Alte știri din fotbal
Gigi Becali, convins să îi dea o șansă: „Așa se laudă el: «Mă duc acum la FCSB și vreau să fie anul meu, sparg, distrug»”
0
Florin Prunea spune că Dinamo trebuie să facă urgent două transferuri
0
Îl deturnează FCSB pe Boateng?! „Mi-a zis că ar dori să vină” » Coșmar pentru Dinamo: Gigi Becali a intrat pe fir
13
MM Stoica s-a dezlănțuit, a sărit și și-a ridicat tricoul. Imagini nebune surprinse la „oficială”
3
Știri din fotbal internațional
PSG - Arsenal, marea finală a Ligii Campionilor » Corespondenții GSP transmit din Budapesta cele mai noi informații
6
Cristi Chivu a cerut un fundaș central dacă pleacă Yann Bisseck la vară » Inter a mai transferat unul de-acolo!
0
Cosmin Olăroiu, pus pe liber: „Mulțumim pentru eforturile depuse!”
2
Liverpool l-a dat afară pe Arne Slot și se pregătește să-și numească noul antrenor!
4
Lifestyle
Strănepoata lui Ferenc Puskas, apariție electrizantă la finala Champions League: „Eu sunt Ane”
1
Apariție incendiară a prezentatoarei de la Insula Iubirii, la scurt timp după despărțirea de căpitanul din Premier League
6
Sosia lui Kim Kardashian vine la marele meci și le va face galerie roș-albilor
4
Fiul lui Michael Schumacher și-a făcut oficial apariția cu frumoasa Clara » Noua iubită este violonistă
4
Trofeu pentru incluziune, dar acces prin ușa pentru decoruri și marfă! ...
Libertatea
Ce înseamnă pentru români facturile calculate în euro
Adevărul
Românul cu două recorduri mondiale spulberă mitul proteinelor: „Produsele ...
GSP SPECIAL
Mărturiile unor oameni din Galați, despre momentul prăbușirii dronei ...
Libertatea
1.sa ia telefonul in loja si sa il lase acasa la Bac 2.daca are telefonul la Bac si nu a respectat 1. atunci cel putin sa nu vorbesca cu Gigi,Dica sau Mache ca sigur nu trece examenul ... sa ceara una din fetele lui Gigi la telefon 3.sa ii spuna cineva ca 3 nu inseamna victorie la Bac 4.orice ar face sa nu ceara dupa 45minute sa merga la vestiare ca la Bac nu tine 5.nu poate face 3 schimbari in timpul examenului Bafta !
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Nebunule stai ma ca am zis 3 zile , daca nu vrea nimeni parola pana duminica la 23 stii ce e atunci nu finalul meciului cu Mjondalen renunt dar nu te agita prea tari ca poate iti explodeaza vreo vena si e pacat!
acum doua zile spuneai ca renunti la cont,***.nu ai coloana vertebrala,semeni la fix cu idolul vietii tale,Anghelache.
Daca e pe bune ma indoiesc ca-l trece.
Ce cariera când Mirele este necalificat pentru acest post? Degeaba îl forțează eliberatul condiționat ca nu face decât sa îl bage mai mult în mizerie.Mă așteptăm de la Radoi sa aibă mai multa minte dar mam inselat.
Daca Radoi ia bacul o sa fac contestatie la ICCJ LA CEDO LA TRIBUNALUL DE LA HAGA SI PESTE TOT UNDE SE POATE NU E POSIBIL CA ACEST GOLAN SA IAU BACUL PE PILE SI SPAGA SA-L UNGA NASUL GIGI ANTRENOR SI GENERATII INTREGI SA MUNCEASCA PE BRANCI PENTRU A-L TRECE IN MOD CORECT SI ONEST!
Baftă Rădoi !
*** Radoi are mai mari sanse sa ajunga pe Marte pana la sfarsitul lunii decat sa treaca bacul.
...le dam un 4-0 fara mila...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.