Alte știri din fotbal
Note GSP la Universitatea Craiova - UTA » Premianții au venit de pe bancă
0
Ștefan Baiaram: „Anderlecht? Sună bine”
0
Filipe Coelho, după 4-0 cu UTA: „Acum începe adevăratul test!” + „Trebuie să analizăm ce a făcut Nsimba la schimbare”
0
Adrian Mihalcea comentează prăbușirea totală de la Craiova: „Nu m-am gândit vreodată că se poate întâmpla”
0
Știri din fotbal internațional
Noul marcator #1 al Mondialului, Mbappe nu deschide încă șampania: „Messi înscrie în finală, asta e sigur”
0
Franța - Anglia 4-6 în finala mică a Campionatului Mondial » Pentru bronz, dar fotbal de aur!
0
Kylian Mbappe, cel mai bun marcator din istoria Campionatului Mondial + Olise a doborât recordul lui Pele!
0
Franța nu mai pățise asta de la meciul contra României! + L'Equipe, fără milă după repriza de o rușine istorică
0
Lifestyle
Ion Țiriac a venit la marele eveniment cu un splendid Cadillac Eldorado decapotabil
6
Ghencea superbă: reprezentanta României la „Miss Universe” și-a susținut favoritul din tribune, la FCSB - FC Argeș
10
Aymen Boutoutaou, noua achiziție a lui FCSB, și-a făcut apariția în Ghencea!
4
Crucea mutată pe spate! » Cum arată noul autocar al lui FCSB, după colantare: imagini din Ghencea
32
Șeful militar al NATO avertizează că Alianța este gata să provoace daune ...
Libertatea
Poveștile unei stewardese române din anii ’80: zborurile peste Ocean sub ...
Adevărul
10 mituri despre Nadia Comăneci și soții Karolyi: adevăr și ficțiune la 50 ...
GSP SPECIAL
Ce s-a ales de acordul comercial dintre SUA și UE. Bilanțul promisiunilor ...
Libertatea
Pe tine te doare adevarul? el a fost obiectiv si a oferit date concrete,stiu asta e adevarul Marica e la noi si nici pt bani nu vine la dinamo.
Dacă nu sunteţi cuminţi, vă aleargă ultraşii din Voluntari, ăia au galerie, nu sunt fcsbişti.
Si chiar joaca bine Patrick,toata lumea fuge de dinamo,mai bine ajung la voluntari decat la dinamo :))
Liviu Manolache?Esti purtatorul de cuvant al fcsb-istilor?Ca ziarist oricum nu esti.Vezi ca vrea scriitorul sa-ti dicteze o carte,hai pa.-
S-a dus la Steaua ca sa-si relanseze cariera,frustratule :)pai normal ,spune mi tu cati jucatori are natioanala de la dinamo? :) ce sa faci la dinamo sa ti inchei cariera?UCL sanse 0,nationala sanse minime,transfer la echipe bune din afara sanse minime.stiu ca ai unghiuta in gat si imi place ca se vede clar.
***nu au reusit sa-l convinga sa semneze pe Patrick Petre si ei se plang de Marica...:))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Daca vroia 100% la Nationala se ducea la echipa juniorului Iordanescu. Avand in vedere discutiile actuale intre patronul FCSB, antrenor si de cealalta parte "Father Chicken" sansele sa vina la Nationala de la Steaua cineva sunt din ce in ce mai mici. Mai ales ca sunt indicii foarte mari ca antrenorul Nationalei impreuna cu prietenul sau cel mai bun, Gabi Oprea sunt in spatele a multe lucruri care i s-au intamplat lui Gheorghe. Cam prea multe "coincidente" in ultima vreme.
tradare poate nu, dar este cel mai mare gest de LASITATE. s-a dus la fcsb doar ca sa fie 100% sigur ca prinde nationala. A ajuns atat de jos, tocmai ca nu este sigur ca ar putea face fata la o echipa ce se lupta la retrogradare in spania. La fcsb s-a dus cu imaginea, in rest, dupa doua meciuri proaste, o sa mature ciobanul cu el pe jos. Si sper sa se intample asta.
Nu imi imaginam ca discutia pe cifrele lui Marica pe care am avut-o cu mariuss72 (de altfel o discutie extrem de buna, constructiva si civilizata, zic eu) o sa se transforme intr-un articol. De fapt, nu e prima data cand ce discutam noi aici devine articol.....
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.