FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CHIAJNA 1-1

3 declaraţii geniale după Voluntari - Chiajna » Antrenorul Daniel Pancu i-a băgat pe toți în ceață: "Situația e una critică, dar în nici un caz disperată"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2015 21:12

Daniel Pancu e noul antrenor al celor de la FC Voluntari și a oferit o declarație cel puțin interesantă la finalul meciului cu Concordia Chiajna, scor 1-1.

Voluntari a încheiat turul de campionat pe locul 13 din 14 în Liga 1, cu doar 6 puncte, însă Pancu nu-și face griji.

"Situația e una critică, dar în nici un caz disperată", au fost vorbele lui Pancu care i-au băgat pe toți în ceață la finalul meciului.

"E un rezultat care ne avantajează", a fost și comentariul lui Mircea Rădulescu, cel care ocupă oficial funcția de antrenor la FC Voluntari.

Cireașa pe tort a pus-o Vasile Maftei, cel care a fost înger și demon pentru echipa sa după ce a marcat unicul gol al Voluntariului și a făcut penalty-ul din care Concordia a marcat: "Și Barcelona domină, dar ia 4!"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (14)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Octombrie 2015, 20:59

pancu ramane zero barat,un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

totdd
totdd  •  03 Octombrie 2015, 08:14

Stiri pentru fanii capatos si maruta. Promovati prostia si incultura. Vedeti ca Hagi a reusit cu academia lui ce nu a reusit nimeni in fotbalul romanesc. Ziarele de afara lauda academia Hagi. Voi nu, desi cică va pasa de sport.

edy91
edy91  •  03 Octombrie 2015, 00:56

Fostii rapidisti sunt f inteligenti. In frunte cu geniul suprem, Sumudica...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close