Alte știri din fotbal
Notele GSP, după Slovacia - România! 5 corigenți la Bratislava și singura surpriză plăcută
0
Răzvan Marin anunță imediat după Slovacia - România: „Este pe lista domnului preşedinte”
0
MM Stoica prevede un dezastru la echipa națională: „Mă tem că va fi tragic”
0
Andrei Rațiu, dezamăgit după înfrângerea din Slovacia: „Iar ne-am făcut de râs”
0
Știri din fotbal internațional
DRAMATISM fără margini în cele 4 baraje pentru CM 2026! Italia, un nou DEZASTRU
6
Știm grupele și programul complet de la Campionatul Mondial 2026 » Ultimele două necunoscute, în această noapte
0
Povestea Campionatului Mondial! A terminat preliminariile pe ultimul loc, fără victorie, dar s-a calificat la turneul final
0
Turcia o învinge pe Kosovo și se califică la Campionatul Mondial după o pauză de 24 de ani
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
4
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
AUR cere câte 300 de lei de la membrii care vor sa candideze pentru o ...
Libertatea
Răsturnare de situație în cazul Charlie Kirk: glonțul fatal nu se ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Inspectorii ANAF au confiscat 68,93 de milioane de la o casă de schimb ...
Libertatea
pentru stimabilul care vorbeste de calmarea spiritelor ... trebuia adus un preot exorcist probabil ... eu am auzit peste 20 de indemnuri la calm la statia stadionului, iar obiectele au inceput sa pice de perin prima repriza ... :)) Nu v-a spus nimeni? tzu tzu tzu ... ce ma mira! ... 0-3 pentru Steaua, si depunctarea rapidului cel putin 3p pentru declaratile vulturilor (nu banati si cuvantul asta) din conducere ... fara spectatori cel putin pana la finalul sezonului si inerzicerea fumatului in G
eu cred ca a doua varianta e mai plauzibila...totusi adevarul il vad, ca toata lumea de altfelm din pacate putini il recunosc
acum daca e in beneficiul stelei, se uita lumea la regulament, cu toate ca situatia e exagerata, dar nu se uita in regulament cand stioaia nu a platit datoriile la stat, si inca fura prin arbitraj si alte chestii, e clar stelistii sunt niste aierieni, oameni pierduti in spatiu care nu vad adevarul sau sunt niste imbecili care nu vor sa recunoasca.
da mah, am vazut...dar de unde stii?
il pun pana vedeti calumea(comentariul) Numele celor care au aruncat in arbitru la meciul RAPID - steaua Primul se numeste Sas Emil Laurentiu si este un fan stelist. Al doilea, Badisor Cristian, este neutru.
Da, asa era normal, ori oprea meciul atunci cand a fost lovit, daca nu mai putea continua si avea ameteli cum a spus el, ori continua meciul si eventual cerea 3 min sa anunte la statia de amplificare a stadionului ca la urmatoarea abatere opreste meciul.
Scufitza mama ta e taratura ? Numele celor care au aruncat in arbitru la meciul RAPID - steaua Primul se numeste Sas Emil Laurentiu si este un fan stelist. Al doilea, Badisor Cristian, este neutru.
scufita cinismul tau e amuzant. Dar totusi mie nu-mi vine sa rad. PRecum in FRFsi LPF Steau Dinamo sau RApid ... si aceasta tara este condusa ( si a fost ) de acelasi gen de oameni , numai caci sunt mult mai avari , perversi si hoti. Aici incepe partea care nu mai e deloc amuzanta....
?
Numele celor care au aruncat in arbitru la meciul RAPID - steaua Primul se numeste Sas Emil Laurentiu si este un fan stelist. Al doilea, Badisor Cristian, este neutru.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.