Alte știri din fotbal
Pe cine a remarcat Basarab Panduru după FCSB - CFR: „Formidabil”
0
Andre Duarte nu va uita prea curând primul meci la FCSB: „Rău! Normal că suporterii au făcut asta”
0
Debut de poveste în FCSB - CFR, la 3 zile după prezentare: „De asta e foarte greu în străinătate”
0
Raul Rusescu a numit omul meciului din FCSB - CFR Cluj: „Superb! A făcut diferența”
0
Știri din fotbal internațional
Masacru în Mexic, cu cinci luni înainte de Campionatul Mondial » Au fost împușcați pe terenul de fotbal: sunt cel puțin 11 morți!
0
Nota lui Ionuț Radu și ce scriu spaniolii, după eșecul din ultima etapă în care a primit 3 goluri
0
AS Roma - AC Milan 1-1 » Rezultat excelent pentru Cristi Chivu, care se desprinde în fruntea clasamentului din Serie A
0
Noapte sângeroasă! Au apărut imaginile: sârbii și croații s-au luat la bătaie, 23 de răniți
2
Lifestyle
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
9
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Alisha Lehmann, cea mai sexy fotbalistă a lumii, a schimbat și echipa, și ...
Adevărul
Stupoare în Arhivele Securității: marele Ștefan Kovacs a fost agentul ...
GSP SPECIAL
Cum se transformă în iad viața celor care fug de Putin. Documente secrete ...
Libertatea
Cocalar esti tu trompeta ce esti :))))
Proostalaule , nu mai minti , *** , vezi ca in meciul cu cfr n-ati fost furati.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
cocalar cu nume de formatie :))))))))))))))))))
bine ca ai recunoscut, ti-ai spalat o parte din pacate :)))
Care ogramada de meciuri mah, esti miop ?? Inafara de meciu de la Ploiesti cu Petrolul, meciu de la Ovidiu cu Viitorul si unu cu Timsioara acasa ce alte rezultate viciate au fost, esti prost de bubui, dar Dinamo cand a avut penaltyuri si eliminari aiurea ?? in meciurile de infrangere cu Viitorul,CFR Cluj pe Dinamo si in meciu cu Pandurii unde am castigat tot aici pe Dinamo de au marcat atunci vali munteanu la ei in urma unui cot in figura dat de radut lui fai si nedand lui Dinamo penalty unde droppa il arunca pe filip aproape de panourile publicitare ?? Vorbesti ca proasta in targ !!! *** *** sunt la voi pe tarlaua din pitesti !!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Un antrenor senzational care accepta 7-8.000 pe luna.Are cele mai multe trofee pt ca are vreo 10-15 ani in plus fata de altii.In Europa nu stiu daca are vreo calificare in grupele UEL, nu zic primavara sau grupele UCL.La Standard n-a castigat niciun titlu ca antrenor, poate o fi castigat ca jucator, nu stiu.Iar asta cu cunoasterea noului sistem, e o gluma.Nu se joaca cu 2 mingi, e tot fotbal...
d-abia astept sa fure arbitrii pt noi , sa facem blaturi sa contacteze prodanca oti jucatorii. la ce hotii fac alte echipe asta e o nimica toata.
si agramat :) limbaj de copil de 8 ani...si cica are 33 :)))))))))))))))
Da dar totusi un Palic a jucat prin Croatia la Dinamo Zagreb, prin Cipru la Ael Limassol, Cerniauskas juca la Vaslui si era un portar foarte bun atunci la fel si acum este, gnohere mai evoluase prin belgia dar aici am fost intradevar ironic cu el ca e un gras si ca se va lovi doar mingea de el dar uite ca nu a fost asa, si a fost un super jucator !!! Sper din tot sufletu sa convinga si astea transferati iarna asta si sper sa ne facem un lot bun si o echipa competitiva pentru la anu pentru ca atunci vom avea drept de participare in cupele europene !!!
:))))))))))))))))))))))))))) Ce proostalau.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.