Alte știri din fotbal
Dinamo a anunțat oficial prelungirea contractului: „Simbolul și puterea continuității!”
0
S-a stabilit programul etapelor 5 și 6 din Superliga » Când se dispută derby-urile Craiova - Rapid și Dinamo - Rapid
0
Verdict la Disciplină: un meci fără spectatori, după Rapid - Dinamo! » Lovitură grea în lupta la titlu
0
Gică Popescu dezvăluie ce l-a sfătuit pe Hagi, înainte să preia naționala: „Nu mi-a cerut părerea, dar i-am spus eu să facă acest lucru”
0
Știri din fotbal internațional
Triplul campion al Superligii, despre calificarea țării lui la Mondiale: „O săptămână se petrece! Veți vedea o surpriză”
0
6 schimbări majore care vor fi implementate la Campionatul Mondial 2026
2
Au apărut imaginile! Cum a trăit Novak Djokovic loviturile de departajare la Bosnia - Italia
1
Selecționerul Bosniei le-a închis gura cu două fotografii și 6 cuvinte, după minunea cu Italia
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Procesul avocatului prorus care îi îndemna pe suveraniști „să pună mâna pe ...
Libertatea
Medic din Capitală, găsit înjunghiat în urma incendiului izbucnit în ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Donald Trump ia în considerare să retragă SUA din NATO: „Mă gândesc serios ...
Libertatea
Lasati-ii mai oameni buni sa se pregateasca de sampions lig !!!Acum cu Bratu,au sanse URIASE!!!!!Miauuuuuuuuuuuu!!!!!8 8 8 8 8 8 8 8
bratu nu are nico realizare ca antrenor pentru ca nu are licenta pro si nu a antrenat la seniori. la copii si eu pot antrena.oricne poate. dica de bine de rau a promovat cu fc arges in liga a 2-a.
Am auzit si vazut in ultimele 2-3 luni si inaintea fiecarui meci cuvantul "blat".Dpa ce meciul a trecut iar echipa a obtinut un rezultat prost,incepand cu comentatorii,realizatorii emisiunilor,ziaristi si etc,tot felul de dezastre, catastrofe, nenorociri, calamitati si alte premunitii.Dar TOATE PE O SINGURA ECHIPA. Celelalte echipe de la locul 7 in jos au fost toate OK,doar una singura trebuia desfintata,punct cu punct.Ei bine domnilor sa va reamintesc ca fotbalul este un sport,unde cel mai bun castiga si celalalt pierde.Astazi este unul sus,pe varful piramidei,maine poate fi jos la pamant.Roata se invarte mereu,la toti si la toate.Din puctul meu de vedere nu a fost nici dezastru,nici catastrofă,nici nenorocire,nici calamitate,au fost niste meciuri pierdute si atat.Ca este un sezon ratat,se intampla si la "alte case" mult mai mari si mai bogate,si nu a fost nici o catastrofa.Ce se poate face ? Mai este o jumatate de sezon in care se poate pregati sezonul viitor.S-a mai intamplat ca o echipa sa termine sezonul la mijlocul clasamentului si anul urmator sa fie campioana.Si cu jucatori low-cost,nu cu mari vedete.Doar ca cel care face selectia sa fie un bun cunoscator si sa fie un bun profesionist.Pretul succesului nu sta DOAR IN BANI SI-N NUMARUL LOR.Tot ce se poate ca sa se confirme si anul acesta,ca jiji cu ale lui zecile de milioane investite sa ia......"praful de pe toba".Cine-i garanteaza lui ca va fi castigator.Poate ca "greselile" d
Dik e o sluga foarte buna la stapan. Dupa spusele stapanului.
Iesi ma, Bratu macar are ceva realizari ca antrenor, dicka al vostru ce are?
Ff bun. Multumim neagoitza. Dar tine-l sa nu ne incurce in playoff nici la anu’ Ce atata elita pentru asa catei
Buun
Florin Bratu provine din scoala rapidista, e un om care a pus suflet ca fotbalist atat la Rapid, cat si la Dinamo. E o persoana care se daruieste, un om care pune pasiune in ceea ce face . Vorbind de antrenorul Bratu, ceea ce a reusit cu acesti copii e impresionant. Sa-l invingi pe Hagi la categoria aia de varsta nu e la indemana oricui. Eu ii prevad un viitor stralucit, cred ca fotbalul romanesc nu si-l va putea permite pe Florin prea mult timp. Faptul ca a fost ales la Dinamo acum e un lucru bun pentru cariera sa, are sansa sa inceapa antrenoratul la seniori direct din liga 1. Vina exclusiva a conducatorilor dinamovisti e aceea ca au asteptat atat, avand un om atat de valoros in curte. Ce il recomanda pe Miriuta antrenor ? Bratu e altceva, sunt sigur ca va demonstra, iar timpul imi va da dreptate !
Bine ai venit Bratone !
Bun Brattone
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.