FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

3 lucruri care au lipsit în Rapid-Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 10:33

Derby-ul din Giuleşti a lăsat un gust amar celor care au sperat să vadă fotbal între două concurente pentru titlul Ligii 1. Ce a lipsit derby-ului dintre Rapid şi Steaua, încheiat 1-1:

1. Imaginaţia. Niciuna dintre echipele care şi-au disputat statutul de principală urmăritoare a CFR-ului, în meciul din Giuleşti, nu a arătat că are o idee clară despre cum să desfacă apărarea adversarei. Golurile au venit pe fondul a două greşeli individuale, o probă de neatenţie a lui Marcos Antonio şi o bîlbîială ciudată a lui Bourceanu, după care fotbalul a încremenit la mijlocul terenului, acolo unde faulturile şi hărţuiala au înlocuit driblingul şi viziunea.

[VIDEO Rapid - Steaua 1-1 nu ajută pe nimeni » Războiul de 4 minute]

2. Atacul. A existat o perioadă cînd Rapidul prefera o bară frumoasă unui gol urît, iar Steaua era cunoscută pentru pofta ofensivă permanentă. În Giuleşti, în faţa unei lupte importante pentru titlu, nimic nu a adus aminte. "Două echipe de mijlocaşi", comenta Ovidiu Ioaniţoaia, la Recursul Etapei. Răzvan Lucescu şi Mihai Stoichiţă nu au avut niciun vîrf de careu pe teren, ambii tehnicieni neavînd nicio soluţie solidă (!) pentru o asemenea responsabilitate. De aceea, a fost un derby în care Alexa, Nicolae Grigore, Bicfalvi şi Bourceanu au prins cel mai mult lumina reflectoarelor.

3. Normalitatea. Imaginile suprinse pe banca Stelei au continuat circul din Ghencea. Un Mihai Stoichiţă care nu se poate concentra pe jocul roş-albaştrilor, fiindcă trebuie să dea explicaţii, un manager general care crede că "nu e nimic rău" într-o conversaţie directă patron-antrenor. Nimeni nu e protejat de furia patronului din Ghencea.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (19)
prydanys
prydanys  •  30 Aprilie 2012, 14:41

Asa meci urat nu cred ca poti vedea nici in divizia C .Unde naiba sunt jucatorii aia talentati , spuma viitorului fotbalului romanesc , daca sunt astia care au fost pe teren aseara situatia fotbalului nostru e neagra total.Pai baietii astia au facut niste greseli pe care daca le faci in curtea scolii esti trimis in suturi direct acasa cu tot cu minge , nici macar ghetele nu au fost in stare sa si le aleaga.Cum naiba or castiga atatia bani cand ei nu sunt in stare sa bata nici un corner , mingea sare din ei ca din gard nu stiu sa dea o pasa simpla cu latul e incredibil ce am vazut si se mai vor echipe europene.

calinbucuresti
calinbucuresti  •  30 Aprilie 2012, 13:44

Important e faptul ca la final le-a lipsit amandurora cate doua puncte in clasament iar, pe cale de consecinta, titlul se va duce iarasi la Cluj. In provincie, pentru al cincilea an consecutiv. Nea Jiji, fa ceva!!!!! Se pare ca minunea asteptata dupa vizita la Muntele Athos nu mai e pe cale sa se infaptuiasca. Mai degraba se va petrece minunea de la Maglavit... :)

z3tis
z3tis  •  30 Aprilie 2012, 12:50
Postat de yubytu pe 30 Aprilie 2012, 12:35

Domnule doctor am probleme cu somnul si nu stiu ce sa fac. Uita-te la Steaua-Rapid!

Sau la orice alt asa-numit derby intre inchipuitii "granzi"... Sanchi!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează