidentele de pe Rapid. 4. Radoi si Lovin sa fie suspendati de la joc,ca sunt de la Steaua si nu fac cinste fotbalui ro
ce moaca are dragomir...PIEI SATANA!!! :))))))
chiar nu inteleg ce aveti cu deaconu asta...a facut ceva normal conform regulamentelor...nu am auzit pe nimeni sa l condamne pe suporterul ala inconstient...imi este mila si de ziaristi si de asazisi suporteri care nu inteleg ca fotbalul e un sport nu o adunatura de suporteri necivilizati
hihi...am un prieten caruia i se zice franco :D...eu vreau sa luati voi locul 2 :(((
cfr-ista sa-mi dai si mie un comentariu. dupa aceea sa ne unim sa le aratam noi la spurcati ce inseamna suportei adevarati. FORZZA RAPID
cfr-ista esti cea mai tare zilel tu la spurcati cum sta treaba....... i love you FORZZA RAPID
steaua echipa de CACAT sunteti si o sa fiti FORZZA RAPID
continui-deaconu senior securist de la victoria,lupescu cel care se daea cinstit pin al-au angajat la frf fetita bisnitarului giovani becali dragomir securistul bisnitar care isi ia bani fumosi de la loterie,constantin seful mafiei din arbitraj care a prelungit meciul f c bihor steaua la 2-2 cu 15 min pina a dat steaua gol? alo uefa aude? help us. credeti ca pe cei de afara ii veti minti? blestemati sa fiti voi si familiile voastre anticristilor acum in postul pastelui..sa ardeti in iad
prin atitudinea ziaristilor si moderatorilor tv, incurajindui pe Copos, Zotta, Manea, Corsicanu etc incitati la violenta pe stadioane. Numai in Romania se pot interpreta regulamentele dupa bunul plac a unora. Sunteti jenanti, Tolontan, Cartianu, Ivanovici etc, ne-ati intoxicat cu prezenta rapidistilor in ziare si la tv. Sa plateasca pt ce au facut ca au furat si ei destul GATA CU HULIGANI - LA SCOALA DE MANIERE ELEGANTE DIN FERENTARI SI GIULESTI sau la cersit la Roma
becali asta ar trebui taiat si pe urma sa se arunce cu sare pe el :))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.