Comentarii (121)
mvradulescu
mvradulescu  •  12 Februarie 2013, 09:42

Prea multi oameni care jubilează cu acest prilej ! Recunosc sincer faptul că nu-mi place acest om nici cât negru sub unghie, și l-as dori plecat de la Steaua în următoarele 3 secunde, însă nu pot fi nici un moment de acord cu această condamnare în bătaie de joc. Justiția noastră continuă să-și clădească monumentul inspirat după Groapa Marianelor ! Probabil că ar fi fost relativ ușor să i se dea o pedeapsă chiar și cu executare pentru destule alte fapte, dar pentru faptul că i-a prins pe hoții care îl jefuiseră, nu e doar nedrept ci sfidează orice normă morală ! Dar de unde morală ?...

bilaro
bilaro  •  12 Februarie 2013, 09:33
Postat de ameriknujr pe 12 Februarie 2013, 02:08

si tu vorbesti din filme...Citizen Arest se aplica atunci cand ii predai pe mana politiei.. si nici atunci nu ai voie sa actionezi cum vrei tu...unul din ei a fost impuscat in picior, din filmari se vede clar ca puteau sa puna in pericol persoanele din trafic(au avut loc tamponari), nu faci tu pe supererou cum vrei tu...si pana la urma i-a dat cu suspendare fratilor.. Iar la huidu sunt total alte circumstante, sunt curios cati dintre noi depasesc viteza legala pe drumurile din romania..si 2 nu inteleg de ce l-ai vrea incarcerat pe huidu? cu ce te-ar ajuta? iti spun eu, un detinut in plus degeaba..da, daca era beat, conducea ca maniacul...da nu cred ca avea mai mult de 80 in curba aia..

... Sa presupunem ca esti martorul unei "japci". Trei indivizi vor sa urce o tanara cu forta, intr-o masina. Ea tipa si se zbate. Esti singurul martor. Vrei sa intervii, dar pt ca esti prevazator si tii la pielea ta, pui mana pe ceva ... mai contondent. In clipa aia, ai devenit agresor... Civic, ar trebui sa stai sa privesti si dai telefon la 112 ? .. In ceea ce-l priveste pe Huidu, sunt de acord cu tine. Tuturor ni se poate intampla o asa nefericire. Chiar si circuland cu viteza legala.

gicarijakone
gicarijakone  •  12 Februarie 2013, 09:20
Postat de alpin pe 12 Februarie 2013, 07:59

Un infractor dovedit si condamnat este INCA membru in comisia juridica a parlamentului????? Asta numai la Rrromanikka se poate!!! Tot asa cum, numai la Rrromanikka e posibil sa faci schimb de terenuri cu armata, in dauna statului!!! Tot asa cum, numai la Rrromanikka este posibil ca un caz de MITA - valiza de la Cluj - , dovedit in flagrant, sa fie prezentat ca ceva pentru care faptuitorul merita decorat!!! De la cazul "Flota", caz in care faptuitorul este felicitat ca a ajutat statul pentru a nu mai cheltui bani cu salariile marinarilor si intretinerea navelor (sic!!!), nu ne mai mira nimic la Rrromanikka asta!!! Se va intampla oare vreo minune si becalul va primi ceea ce merita:

In cazul terenului cu armata. Cunosti bine cazul? Gigi avea un teren, pe care l-a obtinut in urma unei retrocedari. Pe acel teren are armata o cazarma, o unitate militara ceva, poate un buncar etc. Armata i-a spus ca nu-i poate da acel teren dar ca-i poate oferi la schimb un alt teren. Sa zicem ca tu ai un teren in Berceni sau Militari, care e al tau, dar statul zice ca nu ti-l poate da inapoi. Bun. Tu ce faci? Nu vrei sa obtii la schimb un teren cel putin la fel de valoros sau la fel de bine amplasat? Eu vreau acel teren ca e al meu, tu daca vrei sa-mi dai la schimb alt teren pai trebuie sa vii la mine cu o oferta de nerefuzat, nu?

gicarijakone
gicarijakone  •  12 Februarie 2013, 09:15
Postat de alpin pe 12 Februarie 2013, 07:59

Un infractor dovedit si condamnat este INCA membru in comisia juridica a parlamentului????? Asta numai la Rrromanikka se poate!!! Tot asa cum, numai la Rrromanikka e posibil sa faci schimb de terenuri cu armata, in dauna statului!!! Tot asa cum, numai la Rrromanikka este posibil ca un caz de MITA - valiza de la Cluj - , dovedit in flagrant, sa fie prezentat ca ceva pentru care faptuitorul merita decorat!!! De la cazul "Flota", caz in care faptuitorul este felicitat ca a ajutat statul pentru a nu mai cheltui bani cu salariile marinarilor si intretinerea navelor (sic!!!), nu ne mai mira nimic la Rrromanikka asta!!! Se va intampla oare vreo minune si becalul va primi ceea ce merita:

Bati campii si inca rau de tot. N-a fost niciun flagrant la Cluj cu valiza. Deoarece U Cluj a pierdut in fata CFR Cluj valiza n-a mai fost data. Flagrant era daca se ducea cineva cu valiza si o inmana unuia de la U Cluj. Singura chestiune e ca acei bani trebuie justificati de catre Gigi Becali, de unde-i are si daca i-a obtinut legal. Tu daca ai 3 milioane de euro si ii pui intr-o valiza sau geanta, n-ai voie sa mergi pe strada cu ei d.p.d.v. legal? Procurorii au zis ca a dat mita (mita se refera doar la functionarii publici si atat) ca cica jucatorii lui U Cluj sunt functionari publici. Imi vine sa rad cat de berbeci sunt procurorii in acest caz.

terminatorul2
terminatorul2  •  12 Februarie 2013, 09:13
Postat de djamorphis pe 12 Februarie 2013, 09:06

De aceea vor sa le dea interdictie celorlalti sa paraseasca tara. Auzi, cica vor sa dea interdictie pentru ca s-au intalnit la hotelul lui Copos din Poiana. Mai nou Poiana Brasov nu mai este in Romania, sau cum?

Sunt și procurori buni dar majoritatea sunt vai mama lor ! Au tărățe in cap !!

djamorphis
djamorphis  •  12 Februarie 2013, 09:06
Postat de terminatorul2 pe 12 Februarie 2013, 09:01

La faza asta a fost cu un pas in fața procurorilor ! : ))))

De aceea vor sa le dea interdictie celorlalti sa paraseasca tara. Auzi, cica vor sa dea interdictie pentru ca s-au intalnit la hotelul lui Copos din Poiana. Mai nou Poiana Brasov nu mai este in Romania, sau cum?

terminatorul2
terminatorul2  •  12 Februarie 2013, 09:01
Postat de djamorphis pe 12 Februarie 2013, 08:58

Va spun eu ca asta nu avea bilet sa se intoarca in Romania cum spunea ieri. Parca era vorba sa ajunga seara inapoi la Bucuresti! De aceea a plecat ca simtea el ceva. Treaba cu intalnirea pentru a negocia un viitor transfer al lui Chiriches a fost doar un pretext.

La faza asta a fost cu un pas in fața procurorilor ! : ))))

djamorphis
djamorphis  •  12 Februarie 2013, 08:58
Postat de terminatorul2 pe 12 Februarie 2013, 08:53

Da , este in Dubai ! Călărește cămile , că de călărit oi sa săturat ! : )))))

Va spun eu ca asta nu avea bilet sa se intoarca in Romania cum spunea ieri. Parca era vorba sa ajunga seara inapoi la Bucuresti! De aceea a plecat ca simtea el ceva. Treaba cu intalnirea pentru a negocia un viitor transfer al lui Chiriches a fost doar un pretext.

terminatorul2
terminatorul2  •  12 Februarie 2013, 08:55
Postat de alpin pe 12 Februarie 2013, 08:49

Buna dimineata, lebada neagra! Borasti deja, dupa lebada imputzita servita la cina?!?

Ia-ți pastilele și nu ai să mai visezi păsări pe care eu nu le-am văzut decăt in poze sau la tv !!

terminatorul2
terminatorul2  •  12 Februarie 2013, 08:53
Postat de djamorphis pe 12 Februarie 2013, 08:26

Indiferent ca este sau nu in comisia juridica din cate am inteles insa este in Dubai si vrea sa stea acolo pana Joi dupa care pleaca la Amsterdam? Alllooo, din cate stiam asta in este parlamentar? Pai si-a luat vacanta sau cum?

Da , este in Dubai ! Călărește cămile , că de călărit oi sa săturat ! : )))))

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • •••
  • 13
Comentează