FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMIŞOARA

3 MOTIVE pentru care echipele din Liga 1 vor să scape de Timişoara după CEx de azi!

Jucătorii Politehnicii Timişoara
Jucătorii Politehnicii Timişoara

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 11:55

Poli Timişoara nu va juca în cupele europene este aproape o certitudine, dar soarta din campionat a echipei bănăţene se va decide astăzi, în urma şedinţei CEx întrunit la ora 11:00 la Casa Fotbalului.  >> Citiţi AICI detalii!

Astăzi se va lua o hotărîre finală în ceea ce priveşte retrogradarea Politehnicii Timişoara, din pricina problemelor de licenţiere. Cam toate cluburile din Liga 1 îşi freacă palmele aşteptînd această decizie, iar GSP.RO vă prezintă 3 motive pentru care se doreşte trimiterea Politehnicii în eşalonul secund.

1. JUCĂTORII LUI POLI AR PLECA LA PREŢ DE SOLD
Dacă Ianis Zicu şi Dan Alexa au părăsit deja corabia Timişoarei, mai mult ca sigur şi alţi colegi le vor urma exemplul în cazul unei retrogradări în liga a doua. Nume precum Goga, Bourceanu, Sepsi sau Pantilimon au tentat multe echipe din campionat, Steaua dorind să se întărească masiv cu fotbalişti din Banat. Cel mai probabil, în cazul unei retrogradări, fotbaliştii lui Uhrin vor părăsi Dan Păltinişanu pe sume modice, lotul Timişoarei urmînd să întărească alte echipe din Liga 1.

2. SE SCAPĂ DE UN ADVERSAR INCOMOD
O echipă care nu a pierdut decît două meciuri într-un sezon întreg (cu Rapid şi Oţelul) este considerată un adversar redutabil şi, mai mult ca sigur, toate formaţiile care se luptă pentru locurile fruntaşe ar prefera un adversar mai accesibil decît puternica formaţie a Politehnicii Timişoara, care a fost protagonistă în topul clasamentului mai mereu în ultimii ani.

3. ECHIPELE DIN LIGA 1 SE TEM DE JOCURI NECURATE ALE LUI POLI
Se pare că sezonul ce stă să înceapă este deja compromis pentru trupa de pe Bega. Mai mulţi jucători ar putea părăsi Politehnica, slăbind astfel forţa echipei, care nici măcar nu va juca în cupele europene. Mai mult, avînd în vedere că locul 1 nu va mai asigura calificarea directă în grupele Ligii Campionilor, s-ar părea că şansele Timişoarei la lovirea marelui jackpot de la UEFA sînt foarte reduse. Din aceste motive, granzii din Liga 1 se tem că Poli va "arbitra" lupta pentru titlu urmărindu-şi propriile interese, implicîndu-se, prin evoluţiile sale, în configuraţia finală a clasamentului.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (10)
bluev1bes
bluev1bes  •  23 Iunie 2011, 23:34
Postat de bfg pe 20 Iunie 2011, 11:46

2. SE SCAPĂ DE UN ADVERSAR INCOMOD O echipă care nu a pierdut decît un singur meci într-un sezon întreg este considerată un adversar redutabil.. Rapid - poli 3-2 Otelul - poli 2-1..cum au pierdut doar un meci?

Era scris 2 meciuri.. daca vei citi mai bine iti vei da seama:)

darby_84
darby_84  •  20 Iunie 2011, 12:49
Postat de flaviu79 pe 20 Iunie 2011, 12:26

au uitat al patrulea si cel mai important motiv: NU A INTRUNIT CONDITIILE.

Si tu de unde stii ma ca nu a intrunit conditile ??? Steoaie sta mai bine, echipa aia fara stadion nici macar salarile nu cred ca le are platite catre jucatori sa nu mai vb. de datoriile pe care le are la stat si inca nu le recunoaste. STEOAIA, vrea palmares si tot ce a apartinut Stelei dinainte de 1990 dar datoriile nu le vrea. Alea sunt adevaratele datorii nu faptul ca Timisoara sia achitat datoriile de pe un alt cont. Sunt dovezi clare ca Timisoara nu are datorii dar miticii mor de ciuda la fel si fomistii aia din Galati. Galateni inculti cu foamea-n bot , ati furat un campionat...echipa mai avantajata ca Galatiul nu a fost in Romani de pe vremea STELEI si a lu DINAMO cand isi inparteau..

bigsorin
bigsorin  •  20 Iunie 2011, 12:35

gresit nu vrea nimeni sa scape de timisoara ci de iancu care jigneste pe oata lumea in fiecare zi

Vezi toate comentariile (10)
Comentează