Alte știri din fotbal
Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Darius Olaru
0
Duțu și Musi vorbesc despre demisia lui Kopic: „Oarecum așteptat”
0
Mihai Rotaru dezvăluie: „Antrenorul mi-a trimis echipa pe WhatsApp înaintea meciului. Am rămas șocat”
0
Dorit în străinătate, Alexandru Musi a spus ce are de gând: „Ca orice jucător...”
2
Știri din fotbal internațional
Neamțul Pavlovic, afirmație surprinzătoare: „Eu nu mai auzisem...”
0
Canada - Bosnia, meciul care deschide a doua zi de la Campionatul Mondial
0
Shakira a făcut show la deschiderea Cupei Mondiale! Reacțiile presei internaționale după momentul care a ridicat stadionul în picioare
0
Antena 1 a spulberat concurența: audiențele la deschiderea Campionatului Mondial
0
Lifestyle
Becali și Șucu construiesc de zor » Imaginile surprinse astăzi lângă București: asta l-a convins pe Pancu să semneze!
21
Tacos, condimente și... „grăsuțe” umplute cu șorici crocant » „Street food” altfel în Ciudad de Mexico
5
Noua Dacia Striker, surprinsă în premieră pe străzile din București » Reacțiile sunt împărțite
4
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
2
Makaveli a fost pus sub control judiciar într-un dosar de evaziune fiscală ...
Libertatea
Putin și-ar pregăti „ultima carte”: un nou atac major împotriva Ucrainei în ...
Adevărul
Se construiește stadionul viitorului în România » Va funcționa exclusiv cu ...
GSP SPECIAL
Donald Trump anunță un „acord istoric” cu Iranul care va fi parafat chiar ...
Libertatea
De data asta o incurca si el. Ei au facut dupa metoda: ia si tu si da-mi si mie. Asta era metoda de la Comunisti. Cred ca o sa se lase aici cu confiscari desi trebuie sa recunosc ca Dragomir este capul care pute in Fotbalul Romanesc.
Vino cu argumente si lasa atacurile la persoana . Asa sunteti toti astia cu convingeri politice, basisti , pesedisti, liberali sau otevisti , cand cineva vine cu argumente impotriva dumezeilor vostri de carton , treceti la atacul la baioneta fara argumente .
Hai ma las-o mai moale cu marinarul! Ajung sa cred ca esti angajatul antenelor!!!!
Nu comentez daca e real sau nu!! Singurul lucru real de pana acuma e ca gasca securista a lui Voiculescu fabrica dosare!!!!!
du-te-n MM LA PUSCARIE!!!
Mitica Dragomir a prejudiciat LPF cu 3.5 mil E si savarsit doua infractiuni : -Infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, în formă calificată, prevăzută de art. 246 C.Pen., Raportat la art. 2481C. -Infractiunea de conflict de interese _______________ IERI DNA A GASIT CA TOT CE A FURAT MITICA ESTE LEGAL ! _ SA DORMITI BINE ; PLAGIATORUL SI MARINARUL VEGHEAZA LA LINISTEA DIN FOTBAL .
Nu mai mentionez ca DNA nu avea ce cauta intr-un litigiu intre companii private si o asocitia LPF, conform legii , doar DIICOT sau parchetul de pe langa judecatorie , dar in niciun caz DNA . Asa se explica si pactul Plagiatorul Kiorul in care fiecare are sefii lui de parchete pe care le controleaza . MITICA a scapat iar si este mai puternic ca niciodata .
Ilegal este mita de 3,5 milioane euro pe care a luat-o mafiotul MITICA printr-o firma a lui pentru a face demersuri în a susţine compania RCS&RDS în câştigarea licitaţiei organizate, privind transmiterea TV a meciurilor de fotba.Procurorii DNA spun că interceptările telefonice au dezvăluit cum Alexandrescu l-ar fi ameninţat pe Bendei să semneze acest contract, altfel ar da publicităţii o înţelegere scrisă între RCS&RDS şi o firmă a lui Dumitru Dragomir.Esti mai documentat tu decat DNA-ul? Ce interes ai de susti mafia?
Basescu avea nevoie de plangerea lui Mitica Dragomir pt ca in cazul infractiunii de santaj , miscarea penala nu se poate pune in miscare fara plangerea penala . In schimb Corleone a primit de Base imunitate pt toate infractiunile comise de mafia LPF FRF . Prima victima a pactului Basescu Corleone este u Craiova care nu mai are cum sa castige procesul in justitia controlata de Kior . Mitica Dragomir trebuia arestat in acest dosar pt infractiunea de abuz in serviciu si conflict de interese prev de Art. 246 si art.253.1 Cod penal . Mita asta de 3.5 mil E a fost ciordita din drepturile cuvenite cluburilor de fotbal ce compun LPF! In urma pactului Base-Kovesi-DNA-Corleone , MAFIA DIN FOTBAL
FRF & LPF=MAFIE
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.