Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, blocat la negocierile cu jucătorul care vine azi la FCSB: „Nu am mai întâlnit așa ceva!”
0
Prima reacție a lui Gigi Becali în „telenovela Moruțan”: „Du-te și ia-ți banii, prostule! Viața stă în bani” » Cum a comentat că vărul Ioan Becali l-a „lucrat” pe ascuns
0
Impresarul lui Olimpiu Moruțan: „Am auzit că este aproape de Rapid. Blackout, ne-a șocat”
0
Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit condițiile în care ar reveni în antrenorat: „Asta trebuie. Poate să fie și Liga 2, nicio problemă”
0
Știri din fotbal internațional
L'Equipe confirmă transferul la PSG » Primul detaliu al contractului pe care-l va semna jucătorul Barcelonei
0
Jose Mourinho, despre zvonurile revenirii la Real Madrid: „Nu mă bag în telenovele”
0
Hoții au golit seiful internaționalului german » Pagube de jumătate de milion de euro!
0
Soția lui Lionel Messi a publicat imagini de la piscină » Logodnica lui Cristiano Ronaldo a reacționat
0
Lifestyle
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
0
La 47 de ani, mama juniorului din Superligă a rămas în costum de baie și s-a tolănit pe șezlongul acoperit de zăpadă: „Ce zice băiatul tău?”
22
Prezentatoarea știrilor sportive a fost suporter Dinamo: „Copilărie alb-roșie. Mi-a rămas în suflet”
6
Audi a scos pe circuit noul monopost cu care debutează în Formula 1 » Primele imagini oficiale
1
Un polițist de la IPJ Constanța a făcut controale, dar a primit 5.000 euro ...
Libertatea
Cum a reușit o brigadă fondată de un miliardar ucrainean să dea o lovitură ...
Adevărul
„Rețeaua Nigeria” » Jucători păcăliți sau legați cu clauze aberante de un ...
GSP SPECIAL
Zăpada a ajuns până la etajul 4 în Kamceatka: doi oameni au murit și ...
Libertatea
pentru stimabilul care vorbeste de calmarea spiritelor ... trebuia adus un preot exorcist probabil ... eu am auzit peste 20 de indemnuri la calm la statia stadionului, iar obiectele au inceput sa pice de perin prima repriza ... :)) Nu v-a spus nimeni? tzu tzu tzu ... ce ma mira! ... 0-3 pentru Steaua, si depunctarea rapidului cel putin 3p pentru declaratile vulturilor (nu banati si cuvantul asta) din conducere ... fara spectatori cel putin pana la finalul sezonului si inerzicerea fumatului in G
eu cred ca a doua varianta e mai plauzibila...totusi adevarul il vad, ca toata lumea de altfelm din pacate putini il recunosc
acum daca e in beneficiul stelei, se uita lumea la regulament, cu toate ca situatia e exagerata, dar nu se uita in regulament cand stioaia nu a platit datoriile la stat, si inca fura prin arbitraj si alte chestii, e clar stelistii sunt niste aierieni, oameni pierduti in spatiu care nu vad adevarul sau sunt niste imbecili care nu vor sa recunoasca.
da mah, am vazut...dar de unde stii?
il pun pana vedeti calumea(comentariul) Numele celor care au aruncat in arbitru la meciul RAPID - steaua Primul se numeste Sas Emil Laurentiu si este un fan stelist. Al doilea, Badisor Cristian, este neutru.
Da, asa era normal, ori oprea meciul atunci cand a fost lovit, daca nu mai putea continua si avea ameteli cum a spus el, ori continua meciul si eventual cerea 3 min sa anunte la statia de amplificare a stadionului ca la urmatoarea abatere opreste meciul.
Scufitza mama ta e taratura ? Numele celor care au aruncat in arbitru la meciul RAPID - steaua Primul se numeste Sas Emil Laurentiu si este un fan stelist. Al doilea, Badisor Cristian, este neutru.
scufita cinismul tau e amuzant. Dar totusi mie nu-mi vine sa rad. PRecum in FRFsi LPF Steau Dinamo sau RApid ... si aceasta tara este condusa ( si a fost ) de acelasi gen de oameni , numai caci sunt mult mai avari , perversi si hoti. Aici incepe partea care nu mai e deloc amuzanta....
?
Numele celor care au aruncat in arbitru la meciul RAPID - steaua Primul se numeste Sas Emil Laurentiu si este un fan stelist. Al doilea, Badisor Cristian, este neutru.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.