Alte știri din fotbal
Marius Croitoru, după Botoșani - Oțelul 1-1: „Cel mai slab de când sunt eu!”
0
Cine arbitrează Dinamo - Rapid, derby-ul etapei #6 din play-off
0
„E din ce în ce mai aproape” » Drona prăbușită la Galați l-a speriat și pe fostul lider al vestiarului
0
S-a întors oficial în Superliga cu „bagajul” plin: „Am deja jucători pe care vreau să-i aduc”
3
Știri din fotbal internațional
Bayern, răsturnare miraculoasă: era condusă cu 0-3 la pauză!
0
Arbitrul care „împarte dreptatea” în Italia, în centrul unui scandal uriaș: A bătut în geamul camerei VAR și a presat colegii!
0
Mirel Rădoi, prima reacție, după startul dezastruos la Gaziantep: „Dezamăgitor”
4
Fostul star al lui Arsenal a rămas falit după divorț: „Am pierdut tot!”
0
Lifestyle
Noul model Dacia a fost surprins pe stradă! Imagini-spion cu mașina care urmează să fie lansată
0
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
5
„O să îmi pun o poză în lenjerie și o să îmi bubuie Instagramul” » Gluma sportivei numită „cea mai frumoasă din România”
19
MApN explică de ce avioanele Eurofighter nu au doborât drona rusească ...
Libertatea
Scandal între Italia și Elveția: Roma refuză să plătească spitalizarea ...
Adevărul
Banca Națională a României, decizie spectaculoasă la 40 de ani de la ...
GSP SPECIAL
Un bărbat din Galați a filmat exploziile atacului din Ucraina: „Motorul s-a ...
Libertatea
vreti sa va zic una tare? daca din cei douazeci de milioane de romani aflati in viata UNUL SINGUR VA FI LA UN MOMENT DAT IN LIBERTATE, ACELA VA FI MITICA!
......si in strada cand iesim???
cum ma???? CFR nu are nici o vina????? :)))))
pai si jiji a primit un teren mult mai valoros si face puscarie acuma !!!
Bai oameni buni!!!! Ce ilegalitate a facut Mitica ????? A primit un cadou de la RCS. Care este problema ? Nu vedeti ca nici un club nu este deranjat.
ce pretentii ai tu, argumente??? mergi pe un forum de politica,,, tampitule! Ai murdarit gsp.ro cu politica ta cu tot, extremist din Afganistan!
Sa-i ajute CEL DE SUS sa ajunga cat de repede la JILAVA si sa nu-l poata ajuta nimeni asa cum n-a putut ajuta el UNIVERSITATEA SI RAPIDUL, iar acolo sa-i icalzeasca locul si lui sandel !
DACA SI LA ACEASTA JMECHERIE MARCA ORACOLU , NU SE IAU MASURI , FOTBALUL ADEVARAT DISPARE ....
amice in fotbal exista o cartita care trage toate sforile la orice nivel inclusiv in justitie , se numeste viorel hrebenciuc acesta este mafiotul care l-a scapat si pe dragomir si pe sandu ... restul sunt povesti , s-a stiut de toata lumea potlogariile lui sandu si dragomir , dar antenele nu au facut decat sa le cante in struna in toti acesti ani , iar acum cand mitica i-a tradat au dat-o la intors . E bun scandalul asta intre mafioti poate avem norocul si scapam de toti
Va scapa securistul si acum , doar este democratie cu specific romanesc !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.