Alte știri din fotbal
Gigi Becali, convins să îi dea o șansă: „Așa se laudă el: «Mă duc acum la FCSB și vreau să fie anul meu, sparg, distrug»”
0
Florin Prunea spune că Dinamo trebuie să facă urgent două transferuri
0
Îl deturnează FCSB pe Boateng?! „Mi-a zis că ar dori să vină” » Coșmar pentru Dinamo: Gigi Becali a intrat pe fir
13
MM Stoica s-a dezlănțuit, a sărit și și-a ridicat tricoul. Imagini nebune surprinse la „oficială”
3
Știri din fotbal internațional
PSG - Arsenal, marea finală a Ligii Campionilor » Corespondenții GSP transmit din Budapesta cele mai noi informații
6
Cristi Chivu a cerut un fundaș central dacă pleacă Yann Bisseck la vară » Inter a mai transferat unul de-acolo!
0
Cosmin Olăroiu, pus pe liber: „Mulțumim pentru eforturile depuse!”
2
Liverpool l-a dat afară pe Arne Slot și se pregătește să-și numească noul antrenor!
4
Lifestyle
Strănepoata lui Ferenc Puskas, apariție electrizantă la finala Champions League: „Eu sunt Ane”
1
Apariție incendiară a prezentatoarei de la Insula Iubirii, la scurt timp după despărțirea de căpitanul din Premier League
6
Sosia lui Kim Kardashian vine la marele meci și le va face galerie roș-albilor
4
Fiul lui Michael Schumacher și-a făcut oficial apariția cu frumoasa Clara » Noua iubită este violonistă
4
Trofeu pentru incluziune, dar acces prin ușa pentru decoruri și marfă! ...
Libertatea
Ce înseamnă pentru români facturile calculate în euro
Adevărul
Românul cu două recorduri mondiale spulberă mitul proteinelor: „Produsele ...
GSP SPECIAL
Mărturiile unor oameni din Galați, despre momentul prăbușirii dronei ...
Libertatea
ooooooo, ***, mai tii cu steaua? Ca tromptele tale John Milne, random, babuin vad ca au disparut :))))))))))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Gigi - Finule, cum stai cu bracalaureatul? Radoi- Cu ce? Gigi - Cu bracul, ma! Rdoi - Aaa, cu bacul... E greu la geografie... Gigi - Bagi cu Mihai Viteazu si-i impresionezi pac pac! Radoi - Si la mate ce bag? Gigi - Bagi cu 2-0 scor periculos, de-astea! Radoi - Si daca ma intreaba de aria cercului? Gigi - Il sun eu pe Cartu sa-ti zica, ca el e cu autobaza si stie cu aria rotii...tot cerc e, da-o dracu! Radoi - Si la romana? Gigi - La romana nu-ti mai trebuie, ca tu iei deja note mari la geografie si matematica si ai medie buna. Radoi - Bre, esti sigur? Gigi - Da, ma, sunt sigur, hai ca ti-l dau pe Piti la telefon sa te invete cum se aduna zarul in aria cercului, la Cartu suna ocupat.
hai,ca stiu ca salivezi*** ce esti.
da-i parola,doar ti-a cerut-o omul.oricum,te iubesc dulce *** :)
Pana si satul ala Ludogoret a jucat in grupele UCL, numai Blatinamo Ciufulesti nu!
Parolele lotului de propaganda condus de catre securistul comunist Anghelache sunt schimbate saptamanal si arhivate la UM 0107/AVS unde era comandant in 1989!
Daca pana maine la 23 nu mai vine alta oferta ti-o dau cu mare placere! Nu mai vreau sa ma enervez si sa spun prostii pe aici provocat de nebunii astia care profita de starea mea nervoasa precara!
Are sanse mai mari sa intoarca scorul la Rosenborg decat sa ia bacul pe bune.
care cariera? in istoria fotbalului doua evenimente nu au avut loc bataia de la Ludugorets luata de fcsb si startul catastrofal al lui ***!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.