Alte știri din fotbal
Primul diagnostic după accidentarea lui Ștefan Baiaram » Cât ar urma să lipsească
0
Ilie Dumitrescu, despre mutarea iernii în Superligă: „Un transfer extraordinar”
0
Petrolul - Farul, primul meci al zilei în Superligă! „Lupii” vor să-și împace suporterii, „marinarii” încă speră la play-off » Echipe probabile
0
Andrei Nicolescu: „Opruț e cel mai bun fundaș stânga din România!” » Iată ce spun cifrele
2
Știri din fotbal internațional
Radu Drăgușin a fost introdus un singur minut în Burnley - Spurs, dar este sfătuit să rămână la Londra » Argumentul invocat de fostul internațional român
0
Fanii lui Liverpool s-au săturat de Van Dijk: „Cel mai supraevaluat jucător din toate timpurile” » The Sun: „Un dezastru ambulant”
0
Război total între fanii lui Villarreal și vedeta lui Real Madrid: „Calcă-l Calcă-l!”
0
Arne Slot s-a certat cu arbitrul! » Ce i-a reproșat
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Cine este Alex Pretti, bărbatul de 37 de ani împușcat în timpul protestelor ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Detaliile negocierilor de la Abu Dhabi dintre Rusia și Ucraina. Moscova ...
Libertatea
tu chiar nu te-ai prins...relatia stelisto-comunista e atat de puternica incat si daca Reghe nu are vrea sa dea jucatorii la nationala Iordanescu tot vrea sa-i ia cu forta. aici sunt increngaturi veche de zeci de ani pe care Reghe nu le poate rupe asac a vrea el si are nevoie de jucatori pentru campionat. dar se poate ajunge la un consens totusi..daca nu ii lasa la lot titularii macar rezervele sa le trimita.
eu vorbeam de fotbal, de ce joaca pe teren jucatorii. pentru noi astia care nu suntem fani de cupe si flori conteaza jocul in sine. pentru tine si cei ca tine conteaza trofeele, nu ce au jucat respectivii jucatori. fiecare cu cat intelege din acest sport, nu-i bai. trofeele alea cu care te mandresti de parca le-ai castigat tu cand tu de fapt faceai o *** pe canapea au fost castigate ca de fiecare data cu arbitrii si in cazul ala si cu aportul palmierului anp. in nici un caz de Tucudean, Tamas samd.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Eu am spus cu alta ocazie ca Marica are un caracter *** si nu prin faptul ca a ales Steaua ci prin faptul ca inainte de a alege Steaua,mau precis in ultimii sa zicem doi ani a atacat Dinamo,echipa care l-a crescut,de cel putin 20 de ori.Alegerea care a facut-o este doar cireasa de pe tort,sau bomboana de pe coliva.S-au cu alte cuvinte,gestul lui a comfirmat,ce fel de .......... " "om" " este.
ai ramas in urma cu vreo 25 de ani dar nah...tu inca visezi politia. ti-au ramas sechele probabil de la vreo bataie incasata mai de mult :)) mai bine iei medicamentele ala prescrise de doctori.
A apărut clona becaliană fcsb, fără nicio legătură cu defuncta echipă de fotbal a armatei. Susţinătorii actualei echipe becaliene se numesc fcsbişti, nu ştiai ?
Capete seci ce sunteti...pai fraierul asta a jucat cand avea 18 ani la Dinamo ...cum putea sa fie un pusti ca Marica titular in fata lui Danciulescu ,Niculescu sau Zicu!! Eu spun asa ...sa-l ia FCSB si pe Mutu ca sa fim siguri ca ai batem...si asa le-am dat o chelfaneala zdravana la ultimul meci ...le mai dam inca una la urmatorul!!
Deci vrei sa castige si ei 3 trofee cu Steaua ?
da, da ... pai mai multi onanisti ca pe sentimente.ro aka fcdb nu gasesti nicaieri! cica, *** are de gand ca la fiecare oferta de-acum incolo sa ataseze si cate-un cont gratuit pe site :))
Cei 3 au cucerit 3 trofee cu Steaua sezonul trecut deci ce spuneai ?
FCSB',[5] cunoscut mai mult ca Steaua București este un club de fotbal din București, România, care evoluează în Liga I. Este cu cel mai mare succes fotbalistic pe plan național și internațional: De-a lungul istoriei, a câștigat cele mai multe campionate, cupe și supercupe ale României, obținând 26 de titluri în Campionatul Național, 22 de Cupe și 6 Supercupe ale României. De asemenea, Steaua a fost prima echipă din blocul comunist și singura din România care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, precum și a doua echipă est-europeană și singura din România care are în palmares Supercupa Europei.[6]
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.