Alte știri din fotbal
Ionuț Radu, OUT de la lot! Staff-ul naționalei a convocat deja un alt portar!
18
Chemat de urgență din vacanță să-l înlocuiască pe Ionuț Radu! Lucescu a anunțat convocarea
21
MM Stoica, consternat după ultima lovitură de la națională: „E ciudat ce face Ionuț Radu”
2
Mircea Lucescu a decis cine apără în Turcia - România » Cum va arăta echipa la Istanbul
0
Știri din fotbal internațional
Gazzetta dello Sport îl atacă dur pe Chivu: „A pierdut Interul”
0
Obiectiv ratat! Laurențiu Reghecampf, eliminat din Liga Campionilor. Nu se va putea răzbuna pe fosta echipă
0
Ce scrie presa din Italia, după ce Interul lui Chivu s-a împiedicat cu Fiorentina: „Nu mai știe să câștige”
0
FAIL Inter, după ce a condus tot meciul! Echipa lui Chivu pierde teren în lupta la titlu
1
Lifestyle
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
15
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
4
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Cum reduc șoferii de TIR consumul de carburant, ca să facă față ...
Libertatea
Instructorii ucraineni trimiși în Orientul Mijlociu, „șocați” de tactica ...
Adevărul
„Crește riscul de moarte subită!” » Semnalul de alarmă pe care românii îl ...
GSP SPECIAL
Cum își rotunjesc veniturile încasate de la buget șefii din Ministerul ...
Libertatea
Cel mai bun comentariu
Nici tu nu trebuia să exiști dar misterioase mai sunt căile Domnului.
Pai normal ca e varza, antrenor nu, jucatori numai cu bani in cap sau fara valoare, staff varza, organizare ciuciu, sa vezi ce bataie isi iau de la cfr. Tanase nu mai pleaca nicaieri, gata, s-a inchis robinetu de plecari pe bani multi, s-au dat prea multe tepe cu figuranti cu gandu la bani si fotbal din parti. Aia e poate o desfiinteaza si scapam de grija, si poate vinde sau armata sau o desfiinteaza si ei daca nu vor sa vanda, macar scapam de-o grija, nu mai exista Steaua si gata!
Tanase este cel mai prost jucator din lume ...fara el... ce?
fc fcsb nu trebuia sa existe!!
A considerat ca pe un teren sintetic e periculos sa plonjeze in careu. Risca sa faca buba.
Echipa fără antrenor este moar. ta fără Tănase pe teren.
Ii rupe CFR Cluj in prima etapa. Puteti sa scrieti inca de pe acum ca CFR e la 13 pct distanta de FC FCSB.
Citind articolul, n-ai cum sa nu te intrebi: De ce Tanase a ramas pe banca si nu a jucat deloc? E accidentat, pana la urma va pleca de la FC FCSB, care-i motivul? Nu prea are sens sa nu aiba niciun meci in picioare inaintea duelului cu CFR.
Da pe tine te interesează.Ba chiar cred că te obsedează și în somn o visezi.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.