Comentarii (121)
gerula07
gerula07  •  12 Februarie 2013, 02:16

"si eu am impresia ca pleaca undeva oamenii OK, altfel nu s-ar explica de ce s-au inmultit ceilalti " - Tolontan ........o observatie amuzanta a lui tolontan :) la care subscriu 100% cu o singura modificare, eu nu am impresia, am certitudinea.

ameriknujr
ameriknujr  •  12 Februarie 2013, 02:08
Postat de mefi pe 12 Februarie 2013, 02:01

cind va vad imi vine rau cit snteti de incuiati...unu ...becali trebuia pedepsit pt ca a incercat sa isi faca dreptate cu toate ca intr-o tara civilizata fapta lui era pedepsita cu amenzi sau deloc ..pt cine cunoaste sau are idee CITIZEN AREST ..daca stiti ce inseamna ...doi..HIUDU in orice alta tara era condamnat cu executare pt ca accidental l-a provocat ( sa intri in depasire pe interzis si sa depasesti viteza nu este un accident si o lipsa de responsabilitate deci pedepsire cu puscarie ) deci daca facem o comparative ... Becali a luat MULT... Huidi a luat nimic ....deci baieti daca nu va place de unu? nu aveti decit sa-l asteptati pe strada si il busiti bine ca..e accident si scapati

si tu vorbesti din filme...Citizen Arest se aplica atunci cand ii predai pe mana politiei.. si nici atunci nu ai voie sa actionezi cum vrei tu...unul din ei a fost impuscat in picior, din filmari se vede clar ca puteau sa puna in pericol persoanele din trafic(au avut loc tamponari), nu faci tu pe supererou cum vrei tu...si pana la urma i-a dat cu suspendare fratilor.. Iar la huidu sunt total alte circumstante, sunt curios cati dintre noi depasesc viteza legala pe drumurile din romania..si 2 nu inteleg de ce l-ai vrea incarcerat pe huidu? cu ce te-ar ajuta? iti spun eu, un detinut in plus degeaba..da, daca era beat, conducea ca maniacul...da nu cred ca avea mai mult de 80 in curba aia..

vladutz13
vladutz13  •  12 Februarie 2013, 02:08
Postat de bombardierul_din_vitan pe 12 Februarie 2013, 01:22

In loc sa ganditi ca rapidisti, dinamovisti ori stelisti, mai bine ganditi obiectiv, oricat de mult nu-l aveti la inima din orice alta cauza. Ceea ce s-a intamplat cu gigi e strigator la cer...iti este furata masina si in cele din urma ajungi sa faci puscarie pt asta. In ce fel de tara traim? AAA, ROMANIA!!!! Multi va bucurati, sunteti in al 9-lea cer pentru pedeapsa primita, dar ganditi-va ca ALTUL (!!!) a omorat 3 oameni (3 OAMENI!!!!!) si a primit 4 ani cu suspendare. Becali a primit 3 ani (+ 8 de urmarire) ca a incercat sa-si recupereze masina si i-a tratat pe hoti cu bautura la o carciuma din pipera. Sper ca vedeti diferenta si justitia tip bananiera din Romania. Altii fura milioane...

Esti total pe langa. I-a tratat cu bautura spui tu... hai sa spun si eu: puteau aia 3 sa plece de-acolo?? Erau inconjurati de 20 de bodyguarzi?? Daca nu puteau sa iasa de acolo, este lipsire de libertate!! PUR SI SIMPLU!!! Situatia este chiar mai grava, bodyguarzii i-au urmarit pe astia prin Bucuresti, parca la Perla i-au prins, au tras cu pistolul dupa ei.... cum sa nu dai condamnare pt asa ceva???

calea_victoriei
calea_victoriei  •  12 Februarie 2013, 02:06
Postat de mefi pe 12 Februarie 2013, 02:01

cind va vad imi vine rau cit snteti de incuiati...unu ...becali trebuia pedepsit pt ca a incercat sa isi faca dreptate cu toate ca intr-o tara civilizata fapta lui era pedepsita cu amenzi sau deloc ..pt cine cunoaste sau are idee CITIZEN AREST ..daca stiti ce inseamna ...doi..HIUDU in orice alta tara era condamnat cu executare pt ca accidental l-a provocat ( sa intri in depasire pe interzis si sa depasesti viteza nu este un accident si o lipsa de responsabilitate deci pedepsire cu puscarie ) deci daca facem o comparative ... Becali a luat MULT... Huidi a luat nimic ....deci baieti daca nu va place de unu? nu aveti decit sa-l asteptati pe strada si il busiti bine ca..e accident si scapati

Depinde de circumstante ba emigrant de 5 ani in Occident ! Si mai deminde si de alte lucruri . Acum 4 ani aici in Seattle un batrin a intrat cu masina intr-un grup masiv de indieni care celebrau pe ma-sa mare in mijlocul strazii . Au murit vreo 40 si inca citeva zeci de raniti . Nu stiu ca nu sunt mafalda daca a fost vorba ca mosul avea 80 de ani sau daca avea boala pe necivilizatia astora dar nu a primit nici o zi de inchisoare . De ce ? Uite asa a considerat justitia dupa ani buni de investigatii .

Imperator
Imperator  •  12 Februarie 2013, 02:04

DEUTSCHLAD ÜBER ALLES ! SCHEß RUMÄNISCHE BANDITEN !

Imperator
Imperator  •  12 Februarie 2013, 02:03

Eu o votez pe mă-ta, apropo, mă piș pe românia ta plină de bandiți pe care îi susții !

mefi
mefi  •  12 Februarie 2013, 02:01

gerula07
gerula07  •  12 Februarie 2013, 01:58
Postat de calea_victoriei pe 12 Februarie 2013, 01:34

Bai bandoleros de vitan ! Ba ? Voi nu o sa va integrati niciodata in Occident . Niciodata . Nu PUTETI . SUNTETI INCAPAPBILI LA NIVEL DE MENTAL Nu am nimic cu crescatorul de mioare in fond si la urma urmei si germania a avut un crescator de gaini in fruntea statului german care culmea avea idei de extrema dreapta !! Intr-adevar este cel mai mare filantrop de la razboi incoace . In plus imi place cum se imbraca . Se vede ca e imbracat de stilistii de pe calea victoriei dar una e una si alta e alta . In Vest pentru ce a facut in cazul sechestrarii era demult la bulau . Niciodata nu ar fi fost achitat la primul proces si niciodata nu ar fi luat cu suspendare la recurs . Doar executare . Atit .

lasa-i prietene ca nu-i duce capu' , cand nu ai cu cine nu ai si pace......

gerula07
gerula07  •  12 Februarie 2013, 01:53
Postat de bombardierul_din_vitan pe 12 Februarie 2013, 01:22

In loc sa ganditi ca rapidisti, dinamovisti ori stelisti, mai bine ganditi obiectiv, oricat de mult nu-l aveti la inima din orice alta cauza. Ceea ce s-a intamplat cu gigi e strigator la cer...iti este furata masina si in cele din urma ajungi sa faci puscarie pt asta. In ce fel de tara traim? AAA, ROMANIA!!!! Multi va bucurati, sunteti in al 9-lea cer pentru pedeapsa primita, dar ganditi-va ca ALTUL (!!!) a omorat 3 oameni (3 OAMENI!!!!!) si a primit 4 ani cu suspendare. Becali a primit 3 ani (+ 8 de urmarire) ca a incercat sa-si recupereze masina si i-a tratat pe hoti cu bautura la o carciuma din pipera. Sper ca vedeti diferenta si justitia tip bananiera din Romania. Altii fura milioane...

prietene imi pare rau pentru tine dar tu nu esti obiectiv

calea_victoriei
calea_victoriei  •  12 Februarie 2013, 01:52

Ba hai ca am iesit . E bine sa urmaresti romania din punct de vedere cultural sau sportiv la televizor . Limba romana e frumoasa. Dar doar atit . In realitate aici o a traiesc unde ma aflu acum . De ce ? Pentru ca am un confort civilizational . In primul rind . Apoi ? Un confort psihic . Merge si altfel . Acum du drumul la cada strecor niste foam bath (rapsberry, jasmine, patchoul aroma )folosesc un sapun din lapte de capra . Apoi ? Pai apoi cobor la subsol unde nu trebuie sa ma ingrijorez ca imi lipseste vreo roata . Ma sui in Merzan si merg pe autostrazi . Am autostrazi si est si vest si nord si sud . Pa.

• 1
  • •••
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Comentează