Alte știri din fotbal
Probleme majore pentru Mircea Lucescu » Detaliul care dă peste cap pregătirea meciului capital cu Turcia!
0
Secretele longevității lui Adnan Aganovici » Alimentul pe care l-a eliminat de ani buni din dietă: „Nu am avut niciodată o accidentare”
0
Basarab Panduru a lăudat un jucător de la Dinamo după victoria cu U Cluj: „E diferit! E mai poezie”
1
Petrolul - Universitatea Craiova, meciul care închide prima etapă din 2026 » Presiune pe juveți, cum răspunde Coelho? Echipe probabile
0
Știri din fotbal internațional
Chelsea „sparge” banca pentru următorul transfer » 65 de milioane de euro
0
AS Roma insistă pentru transferul lui Radu Drăgușin » Noutatea care relansează negocierile cu Tottenham!
0
Boicotat la conferință, selecționerul Senegalului a rupt tăcerea: „Am reflectat asupra celor întâmplate”
0
De frica amenzii, Răzvan Marin și coechipierii au „demontat-o” pe Panathinaikos
0
Lifestyle
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
1
La 47 de ani, mama juniorului din Superligă a rămas în costum de baie și s-a tolănit pe șezlongul acoperit de zăpadă: „Ce zice băiatul tău?”
22
Prezentatoarea știrilor sportive a fost suporter Dinamo: „Copilărie alb-roșie. Mi-a rămas în suflet”
7
Audi a scos pe circuit noul monopost cu care debutează în Formula 1 » Primele imagini oficiale
1
Un polițist de la IPJ Constanța a făcut controale, dar a primit 5.000 euro ...
Libertatea
Curentul ar putea fi mai ieftin — dar românii nu vor să schimbe furnizorul
Adevărul
„Rețeaua Nigeria” » Jucători păcăliți sau legați cu clauze aberante de un ...
GSP SPECIAL
Ce se va întâmpla dacă Vladimir Putin va fi asasinat. „Șterși de pe harta ...
Libertatea
cfr-ul o sa ia campionatul!!!va zic eu!!!!
blestem sa se abata pe veci asupra mafiei ce conduce fotbalul si romania si celor ce azi vor judeca strimb-basescu seful mafiei acre avindut vapoarele si nu a patit ceva iar unul ptr o piine face 3 ani ,hrebengiuc seful mafiei cuscrul lui basescu combinatorul nr1 de la steaua ,ciobanul beebeecali care aluat pamint mituind pe babiuc si 3 generali iar taranii nu isi pot lua pamintul inapoi,seful mafiei frf -trafic droguri fica sa si nepot arestat angajat frf deaconu senio asecurist de la victoria
hahaha ce gluma buna...eu nu ma injosesc :))))))))))
pe 7 mai va fi dubla sarbatoare in ghencea castigarea titlului nr.24 si 22 de ani de la castigarea cupei campionilor
CFR-ISTO,AI ADORMIT?E TIMPUL SA TE TREZESTI!TE ASTEAPTA STELISTII SA TI-O DEA LA M-IEEEEEE!!!FORZZA STEAUA!
vocea propun sa iti facem si oi o vizita acasa la tine :))
15???hai mai pune :)...dar de ce sariti asa ca arsi toti ?:)))va e frica de adevar???
ba cfr-istilor vedetiva de treaba ca noi o sa fim peste voi asa ca mergeti voi la sc si vedetiva de treaba si care nu sunteti la sc mergeti si va culcati, si stima pt ne-a Dragomir care dupa parerea me este singurul caruia i merge capul in fotbalul romanesc aaa si sa nu uit...respec pt fanii Stelei FORZA STEAUA
cred ca daca meciul s-ar relua din minutul in care s-a oprit STEAUA ar fi dezavantajata
voi incerca sa vin cu o solutionare mai altfel a litigiului rapid-STEAUA: -in ceea ce priveste STEAUA - meciul sa se rejoace din min 1 iar punctele obtinute de STEAUA ca urmare a rezultatului din teren sa se adauge la punctajul deja realizat in ceea ce priveste rapid-meciul sa fie pierdut cu 0-3(ca sanctiune) indiferent de rezultatul de pe teren. desi nu are acoperire regulamentara cred ca este singura solutie care nu afecteaza celelalte echipe din liga I
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.