Alte știri din fotbal
Ioan Varga l-a contrat imediat pe Daniel Pancu: „Zici că a câștigat Champions League”
0
Raul Rusescu a ales Dream Team-ul Superligii: „E surpriza sezonului!”
0
Ultima notă primită de Ciprian Deac ca jucător » Cine e repetentul pentru antifotbal în CFR Cluj - FC Argeș
0
Daniel Pancu și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj: „Mi se îndeplinesc toate condițiile în altă parte!”
2
Știri din fotbal internațional
Delegația echipei calificate la Mondial, băgată în carantină din cauza epidemiei de Ebola
0
Cesc Fabregas, reacție tăioasă față de obiectivul lui Chivu: „E o lipsă de respect. Sigur nu va juca la Inter!”
0
Șarmanta prezentatoare TV a fost cucerită de stilul lui Cristi Chivu: „Mi-a plăcut ce a încercat el să transmită”
0
Barcelona îi prelungește contractul fundașului: nu a mai prins minute din 2025
0
Lifestyle
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
1
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
5
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Doi analiști politici explică ce opțiuni mai are Nicușor Dan după ...
Libertatea
SURSE Leafa lui Nicușor Dan crește cu peste 1.000 de euro. Cât vor încasa ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Măsuri de siguranță fără precedent la concertul lui Max Korzh: 90% dintre ...
Libertatea
iara visezi brutare?
Deci dupa logica voastra,cine investeste mai mult,indiferent daca-i cu cap sau nu,merita sa se califice mai departe? Nici nu vreau sa stiu celelalte 2 motive.....baratilor.
iti doresc cale batuta si drum usor pana la .... belgrad )
defilam pana in finala CL . insolventii sunt invidiosi :)
Ba da lasati prostiile. Au si ei jucatori foarte buni si nu umflati cu pompa ca cei de la Steaua. De exemplu Andrija Zivkovic are vreo 19 ani si valoreaza vreo 3 milioane de euro. Parca si vad diseara ca o baga in poarta Bojinov care nu mai valoreaza mai mult de 300 de mii de euro. Deci nu va mai luati dupa suma de transfer, pentru ca la ora actuala Chipciu, in stadiul in care se prezinta, nu valoreaza peste 200.000E.
http://www.***.ro/sport/suporterii-cer-ca-fcsb-sa-redevina-steaua-pentru-ca-mu-e-fcsb-suna-extrem-de-aiurea haide sa lasam rautatile si orgoliile macar pentru o zi si indiferent daca tinem cu Dinamo, Craiova, Rapid, Petrolul, Poli, etc sa simtim ca niste romani adevarati! Deci:”*u*e Steaua!”
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
N-ai ghicit nu sunt nici una , nici alta... doar ca spre deosebire cei de meserie ***, precum - randoom, gannicus2014, mereuus27superiori, ca tot zicea ala ca lucreaza desi ma indoiesc teribil cine *** ar angaja un dobitoc ,,stelar'' - care nu fac decat sa improaste pe dinamo asta am sa fac si eu cu nonsalanta chiar daca asta inseamna sa fiu extremist antiroman asta e. Pana ce nu va vedeti doar de cloaca voastra sau sa comentati in mod decent si onest despre fotbal asta o sa primiti mereu...
hai partizan
Asta o spune cu nonsalanta ***...
va dau eu singurul motiv pt care partizan merita sa se califice : pur si simplu e mai valoroasa decat asa numita fcsb...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.