Alte știri din fotbal
Notele GSP, după Slovacia - România! 5 corigenți la Bratislava și singura surpriză plăcută
0
Răzvan Marin anunță imediat după Slovacia - România: „Este pe lista domnului preşedinte”
0
MM Stoica prevede un dezastru la echipa națională: „Mă tem că va fi tragic”
0
Andrei Rațiu, dezamăgit după înfrângerea din Slovacia: „Iar ne-am făcut de râs”
0
Știri din fotbal internațional
DRAMATISM fără margini în cele 4 baraje pentru CM 2026! Italia, un nou DEZASTRU
6
Știm grupele și programul complet de la Campionatul Mondial 2026 » Ultimele două necunoscute, în această noapte
0
Povestea Campionatului Mondial! A terminat preliminariile pe ultimul loc, fără victorie, dar s-a calificat la turneul final
0
Turcia o învinge pe Kosovo și se califică la Campionatul Mondial după o pauză de 24 de ani
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
4
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
AUR cere câte 300 de lei de la membrii care vor sa candideze pentru o ...
Libertatea
Răsturnare de situație în cazul Charlie Kirk: glonțul fatal nu se ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Inspectorii ANAF au confiscat 68,93 de milioane de la o casă de schimb ...
Libertatea
Stimati rapidisti, puneti si voi un anunt la intrare in stadionu' vostru marfa : 'Intrati pe propriul risc, mancavas. Veniti cu lanterne, casti, bate si 3-4 arbitrii de rezerva; nu va apropiati de poarta noastra ca va rupem, fara faulturi la jucatori nostri ca va hard baietzii din tribuna shi dac'l vedeti pe sapunaru ca vrea sha dea in minge, imbrastiativa ca va mancam sa moara becali' ... )) 'Nu chare kumva sa comentazi ca retragem hechipa de pe teren,iar daca aveti probleme facem o alba-neagra
Numele celor care au aruncat in arbitru la meciul RAPID - steaua Primul se numeste Sas Emil Laurentiu si este un fan stelist. Al doilea, Badisor Cristian, este neutru.
Deaconu s-a pripit in decizie. Ce sa ne mai invartim in jurul degetului... trebuia sa acorde 3 min (sau cat scie in regulament) pt. "calmarea spiritelor", apoi sa redea drumu la meci... daca animalele nu se potoleau, oprea meciu si cu asta basta, nimeni nu mai zicea nimik.
Anche l'inter ha perso in Champions Leauge col milan 3-0,3 anni fa quindi e giusto che perda il rapid..
Da hai sa recunoastem ca gresit si rapid ... cum e posibil dom'le sa nu le dai la jucatori casti de protectie si bate de baseball ?? Da Deaconu s-a pripit ... ca nu poti sa opresti meciul la primul cucui ...:)) probail si ala inventat ... hmm ... tot ce conteaza e ca spectatorii erau civilizati si au inteles mesajul sa nu mai arunce ... si mai si primeste si medalii ... cata nedreptate ... :)) Data viitoare macar sa-si faca asigurate de viata,.
lasa-l ca s-a trezit acum si s-a gandit sa intre pe GSP si cred k s-a simtit ofensat...eu zic sa se puna din nou la somn
Pentru cei ce au ochi sa vada ... sa citeasca primele 3-4 pagini din aceasta conversatie care prezinta poate o parere unanima a suporterului din romania. Pentru restul, maine o sa luati o decizie pentru suporterii al caror reprezentat de seama la aceasta ora este : Stroe
Auzi Scufita...pai nici dak il loveau pe nesu nu era OK, dak dadea deaconu penalty pt steaua? :)))
eu sunt de acord sa se joace meciul ... ca nu s-a jucat, deci termenul 'rejucare' este incorect. Mi-am cumparat vreo 100 de mini-brichete metalice ca vreau sa-l ard pe maftei ... nu-mi place fata lui, seamana cu un violonist din Timpuri Noi ...:D vreau sa-l scot din circuit ...:))
forza Dinamo..
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.