Alte știri din fotbal
Csikszereda a pierdut amicalul în fața nou-promovatei din Cehia
0
Ricardo Sousa s-a decis » Ultimele detalii după cantonamentul din Polonia al celor de la Petrolul
0
Mihai Stoica susține că luni va avea loc prezentarea celor doi fotbaliști la FCSB
3
Rezultatul obținut de CFR Cluj în cel de-al doilea amical al verii
0
Știri din fotbal internațional
Răzvan Lucescu a semnat! Ultimele detalii de la Doha
0
Statistică horror! Rup „Les Bleus” un blestem vechi de 70 de ani?
0
Thierry Henry și Zlatan Ibrahimovic s-au contrazis în direct la TV! Mizează pe un ȘOC în „sferturi” la Mondial
0
Programul meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal 2026 în săptămâna 5 iulie - 12 iulie
0
Lifestyle
Blonda jurnalistă și „decarul” » Detalii de la nunta anului în Bănie: „Mai facem una! Au venit din foarte multe țări să ne fie alături”
0
Kebab Arena! În absența fotbalului, turcii au pus stăpânire pe cel mai mare stadion al României
3
Interzis minorilor! Dua Lipa a îmbrăcat tricoul lui Napoli, apoi s-a fotografiat complet goală în cadă: „Raiul pe Pământ”
6
Argentinianul Juan Bauza s-a însurat cu Francesca la Craiova » A avut nevoie de traducere ca să înțeleagă jurământul
1
Fabrica din România care funcționează neîntrerupt de 190 de ani. De la o ...
Libertatea
Vacanță ieftină în Europa, la Mediterana. Bere mai ieftină ca în Mamaia și ...
Adevărul
Ce se întâmplă cu stadionul pe care Hagi a jucat ultimul meci la Steaua ...
GSP SPECIAL
Donald Trump, „șocat” de faptul că zeci de milioane de iranieni îl plâng pe ...
Libertatea
Cum ar fi fost posibil ca reprezentantii echipei gazda sa poata sa verifice toti spectatorii sa nu aiba brichete in buzunar sau monede? S-a aruncat pana si cu telefoane mobile! Comisia va trebui sa lamureasca toate aceste aspecte, daca va lua o decizie care sa fie doar impotriva echipei Rapid. Decizia referitoare la rezultat este insa cea mai importanta si trebuie sa fie una corecta, pentru ca poate crea un precedent!!! Repet, ori reluarea meciului fara spectatori din minutul 73, ori 0-0.
Dragi suporteri CSKA-isti, marsaviile echipei infiintata de sovietici pe langa cimitir denota caracterul vostru sau invers? Pun pariu ca suporterii Stelei care a caracter stau acum deoparte, nemultumiti de situatia in care au fost pusi.
probabil ca e rapidist si se cunoaste cu ceilalti...altfel il linsau ceilalti...nu asta e problema mea...de ce regulamentul asta nu se aplica de fiecare data???se aplica doar in favoarea stelei intr-un meci asa de important...arbitrii nostri sunt umflati de catre sandu si dragomir...aceeasi parere o am si eu...nu stiu sa arbitreze...
Nu am inteles cum de nu se poate identifica cine este cel care a aruncat. Exista atatia martori! De ce nu spune nimeni nimic?!
si eu si in asta sta puterea noastra
omul de neanderthal a locuit in europa dar noi nu locuim in europa noi locuim in afganistan...asa ne comportam ;)si aia macar au o cauza pentru care sa lupte ;)..prostii lumii
@ Altul mandru ca e oaie proasta. Dupa nikurile care ti-le pui, chiar nu are rost sa fi bagat in seama. Denota MULTA, MULTA FRUSTRARE
@ cfr-ista. Nu, eu nu ma refeream la vaslui ca "prieteni" ci la alte cluburi. Am vazut o postare mai jos si ii dau dreptate. Nu avem nicio echipa de CL.
Cum sa vina o natiune (ruseasca), sa ocupe abuziv tara, sa instaureze un regim, sa infiinteze o echipa de standarde sovietice (standardul CSKA) si pe deasupra sa fie si cea mai iubita echipa ??? Astia suntem noi romanii, mari nationalisti :)))))
@STEF:daca rapid se duce in b pe merit numi pare rau dar cand este furata in 4 meciuri ma supara NORMAL CA TE SUPARA SI TE INTELEG. SI PE MINE M-A SUPARAT ANUL TRECUT CAND DINAMO NE-A FURAT IN DERBI IN TUR SI ACOLO S-A SI DECIS CAMPIONATUL. ORICUM EU INCLINS A CRED CA ARBITRII DIN TARA NU AU VALOARE SI CEA MAI GRAVA GRESEAL;A A LPF ESTE CA NU ADUCE ARBITRII STRAINI LA MECIURILE IMPORTANTE
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.