Alte știri din fotbal
Filipe Coelho sau Mirel Rădoi? Sub tutela cărui antrenor s-au descurcat mai bine Al-Hamlawi și Nsimba
0
Olguța Vasilescu, prima reacție după ce Craiova a câștigat eventul: „Ne-am dat seama de un singur lucru”
0
Planul oltenilor pentru ziua de astăzi, după o petrecere de pomină » Cum a arătat meniul campionilor
0
Doar ei au fost alături de olteni! Cine sunt cei doi fotbaliști de la U Cluj care au rămas la sărbătoarea Universității Craiova
0
Știri din fotbal internațional
„Thriller” în ultima rundă din Ligue 1 » Oaspeții au condus cu 4-1, dar ce a urmat este incredibil
0
Au anunțat plecarea antrenorului imediat după finalul sezonului din Bundesliga
0
Barcelona, la despărțirea de Lewandowski: „Robert, totul a început cu tine”
0
Ce sărbătoare în Piața Domului! Cristi Chivu a ridicat trofeele și a cântat cu sute de mii de oameni
0
Lifestyle
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
13
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
9
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
Nuntă de lux la FCSB! Cerere spectaculoasă pe plaja din Zanzibar, căsătorie în orașul natal din România
15
Cum arată SUV-ul german arogant, cu 800 de cai putere, decapotabil și cu ...
Libertatea
Apusul liderilor providențiali. Prăbușirea popularității lui Trump, ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Motorina s-a ieftinit luni, 18 mai 2026. Cât costă un litru de carburant în ...
Libertatea
visam la cai verzi pe pereti si ne pisam impotriva vantului....putem sa tipam noi pe forumuri ca vrem fotbal jucat numai pe teren....cei mari fac jocurile dupa propria placere si lucrul asta nu o sa-l schimbe nici dna nici dga nimeni....
@cineva, m-ai convins. esti prost. pai cum plm sa nu existe si altcineva in afara de rapid dinamo si steaua? exista cfr cluj, exista timisoara, exista urziceni. numai ca aceste echipe nu sunt lasate sa joace de arbitri.
sunt dinamovist. insa as vrea sa se faca si la noi ce sa facut in italia. sa vina dreacu dna si sa ancheteze toata mocirla asta de fotbal. vinovatii sa fie arestati, iar cluburile retrogradate. insa ar fi o problema. toate titlurile astea nu ar avea cui sa le acorde. nu cred ca este o echipa corecta in liga 1.
stiu cfr-ista
O spun si o repet asta este campionatul slab si lipsit de spectaculozitate, trebuie sa acceptam nici eu nu sunt multumit si nu-mi place ceea ce se intampla..crezi ca nu as vrea sa vad un campionat in care fiecare meci conteaza si poti vedea un spectacol cu adevarate faze gol multe goluri pe meci si alte lucruri de genu asta , un campionat in care sa nu existe numai steaua, rapid si dinamo?
atunci cand au murit suporterii???un an de zile nu a avut voie in nici o competitie europeana...acel meci a fost international...juventus nu din cauza suporterilor a fost retrogadata!
vreti sau nu vreti, trebuie sa recunoasteti. toata treaba asta cu deaconu a fost regizata. vreti sau nu vreti, trebuie sa recunoasteti ca returul acesta ati castigat 9 puncte datorita arbitrilor. (rapid, urziceni, cfr cluj). si o sa mai fie greseli de arbitraj pana la finalul campionatului. pacat ca ele vin decat intr-o directie.
daca steaua conducea pe giulesti cu 1-0, oare se mai oprea meciul?...eu nu cred...
@cineva. dar cand steaua a cedat lui dinamo cupa romaniei castigata in 89 iti aduci aminte? de injurat se injura pe toate stadioanele din lume. diferenta este ca eu injur si pe stadion, nu numai pe internet. am fost de mai multe ori pe stadioanele din strainatate. stiu cum este si acolo. si acolo se arunca cu brichete. si acolo se galeriile se injura intre ele la meciurile contra rivalilor. insa acolo rar se opreste un meci pentru un kkt. regie pe fatza.
a si inca ceva, datorita suporterilor din intreaga America de Sud care sa le zic asa sunt fanatici, ce ar trebui sa se intample? Sa le interzica sa mai joace fotbal?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.