Alte știri din fotbal
Pleacă Denis Alibec! Jucătorul s-a înțeles cu noua echipă » Planul lui Gigi Becali nu a funcționat
1
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
1
LPF a decis să reprogrameze meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați
0
Știri din fotbal internațional
De ce Fenerbahce va folosi tricouri cu „Chobani” pe piept la meciul cu FCSB
9
Atac violent la adresa lui Elias Charalambous: „El chiar are față de papagal”
18
Bine că nu joacă ei! Detaliul unde FCSB este o formație liliputană comparativ cu Fenerbahce
4
FCSB - Fenerbahce, duel în ultima etapă a grupei Europa League » Ultimele informații înainte de meci
4
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Microbuzul din accidentul tragic din Timiș nu avea funcția de lane assist. ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Familia care trăiește în pădure de 12 ani: „Eram datori față de bănci și ...
Libertatea
pai si ala care l-a impuscat in picior a primit tot cu suspendare?!!! deci e mai grav sa furi decat sa ranesti pe cineva?
pai te cobori si tu la un nivel minim. in loc sa scri ceva cat de cat interesant,sau sa-ti incurajezi echipa cauti nod in papura. si mai vrem civilizatie, HAI C.F.R. HAI STEAUA,JOI VICTORIE!!!!!!!!!!!!!!
clar ca nu sunt fan jijica, dar ce s-a intamplat ieri [dupa parerea mea] e strigator la cer. eu ii spargeam in morti pe mamicuta lor ! si iau 3 ani?
becali et ompany cauta sa fuga. Nu ma mira. Le este in fire, in caracter, in maduva oaselor. S-au adaptat/si-au insusit perfect acest principiu: Homo errans fera errante pejor. Adica: omul ratacitor e mai rau decat fiara ratacitoare. Gandurile lor de fugari i-i califica iremediabil drept infractori, precum omul fara-de-legi, las si mincinos se autodefineste sau preschimba in aspida, balaur, si sarpe ucigas.
Pentru restu, duca-se la puscarie, dar asta cu 'valiza' e chiar aberanta rau! Omu' sa dus cu bani la el sa premieze o echipa, ca sa nu mai stea 'capra' in urmatorul meci cu cei care cumparasera prin blaturi intreg campionatul, CFR Muji. Multi prosti pe aici in special cei max 10.000 de suporteri ai echipei CFR, care nu sunt in stare sa isi umple propriul lor stadion la un meci de C.L, se fac ca nu inteleg atata lucru. Ce sa le ceri unora care au IQ-ul cate grade sunt acum afara. Astora mai bine le arunci o banana. Exact in aceeasi perioada si in Spania, Barcelona si R.M faceau exact acelasi lucru, incercand sa isi puna bete in roate, una alteia. Se pare ca au renuntat si aceastea.
Ma tot uit la comentarii din cand in cand. Cam toti exulta de bucurie (si intr-o oarecare masura au de ce), altii v-or sa para interesanti. Urmaresc si ce posteaza ziarul si mi se pare si mai interesant. becali deja pregateste ceva...pluteste in aer parca. jivina va reactiona in felul caracteristic. Deocamdata si-a luat masca falsei smerenii. Ticalosul o sa fuga. Aveti grija mare cu naparca asta precum si cu cele din jurul lui.
Ca ne place sau nu, daca ia cu executare, asta e si sfarsitul stelei. Ramane sa se bata Astra cu Clujul si cu Vaslui la campionat.
Oricum, Terminatorul îl va termina pe cioban, îi va arunca sarmale expirae... scuzați dar nu am putut scrie mai mult... mă doare burta de rîs ! :)))))
: )))))))))))))))))) cORECT ! MM face totul !
Eu ??? Am, servitoare !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.